9 aylıkken kocam oğlumu dövdü

Bardak kirilmis olabilir siz niye o kadar bagirdiniz ki cocuga. Gercekten bu kadar sinirlenicek ne var. Cocuk bu sallar duser de kirar da. Sizin tepkinizde fazla. Cocugu odasina kacirticak kadar bagirmissiniz. Adam da sesinizi duymusbki gelmis. Bu arada esinizin davranisi asla kabul edilebilir degil ama sizde aşırı tepki vermissiniz

Nasıl 14 aylık evlisiniz 2. Bebeğiniz mi?

Keşke gelişmiş bir ülkede olsaydık ta o çocukları sizin elinizden alsalardi.Bence yine de şikayet edilmelisiniz.Hicbirsey olmayacak olsa bile yine de yargilanmalisiniz

senden ayrı eşinden ayrı midem bulandı
istediğin kadar üyeliği iptal et illa senin gibiler vardır burda
o gülücüğü nasıl koyabildin nasıl için aldı nasıl utanmadın
çok büyük konuşuyorum çok büyük
çocuğuma el kaldıracak adam bir daha çocuğumun yüzünü göremez
o evin içinde bir saniye duramaz
o evden sağlam çıkamaz
üstelik de bir bardak için
rabbim sizin gibilere asla asla asla çocuk vermesin

Bu adam size de şiddet uygulamış üstelik aldatmış. 2. Çocuğu hangi motivasyonla yaptınız? Sizin de ruh sağlığınız yerinde gelmedi bana
Aldatıldım yazmamış ama doğru işe hem sadakatsiz hemde şiddet meyilli si bir adam ikinci kez baba olacağı için çok üzgünüm

Evet, gecmis olayı anlatıyorum.
Su anda olan bisey değil
Üyelik iptali yapmışsınız ama umarım dışardan falan okursunuz. Siz derhal yardım alın, durumunuz hiç iyi değil, kafanızda döndürmeye başlamışsınız. Şu herifi de atın başınızdan, siz kendinizi deli ederseniz bu sefer adam sizi boşar yeni kadın getirir eve.

Neden hicbisey yapmayip konu acip insanin sinirini bozuyorsunuz boyle bir adami baba yapmanin size kac kat gunahi var hic olmazsa bunu dusunun yazik gunah ya hayvanlari baba yapip bos bos konu aciyosunuz acizainiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…