9 aylıkken kocam oğlumu dövdü

Sizin jkinizide Allah bildigi gibi yapsin Biri tepside yemek yer cocuk anlasa zaten koltugu sallamasz dimi ismi ustunde cocuk.k kaldir iki dakika tepsini masaya koy. Cocugun iki dakika gonlunjlu et.odasina oyle gonder. O pislik kocanda geberttim geberttim diyecegine kendi geberseydi. Hala utanmadan ikinci cocugu dunyaya getiriyorlar. Sizi tanimis olsam bir dakika durmaz aile bakanligina sikayet ederdim. Allahim insallah o cocuklar elinizden alinir. cildirdim burda

Öf siz de yaa...
Sanki kadinin hosuna gitmiste öylece durmuş gibi yaziyorsunuz hamileliginin son haftasinda bir kadin nereye sabaha kadar dövecek? Hamile olmasa bile bir erkek normal sartlarda nasil dövülebilir mümkün mü? Bazen garipleşiyorsunuz yazmadan edemedim.
Konuya da üzüldüm cocuga...
Boşanin konu sahibi gercekten bu cocuklar o adamin elinde kalacak yoksa bir gun.

Çocuğa yazık ikinizde normal değilsiniz.

Bardağı deviren sen, yinede çocuğa bağırıp çağırıp kızıyorsun. En az dayak kadar buda şiddet.

Zevkinden ödün verip bardağı sabit bi yere alsaydın.
Birde koca göbeğimle diyerek hala empati bekliyorsun.

Bende 8 aylık hamileyim, hamilelik hastalık değil.

Ayrıca kaldıramıyorsanız doğurmayın zırt pırt mutsuz evliliğinizde.

Polisi arasaydın ya hemen bekleyene kadar.

Adam ne ara çocuğun odasına gitti ne ara dövdü siz nasıl yetişemediniz de olay olduktan sonra kapıda yakaladınız anlamadım. Peşinden kalkmışsınız oysaki. Yalı da oturmuyorsunuzdur herhalde alt tarafı yan odadır.

Olaydan 6 ay sonra yazıyo ve kendi de normal değil çocuğu kendi de dövüyormuş sen iyi misin? Git başkasına çat

Ayrıca öyle bir dövülür ki örnekleri size göstermeyi çok isterdim :) o an insana deli gücü geliyor

Ayrıca öyle bir dövülür ki örnekleri size göstermeyi çok isterdim :) o an insana deli gücü geliyor

Ne ornegi var? Adamin sarhos oldugu durumlar ya da kadinin profesyonel dovuscu oldugunu durumlar disinda nerede var? Kadin iri yari ve adam minicik bir sey degilse dövülmez arkadasim, dovduyse de adam karsilik vermiyordur.

Evet konu sahibi de sıkıntılıymış yeni okudum. Umarim cocuklar gercekten guvendedir simdi sikayetler sonuca ulasir.

Her erkeğin gücü bir olmuyor maalesef ki. En kötü bu kadın kocasını bir şekilde tehdit edebilir yine de o çocuğu koruyabilirdi. Ama zaten kendi de şiddet uygulayan bir deli. Çocuk simidini yedi diye deli gibi bağırmış biri olduğu için olay örgüsünde mantık aramayı bıraktık.

Bu adamin sanki boyle oldugunu onca yil bilmiyormus igrenememis gibi, tabiki ve mutlaka yeniden üremek..
Saka gibisiniz. Zavalli cocuklar, kaynana cok dogru soylemis. Aklin varsa ayrilirisin. 14 kiymetli ve musmutlu yillara kiyip

Kesinlikle size katılıyorum. Bir kadının bir erkeği dövebilecek durumda olması için o erkeğin hasta, yaşlı veya çocuk olması gerekir. Nadiren kadının iri yarı - erkeğin çok sıska ve güçsüz olduğu bir çiftte de olabilir.
Toplumun genelinin karı koca fiziksel yapısı, yaşını vs düşününce, bir kadının kocasını dövmesi çok uç bir örnek.
Gerçekten " onu döverdim" diye yorum atanların komik olmuş.

Konuya da çok üzüldüm ya. Kalbim acıdı. Şiddetin her türlüsüne karşıyım ama fiziksel şiddet daha da bir canımı yakıyor okuyunca. Çünkü direkt orantısız güç ile ilgili. Karşı tarafın direkt savunmasız kaldığı bir şey. Of
Konu sahibi cidden nasıl ikinci çocuğu yapmış ki. Aile yapısı düzgün olan insanlar bile ikinciye çocuk yapmaya korkuyor.

iyi misiniz siz? anne değilim evli değilim ama hıc farketmez hamıle olsamda cocugum ıcın geberttım onu dıyen adamın canına okurum gülücük koyması okurken benım bıle sinirime dokundu. neyın savunması bu ?

Kadini normal biri sanarak yorum yapmistim.

Ancak normal olsaydi bu tarz yorumlar bir anneye kendini kotu hissettirmekten baska bir sey olmazdi. Karşidan sinirlenirken dünyayi yerinden oynatirmişsiniz gibi bir his geliyor olabilir size ama ufak tefekte bi kadinsa adami dövemezdi. Neyse zaten konu sahibi kendi de cocugu döven biriymis tattismaya gerek yok.

Konu sahibi o an hamile haliyle müdahale edemeyebilir. Ama burada olayı yaşayan sadece kendiymis gibi anlatması. Çocuğun hislerine en ufak bir ilgi endişe vb yok. Dayak yiyen çocuğuna çocuk nasıl olacak iyi demesi. Çocuğa her fırsatta bağırması. Bütün konularında çocuğa şiddet gösterilmesi. Bütün bunlar cidden çok sinir bozucu. Milletin anneliğini eleştiren biri asla olmadım değilim ama bu ne ya. Eşi tek simit aldi çocuk simit yedi diye bütün gün odaya kapanır ağlar yemek yerken çocuk normal çocukluğunu yaptı diye bağırır nefesi kesilene kadar bağırır çocuğu dayak yer yapması gereken hiçbir şeyi yapmaz bu nasıl bir bencillik?

Normal olmadığını farkederek yorum yazmıştık ama şöyle örnek vereyim. Rahmetli eniştem dağ gibi bir polisti. Psikolojisi de iyi değildi. Teyzem bir gece kavga esnasında eniştem çocuklara silah çekince nevri dönüp masayı kafasında kırdı eniştemin. Masanın ikiye ayrıldığını annem anlatmıştı. Silahı alırken annemin elinde patlamış. Teyzem de eniştemi o gece bir güzel dövmüş. Uç örnekler değil aslında. Gücü yerinde olanı bile devirmek tek doğru hamleye bakar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…