9 aylıkken kocam oğlumu dövdü

Cidden keşke alsalar çocuğa yazık çok üzüldüm

Konuyu bildireceğim. Dilerim o çocuklar sizin ellerinizde mahvolmazlar
Anlamadım, ne demek bu
cok uc olayları yazdım, yorum ıcın. Hayatımın geneli bu sekılde demedim, kaldı ki gerekeni yapıp yapmadıgımı zaten bilmiyorsunuz

Anlamadım, ne demek bu
cok uc olayları yazdım, yorum ıcın. Hayatımın geneli bu sekılde demedim, kaldı ki gerekeni yapıp yapmadıgımı zaten bilmiyorsunuz
Polise bildirecek konuyu. Ben de bildirmeye calisicam yarin.

Naptiniz allasen bi anlatin bakalim?

Bana özelden yazmayın hanımefendi. Burdan yazın ki herkes görsün neler yaşadınız neler yaptınız bu süreçte çocuk için ve çocuk ne durumda şu an? Bunları buradan yazın bana özelden değil.
Allah aşkına size özelden ne yazdım, olayı farklılastırmayın lütfen, destek vermek istediğinizi anlayabilirim belki ama bu sekilde değil dedim, sonucta blog syfası burası ve sadece yorum yapıyoruz dedim
Cocuk ne durumda olacak, tabii ki yanımda ve emniyette.
ben onu bırakıp buraya yazı mı yazacagım, ıcımı döktüm yazmıstım size

bence siz ruh hastasısınız

yani umarım troll filansınızdır o daha pozitif bir ihtimal olur ama burada açtığınız konuları biliyorum. konuarda normal tek bir tane davranış yok. bu simitli konuyu hatırlıyorum, normal 2 insanın davranışı asla yok.

geçtim simidi filan adam sizi dövüyor, çocuğu dövüyor, gelip burada anlatıp gidiyorsunuz
aldatıyor boşanmıyorsunuz

üstelik sizin aileden maddi durum iyi adam eğitim ve maddi durum olarak kötü sizden vs vs

boşanmamanız için hiçbir sebep yokken sizin konular hep gelip ortalığı karıştırıp gitmek şeklinde

hani deseniz hanımlar böyle böyle ben aciz miyim deli miyim neden boşanamıyorum, boşanma gücünü neden bulamıyorum hayatımı neden düzene koyamıyorum vs vs deseniz vallahi olabilir, her kadın yanlış tercihler yapabilir sevmiştir, boşanmayı yakıştıramıyordur. derim. derim yani, hepimizin eksik yanları var, görüp de düzeltemediğimiz şeyler ya da kör olup göremediğimiz şeyler illa ki var.. ama sizin makul bir sebep bulunacak bir yanınız yok. troll değilseniz gidin tedavi olun.

Siz simit kavgası yapan üyesiniz. Kocamla oğlum yemişler bana da 1 tane bırakmışlar diye odaya kapanıp saatlerce ağlamıştınız. Hatta hızınızı alamayıp gidip adama saldırıp vurmuştunuz niye yanıma gelmiyorsun diye. Çocukların elinizden alınması lazım. Öncesinde de oğlunuz vazo kırmıştı ve çığlık çığlığa bağırmıştınız çocuğa. Bence doğruları yazmıyorsunuz, vazo kırıldığında eşiniz süpürmüş temizlemiş ama çocuğu korkutan sizdiniz.

Devamlı kavga şiddet hakaret var. Hatta casus programdan aldatıldığınızı öğrenip yine ayrılmamış 2. çocuğu yapmışsınız. Para pul gani gani ama çoluk çocuk 2 psikopatın elinde işkence çekiyor. Umarım ihbar sonucu iyi bir şey olur ve çocukları gözetim altına alırlar.

Kiz cavidan senmisin tıpkı senin konuların gibi biraz değiştirmişsin ama anlatma tarzın nedense hala ayni

Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.
İçimi döktüm, olayı yasayan kadınları gec yazdı diye suclamak da harika

Olayı siz yasamadiniz ki, olayı oğlunuz yaşadı siz izlediniz sadece. Olayı yaşayan şiddet gören kadin konumunda değilsiniz siz şu an. Olayı izleyen, olaya izin veren ve sonrasında mağdur çocuğu korumak için hiçbir şey yapmayan ebeveynsiniz. Olayı yaşayan kadinlarmis. Bu kadar deluzyonel bu kadar gerizekali bir bencillik görmedim hayatımda. Banlanirsam da banlanayim. Daha önce de nefessiz kalana kadar çocuğa bağırdığınız Olayı anlatmissiniz burda utanmadan. Karı koca çocuk istismarcisi pisliklersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…