- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Ciddi misiniz?
Bu yapılan da şiddete girer..Yukaridaki bir arkadasta soylemis, karsisina gecin ve sigara uzatin icsin, o bitince pesine bir daha, o da bitince bir daha bir daha. Bir tanidigim boyle yapmisti cocuk sonunda tiksinip kusmustu.
Maalesef simdi sosyallesmek ve buyuduklerini gostermek icin kullaniyorlar. Umarim cozum olur.
Çocuğunuza arkadaşlarını böyle anlatmayın hepten kaybedersiniz.Açık konuşayım, arkadaş çevresi iyi değil, çoğu sorunlu,anaları da salmışlar, dertleri süslenip püslenip gezelim modundalar, içi boş bir yeneke gibiler
Önce bir rehberlik servisi ile konuşun, nasıl yaklaşmanız lazım öğrenin, ona göre konuşunEvde içen yok
Evde içen var mı ? Kimden örnek alıyor
İnsan psikolojisinden anlayıp anlamamak değilde mevzu ne bilim terste tepebilir. Tamam bir anlık şokla yada utanç duygusuyla bıraktı diyelim tekrar bu durumun yaşanması halinde ailenin tutumu daha fazla rahatlığada sebep olabilir kaldı ki bunu yapabilecek metanette kaç anne var bilemedimTabiki de ciddiyim. Cocugum bu zararli icme mi desin. Karsinda saftirik bi anne profili olusturmanin manasi var mi? Hic mi insan psikolojisinden anlamiosunuz ya. Ozellikle ergenlikte inadina yapar yapma desen.
Herkesi kendi ailesi bağlar. Benim ailemde büyüklerin yanında sigara icilmiyor diye bişey görmedim hic ama eşimin teyzesi mesela bunu saygısızlık olarak gören biri, kendi oğlu yanında içmez ama ben onun oğlu olmadığım için içerim, iciyorum. Ortamda biri bunu saygısızlık görüyor diye kimse kalkıp köşeye bucağa gitmek zorunda değil.
Ah ah şu yorumunu seneler önce keşke ananem de söylemiş olsaydıKarşısına gec yak bi tane uzat ona da. Serbest birak baskiladikca daha cok icer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?