E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Handandandan
- #3.121
kızlar dün akşam 5-6 kaşık ekmeksiz mercimek yemeği yedim
sonrada soğan suyumu içtim saat 10 gibi
sonrada soğan suyumu içtim saat 10 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynep abla toplam kilo 681.0 olcak
jalenin kilosu zaten sayılmıyor
bi yanlışlık olmasın
malesef bu hafta duraklama yaşıyoruz. diyetisyenimiz bunların olacağını söylemişti. haftayada aynı şey olursa kalori düşüreceğiz.
güzel bir gün diliyorumŞeniz
arkadaşlar selcencik özelde mesaj atmış akşam gelecek hafta paylaşımının çok iyi olacağını bu hafta yoğun olduğu ve bilgisayarı tamirde olduğu için giremediğini yazmış kilosunuda bildirmiş
o nedenle bu hafta bildirimini kabul ettim ancak haftaya inşallah durum böyle olmıycak
zeynepcanı bekliyoruz
bildirim yapmaması durumunda hali, düşünelim
kendisini çok seviyorum sizlerde olduğunuz gibi ama buranın kuralları var sonuçta uymak zorundayız
Akşam 1 saat yüzdüm çok acıktım ve 2 dilim ekmek 2 dilim kaşar peyniri ile yemegimi yedim form çay içtim yatmadan da 4 kayısı yedim hava çok soğuk hala üşüttüm galiba salonda
geçmiş olsun serapcım nazarımız mı değdi acba
Kilonu bildirseneee merak ediyooz
zeynep abla senin ve selciğin kilo satırında verilen kilo yazmıyor
yani 66,5 / 66,0 / 0,5 / 0,75% seninki
(59,5) / (59,0) / 0,5 / (0,84%) buda selceninki
Akşam 1 saat yüzdüm çok acıktım ve 2 dilim ekmek 2 dilim kaşar peyniri ile yemegimi yedim form çay içtim yatmadan da 4 kayısı yedim hava çok soğuk hala üşüttüm galiba salonda
sagol canım akşam ateşlendim sabah ta elim yüzüm bembeyaz olmuş eşim korktu iş yerindeyim iyi olmaya çalışıyorum
Arkadaşlar ben bugün çoookk mutluyum....kızım manisanın bir ilçesinde memurdu, tayin olalı birbuçuk yıl oluyor...merkeze tayin istiyordu şükür dün manisaya ataması oldu...10- 15 güne kadar inş. manisaya gelmiş olacak...o orada yalnız, ben burada yalnız oğlumda izmirde...çok zor oluyordu...şükür hiç değilse kızımla bir arada olabileceğim...
geçmiş olsun serapcım...kendine dikkat et canım...bahar hepimizi fena çarpıyor...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
taze sıkılmış meyve suyu falan iç vitamin olsun