- 7 Aralık 2018
- 6.823
- 17.733
- 248
- 28
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Numaranızı engelleyenler veliler değil öğrencilerdirNe yazık ki en büyük problemimiz bu.Velilerin çocuklara büyüdü gözüyle bakıp başıboş bırakması.Yaptığımız veli toplantılarına bile katılmazlar bizim çocuğumuz büyüdü ne toplantısı diyorlar.Haftalık problem gördüğüm derslerinde düşüş gördüğüm öğrenci velilerini ararım.Cok arıyorum diye numaramı bile engelledi çoğu.Sizi korkutmak gibi olmasın ama bir süre sonra sigaradan bir üst levele atlıyor genellikle bu yaştaki çocuklar.o yüzden her daim takipte olmak lazım.
Saygi sigarayla olmaz. Buyuklerin yaninda sigara icmek saygisizlik degildir. Annem hep der bana da esime de. Bana sigarayla saygi duymayin diye.
Biz annemle karsilikli sigara iciyoruz diye saygisiz miyiz yani?
Katılıyorum.. Bende lise 1çağında içmeye başladım ve aynen öyle yaptı babam. İki sigara yaktı, iki de çay koydu. Babamla karşılıklı sigara içtim o akşam.. 6yıl içtim. Sonra bıraktım sigarayı..Karşısına gec yak bi tane uzat ona da. Serbest birak baskiladikca daha cok icer.
Katılıyorum.. Bende lise 1çağında içmeye başladım ve aynen öyle yaptı babam. İki sigara yaktı, iki de çay koydu. Babamla karşılıklı sigara içtim o akşam.. 6yıl içtim. Sonra bıraktım sigarayı..
Belki üstüme gelseler, sigara değerli olurdu da içmeye devam ederdim...
Ahh ahh bu konuda çok dertliyim.Tabiki öğrencilerin engellediği de olmuştur ama yüzüme neler sayıp sövüp kapatan velilerde oldu.Yeter artık beni oğlumdan daha çok arıyorsun deyip bağırıp çağıranlarda oldu.Numaranızı engelleyenler veliler değil öğrencilerdir
En iyisi güzwlce konuşmak. Yazık ya daha çok küçük2 senedir düzgün bir arkadaşı olmadığından zaten şikayetçiydim. Derslerinde de düşüş var, çok üzgünüm, ne yapacağımı bilemiyorum
Açık konuşayım, arkadaş çevresi iyi değil, çoğu sorunlu,anaları da salmışlar, dertleri süslenip püslenip gezelim modundalar, içi boş bir yeneke gibiler
Bu sizin görüşünüz. Benim yetiştiğim ailede yaptığınız saygısızlık olarak görülür. Annenizin yanında sigara içebilirsiniz ama aynı ortamda benim ailemin yanında içemezsiniz. Yapacak bir şey yok
Sakın yanlış anlamayın merakımdan soruyorum nasıl anlamadınız?
Bizim evde içen yok
Ben hayatımda hiç içmedim kokusundan nefret ederim
Bazen mesela sarıldığımda saçından geliyor koku bir yerden sinmiş oluyor yani üstünü başını da kokluyorum çünkü anında alıyorum demek istediğim
Bir diğer konu fazladan harçlık istemiyor demişsiniz o zaman sigarayı neyle alıyor
Çocuğunuzun muhtemelen daha büyük bir sıkıntısı var
Arkadaşı olmaması derslerinin düşmesi
Bunların altında yatan asıl neden sigara değil
Sigara asıl nedenin dışa vurumu
Kızmak yerine sorunun kökenini bulmalısınız
[/QUOTE
Arkadaşı olmaması değil mesele, arkadaşlarının uygun olmaması, sosyal bir çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?