Arkadaşlar burnumdan soluyorum yani bu gece nasıl geçer bilemiyorum bile. Lafı çok uzatmayacağım. Çocuğum 1.sınıfa gidiyor, bugün 3 tane muhtemelen 3 veya 4.sınıf öğrencisinden dayak yemiş sağlam. Elindeki meyve suyunu istemişler, vermeyince dövmüşler. Bunu eve gelince kendi anlattı. Öğretmeni olacak kadın haber bile vermedi. Kendisiyle yazıştım, böyle bir şey var mı doğru mu diye sordum. Evet ama çocukları tanımıyor gösteremedi kim olduğunu dedi. Kameradan bulamaz mıyız dedim görünce göstercek dedi. Ben de yarın okula geleceğimi söyleyerek konuyu kapattım. Darp raporu alacak şekilde 1-2 yeri var bacağında, çok fazla bir şey yok gibi duruyor çürük çarık. Yarın okula gidip sabahtan ağır olay çıkarmayı planlıyorum. Böyle bir şeyde nasıl haber verilmez, ek olarak bunu muhtemelen başka çocuklara da yapan bu 3 küçük sıfatını tarif edemeyeceğim canlıya nasıl duyarsız kalınabiliyor, diğer çocuklar da tehlikede. Yarın derhal o 3 çocuğun da velisi çağrılmazsa şikayetçi olacağım hepsinden görevi ihmal nedeniyle. Haklarım nelerdir, ne yapmalıyım yol gösterebilecek olan var mı.