- 24 Ağustos 2022
- 3.987
- 11.065
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutfen yap bunu, ben nasil yapilir bilmiyorum turkiyedeKonuyu bildireceğim. Dilerim o çocuklar sizin ellerinizde mahvolmazlar
Cidden keşke alsalar çocuğa yazık çok üzüldümKayinvalideyi dinleyip bosandiniz mi bari? Yoksa adama yeni bi stres topu bebe düşünüyor musunuz?
Oglunuz darp edildiginde neden darp raporu alıp şikayetçi olmadiniz?
Anne olarak bebenizi babasindan bile korumaniz gerekiyor, siz koruyamiyorsunuz.
Bu konuyu cimere falan sikayet edebiliyor muyuz, bulunur mu acaba itiraf da var? Alinsin cocuk ellerinden.
Deneyeceğim valla. Böyle pervasızlık görmedim yaLutfen yap bunu, ben nasil yapilir bilmiyorum turkiyede
Ben de cok üzüldüm, cocugun en guvenli yerde en guvenli kişilerden gördüğü zulme bak, cok cok yazik. Rabbim de çifter çifter veriyor bunlaraCidden keşke alsalar çocuğa yazık çok üzüldüm
Anlamadım, ne demek buKonuyu bildireceğim. Dilerim o çocuklar sizin ellerinizde mahvolmazlar
Polise bildirecek konuyu. Ben de bildirmeye calisicam yarin.Anlamadım, ne demek bu
cok uc olayları yazdım, yorum ıcın. Hayatımın geneli bu sekılde demedim, kaldı ki gerekeni yapıp yapmadıgımı zaten bilmiyorsunuz
Nickiyle toz olmazsa yarın siberde bu konu.Polise bildirecek konuyu. Ben de bildirmeye calisicam yarin.
Naptiniz allasen bi anlatin bakalim?
Toz olsa da bir sey olmaz ki, bulunur yine de.Nickiyle toz olmazsa yarın siberde bu konu.
Allah aşkına size özelden ne yazdım, olayı farklılastırmayın lütfen, destek vermek istediğinizi anlayabilirim belki ama bu sekilde değil dedim, sonucta blog syfası burası ve sadece yorum yapıyoruz dedimBana özelden yazmayın hanımefendi. Burdan yazın ki herkes görsün neler yaşadınız neler yaptınız bu süreçte çocuk için ve çocuk ne durumda şu an? Bunları buradan yazın bana özelden değil.
bence siz ruh hastasısınızAllah aşkına size özelden ne yazdım, olayı farklılastırmayın lütfen, destek vermek istediğinizi anlayabilirim belki ama bu sekilde değil dedim, sonucta blog syfası burası ve sadece yorum yapıyoruz dedim
Cocuk ne durumda olacak, tabii ki yanımda ve emniyette.
ben onu bırakıp buraya yazı mı yazacagım, ıcımı döktüm yazmıstım size
Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.
İçimi döktüm, olayı yasayan kadınları gec yazdı diye suclamak da harika
katılıyorum bu yoruma...Oğlunuz kaç yaşında. Kayınvalideniz doğru söylemiş. Acilen boşanın. Neden ikinci çocuk demek istemiyorum.