9 aylıkken kocam oğlumu dövdü

Herkesin yapabilecegi bir şey değil. O kadar kolay soyluyorsunuz ya anit sayacta ismi yazan erkek siddetinden vefat etmis binlerce kadin kendini isteyerek mi korumadi diyorum sadece.

Herkesin yapabilecegi bir şey değil. O kadar kolay soyluyorsunuz ya anit sayacta ismi yazan erkek siddetinden vefat etmis binlerce kadin kendini isteyerek mi korumadi diyorum sadece.
Hayır tabii ki. Neyse farklı yere çekmenin alemi yok. Konu sahibi bildirildi. Umarım gereken yapılır.

daha bir çocuğa sahip çıkamadan koştur koştur çocuk yapmak nedir? ikinci çocuğu çok istiyormuş. o çocuk seni isteyecek mı? böyle bir ailede büyümek ister mı? üremeyin kardeşim harıl harıl işinizi gücünüzü bırakıp ne diye çocuk yapıp duruyorsunuz?

simit yedi diye kendini odaya kapatıp 5 saat ağlamışsın bunu da buraya utanmadan yazıyorsun. simit yüzünden ağlayacak kadar aklın başında değil. bu yaşta bir kadın simit yüzünden 5 saat ağlar mı ya? sen sağlıklı değilsin neyine güvenerek 2 inci çocuğu yapıyorsun??????????

bu olay 6 ay önce olmuş herhangi bir aksyon alınmamış üstüne de doğurmuşş.

Ozaman Allah onuda bildiği gibi yapsin ne diyim . Evlat ziyanligi gerçekten sinir oluyorum böyle şeylere. Bazı kadın/erkek kesinlikle kısirlastirilmalı .

Sizin algılarınız kapanmış. Şiddeti normalleştirmişsiniz.Büyük çocuğunuz da küçüğe şiddet uygulayacak bu böyle zincirleme şekilde gidecek.Aylar sonra sindirip buraya konu açabildiniz peki boşanmak bir seçenek değil mi sizin için? Buradan neyin motivasyonunu bekliyorsunuz."Koca göbeğiyle oğlunun odasına gitmiş" de...İlk önce çocuğa bardak çevirdi diye bağıran sizsiniz zaten bu şiddet değil mi?bırakın bu işleri...aksiyon almayacaksınız burada diğer insanların sinirini bari bozmayın.

Ne güzel yorum,öldürülen binlerce kadın kendini isteyerek mi korumadı diyorum ben de,o tek doğru hamleyi yapamamıs o zaman……o an geldiğinde bu savunma herkes için bu kadar kolay değil.Konuya istinaden yazmadım,genel yapılan yoruma cevap verdim,size katıldığımı söylemek istedim.

Sen ve senin gibiler barinaktaki hayvanlardan dahi önce kisirlastirilmali. Sizler bu toplumun dibindeki dinamitlersiniz . Beyniniz yok, ahmaksiniz sadece üreme organıniz doğru çalışıyor malesef ki . Allah senin gibiler evlat vermesin . Gülüyor birde bebek dovenlerin Allah belasını versin .

Son düzenleme:
Okurken dondum kaldım. Çocuğa el kalkar mı yaa gücü çocupamı yetmiş adi ş.refsiz pislik
Lütfen çocuklarınızı bu şer.sizden koruyun suç duyurusunda bulunun. Eli kırılsın inşallah.
Bu insan müsveddesini baba yapıp ona çocuk vermişsiniz bir de bari koruyun yavruları yazık günah

BOSANIN!

Şiddete karşıyım ama böyle durumlarda ah o babayi yer misin yemez misin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…