- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Ana babalık, bebeler küçükken kolay da ergenliği düşünemiyorum ben de.Valla konu sahibesi ana babalik cok zor. Okulu, arkadasi hepsi ayri ayri dert. Allah tum ana babalara sabir versin diyip kaciyorum konunuzdan
tatılı nıye beklıyorsunuz kıTatilde zaten epilasyon yaptıracağım.
Sabretmiyor
Sakın sinirlenmeyin onun yerine arkadaşça bi tavırla bunun zararlarını bağımlılık yapabileceğini ve arkadaşlarına falan hava atmak istiyorsa bunun havalı olmadigini soyleyin ama hepsini cidden bir arkadaşmışsınız gibi yapın eğer sinirlenip bağırır veya çağırırsanız oda daha çok sinirlenip içmeye devam edebilir sakın yapmayın2 senedir düzgün bir arkadaşı olmadığından zaten şikayetçiydim. Derslerinde de düşüş var, çok üzgünüm, ne yapacağımı bilemiyorum
Ablacım kız 4 sene önce sigara iciyormus,çocuk şimdiye kadar ya müptelası olmuştur ya bırakmıştırSakın sinirlenmeyin onun yerine arkadaşça bi tavırla bunun zararlarını bağımlılık yapabileceğini ve arkadaşlarına falan hava atmak istiyorsa bunun havalı olmadigini soyleyin ama hepsini cidden bir arkadaşmışsınız gibi yapın eğer sinirlenip bağırır veya çağırırsanız oda daha çok sinirlenip içmeye devam edebilir sakın yapmayın
Tarihe dikkat etmedim kusura bakmayınAblacım kız 4 sene önce sigara iciyormus,çocuk şimdiye kadar ya müptelası olmuştur ya bırakmıştır
Ne kusuru canım,şaka yaptım ben.Tarihe dikkat etmedim kusura bakmayın
Sigara uzat diyenlere katılmıyorum. 30 yaşındaki adam da anne, babanın karşısında sigara içmez bizde. Saygısızlığa gerek yok.
Rehber öğretmenle konuşup izlemeniz gereken yolu sorsaydınız keşke. Kızıp, bağırmak doğru değil bence.
Çocuğunuz sigaraya başladıysa nasıl davranmalısınız? - Acıbadem Hayat
Çocuğunun sigara içtiğini öğrenen aileler çocuklarına nasıl yaklaşmalı? En doğru strateji ne? Ebeveynlerin çocuklarına en doğru yaklaşımını nasıl olmalı? İşte bu soruların yanıtları…www.acibadem.com.tr
Böyle bir yazı buldum, belki faydası olur.
Ben içmiyorum. Babası içiyor, kendisi de bıraktı. Şu an üniversitede okuyorSiz ve eşiniz muhtemelen sigara içiyorsunuz. O yüzden çocuğun içmesine şok olmamanız lazım çünkü kötü örnek oluyorsunuz. Çocuklar anne babalarını rol model alırlar. Eğer siz kullanmıyorsanız arkadaş ortamından alışmıştır. Şu an sigara içmenin çok havalı olduğunu falan düşünüyordur düzgünce anlatmanız lazım gerekirse bende içmeyeceğim demelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?