HPV 16 pozitifim sürecim nasıl geçti

Evet çıktı yukarda yazmıştım ama görmediniz sanırım, cın1 çıktı tek tarafta çıkmış, doktor korkulacak birşey yok 6 ay sonra tekrar test yaparız dedi. Hpv 16,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68 pozitif çıkmıştı. Bence erken müdahale ettiğim için cın1 şuanda aşımı oldum ve aşırı sağlıklı besleniyorum 2 ay içinde vücudumdan atılacağını düşünüyorum.
Vücudunuz da bu kadar virüs bir anda bulunamaz 16 pozitif diğer gruptan da bir veya bir kaçı pozitiftir

Evet çıktı yukarda yazmıştım ama görmediniz sanırım, cın1 çıktı tek tarafta çıkmış, doktor korkulacak birşey yok 6 ay sonra tekrar test yaparız dedi. Hpv 16,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68 pozitif çıkmıştı. Bence erken müdahale ettiğim için cın1 şuanda aşımı oldum ve aşırı sağlıklı besleniyorum 2 ay içinde vücudumdan atılacağını düşünüyorum.
Geçmiş olsun, 16,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68 bu tiplerden bir veya bir kaçına pozitifsiniz sadece.
13 tipin taşıyıcısı olmuyorsunuz.

Çok sevindim cin 1 gerçekten korkulacak bir şey değil inşallah o da geçer gider çok yakın zamanda kendinize dikkat edin acil şifalar dilerim hepimize

Vücudunuz da bu kadar virüs bir anda bulunamaz 16 pozitif diğer gruptan da bir veya bir

Vücudunuz da bu kadar virüs bir anda bulunamaz 16 pozitif diğer gruptan da bir veya bir kaçı pozitiftir

Bana bunları doktor söyledi siz nasıl böyle kendinizden emin şuursuzca bir şekilde konuşuyorsunuz anlamıyorum

Bana bunları doktor söyledi siz nasıl böyle kendinizden emin şuursuzca bir şekilde konuşuyorsunuz anlamıyorum
Şuursuzca mı size bilgi veren de kabahat ne haliniz varsa görün sorduğum aynı grup bende de pozitif olduğu için bir çok doktora sordum benim dediğimi dedi umarım hastalık dışında insanlığı da öğrenirsiniz

Yok aslında M manyakkedi doğru söylüyor, o korku ve panikle siz doktorunuzu yanlış anladınız büyük ihtimalle, kendisine bu konuyu tekrar danışabilirsiniz, en fazla 4-5 tip bir arada olur, daha fazlasının olması mümkün değil.

Bir de tip 16' yı taşıyorsanız en az 1 yıllık bir süreciniz var önünüzde henüz, 16 ve 18 gibi onkolojik tipler vücudu 2-3 ayda terk etmez maalesef, bu virüs zaten yavaş ilerler.

süreç takibi için test tekrarlanıyor test yanlış mı dogru mu bakalım aynı sonucu vericek mi diye degil bunu sağlık çalışanı olarak bilmek atomu parçalamak gibi bi şey olmamalı . Hasta bakıcı dahi bilir bunu
Hanımefendi hastane tarafından size verilen test sonucunda rapora ek olarak bu bilgi yazılmamış sanırım, bu bilgiyi laborant rapora işler testin yanlış olma ihtimali olabilir diye sorumluluk kabul etmediklerini de belirtirler.

Evet o küçümsemiş olduğunuz hastabakıcılar bile bunu bilir, ama siz hastalığı taşıyıp çevrenize negatifim ben nasılsa diye bulaştırmaya devam ederken bu detayı öğrenememişsiniz ne yazık ki, hoş derdim sizin gibi birinin bunu bilip bilmemesi de değil, insanları yanlış yönlendirmeyin yeter!

Hpv Dna yalancı negatiflik olabilme durumu ile ilgili açıklamalı rapor aşağıdadır;

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-04-15 at 15.00.40 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-04-15 at 15.00.40 (2).webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 8
Back
X