HPV 16 pozitifim sürecim nasıl geçti

H
Evet bir kaç farklı doktora gittim hepsi faranjit diyor umarım öyledir çok korkuyorum çünkü

Evet bir kaç farklı doktora gittim hepsi faranjit diyor umarım öyledir çok korkuyorum çünkü
Hic korkma korku ve stres inanki bu durumu tetikliyor daha kötü yapıyor allah korusun hep pozitif düşün ben hep öyle yaptım sende öyle yap lütfen💖

aralık ayında hiç tip 45 i’m pozitif çıktı ve smear testimde bir sıkıntı yoktu sonrasında üç ayda bir smear kontrolü istedi doktorum kolposkopi yapmadık 21 yaşındayım,günde bir pakete yakın sigara içiyordum sigarayı bıraktım c vitamini,d vitamini ve b12 kullanıyorum,kefir ve yeşil çay tüketiyorum her gün beslenmeme vitamin alma oranıma dikkat ediyorum aşı olmadım çok üzgünüm ki yakın zamanda olabiliceğimide pek düşünmüyorum ailem bilmiyor ve öğrenciyim o yüzden bunu karşılayamam ,ahcc kullanımının gereksiz olduğunu çok doktorun videosunda duydum almadım o sebeple,şu anlık böyle bir sürecin içindeydim eylül ayı doğum günüm o zamana kadar allahın izniyle negatifi görmek istiyorum,öğrendiğim ilk iki ay ağlamalar ve krizlerle doluydu şimdi biraz daha sakinledim,yarın için çok gerginim kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum ama ya kötüleştiyse diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,önerebileceğin başka bir şey varsa yaptıklarım harici seve seve dinlerim🩷okuduğun için teşekkürler
Merhabalar bende 22 yasında hpv 16 seviyesine sahibim ayrıyetten bişeyler eklemek istedim benim kullandığım bol bol yeşillik tüket çok işe yarıyor kırmızı meyveler sebzeler aynı şekil çok iyi geliyor tabii ki yaptığına eminim ama yine de söylemek istedim hep tertemiz olsun vajina bölgen her gün ic camasır değiştir günlük ped kullanmanı önermem cünkü bence zararlı her gün kullanmak bol su zaten hepimiz biliyoruz bunu regl zamanıma yakın maydonoz suyu tüketirim kaynatıp 2 3 kez rahime çok iyi geldiğini duydum tüm enfeksiyonu söküyormuş benim aklıma gelenler bunlar sağlıcakla kal💖

H

Hic korkma korku ve stres inanki bu durumu tetikliyor daha kötü yapıyor allah korusun hep pozitif düşün ben hep öyle yaptım sende öyle yap lütfen💖
Öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim çok tatlısınız 💖 umarım bi an önce iyileşiriz çok geçmiş olsun tekrar 🥹

Kızlar patoloji sonucum çıktı cın1, bugün ilk doz aşımıda oldum o kadar mutluyum ki size anlatamam, ilklerde çok kötüydüm ama artık çok iyiyim psikolojide çok önemli sakın moralinizi bozmayın bağışıklığımızı yüksek tutalım zaten bu hpv’yi kendimize inanarak yenebiliriz sadece 💪

Kızlar patoloji sonucum çıktı cın1, bugün ilk doz aşımıda oldum o kadar mutluyum ki size anlatamam, ilklerde çok kötüydüm ama artık çok iyiyim psikolojide çok önemli sakın moralinizi bozmayın bağışıklığımızı yüksek tutalım zaten bu hpv’yi kendimize inanarak yenebiliriz sadece 💪
Merhaba bende de siğil vardı bugün hpv genotiplere baktı doktor ama smera yapmadı neden acaba

Ben de boğaz ağrısı ve ateş var ağzımda siğil olucak diye korkuyorum o yüzden sordum sizede siz nasılsınız peki şuan ameliyat oldum dediniz çok geçmiş olsun tekrar
Kendi gırtlak görüntümü paylaştım arkadaşlar bilenler yazabilir mi
Merhaba, bu görüntüyü isterseniz alanında çok duyulmuş olan dr süleyman akhan a gösterebilirsiniz. Mail atanlara cevap veriyormuş belki sizin görüntünüze de cevap verir.
Mail adresi suleyman@suleymanakhan.com

Mail atarsanız şayet cevabını iletir misiniz

Back
X