- 30 Mayıs 2015
- 4.677
- 10.443
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.Geçmişte anlattığınız olayda 8 aylık hanilesiniz nasıl oluyor diyorum bende, neyse defalarca dayak yemişsiniz, aldatılmışsınız önce ki konunuza göre yazıyorum. Bence de boşanın, doğumu beklemeyin nisandan kasıma anca 1 ay atmış sizin hamilelik bitmiycek heralde
İkinci çocuğu yaparken ilk cocugundan hiç utanmadın değil mi ? Yazıklar olsun size! Dir dir soylenecegine diğer koltuğa geç kim koltukta yemek yiyor! Benciller sizi! Allah o çocukları sizden korusun!Merhaba
Kocamla aramız genel itibariyle bozuk, hamilelik öncesinde harikaydı ama hamilelikle birlikte eski günlere geri döndük diyebilirim
Gelelim olaya,
Hamileliğimin son haftalarında salonda TV izliyorum. Oğlumda koltuğun onunde oturuyor, koltuga sırtını dayamış sekılde, koltugu sallıyor. Benım de kucagım da yemek Tepsisi, birşeyler yiyip içiyorum, oğluma da koltugu sallamak bardak devrilecek simdi diyorum ama devam ediyor. Nitekim tepside ki bardak devrildi, bende cok kızdım, bagırdım. Oğlum da odasına gitti, esim o sırada verandadan içeri Bi hısım girdi. Nerede o diyerek oglumun odasına kostu ama nasıl bir öfkeyle, aklım cıktı. Bende pesınden Can havliyle o koca göbegımle kalkıp gittim, ben gidene kadar kocam oğumun odasından cıktı, kolidorda benı tuttu, bırak beni ne yaptın diyorum, geberttim onu diye bagırıyor, bırak beni diyorum kollarımdan tutuyor, sürekli geberttim onu diyor, ben mahvoldum tabii. Sonra elinden kurtulup oglumun yanına kostum,cok vurmus, aglıyor. Onu ve kendimi sakınlestırmeye calısıyorum.
Sonra iceri gittim, sinirden delirdim. Defol git bu evden diyorum, gitmeyeceğim diyor. Seni görmek ıstemıyorum diyorum, benım evim degil mi gitmiyorum diyor. Hayatımda ilk defa kayınvalidemi aradım bir kavga icin, biz kavga ettik eşim birazdan size gelecek haberiniz olsun diye. Cunku evden gitmesi ıcın Baska bısey gelmedi aklıma.
Kayınvalidem de ne oldu yanii cok merak etti ama ben katılarak aglaamaktan konusamadım dogru düzgün.
Neyse esim evden gitti, birkac saat sonra Kayınvalidem aradı, olayları cok detaylandırmadn anlattım, ilk ve tek yorumu :kızım sen dogumunu yap, sonra ayrılın, olmuyorsa olmuyordur dedi.
14 yıllık evliyiz bu arada, olay bu kadar :)
Ablacım neyin sindirmesi bu 6 ayda? Çocuk bile unutmuştur bu dayağı 6 ay içinde. Gece gece troll müsün sen ya?Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.
İçimi döktüm, olayı yasayan kadınları gec yazdı diye suclamak da harika
Barışmis mi bu kocayla okumadım sinirden !Ay 6 ay önce ki olayı mı anlatıyo şimdi olmuş gibi. Biz napalım 6 ay önce olmuş olaya? Gecenin bi vakti rüyanızda mı gördünüz
Bilmem kocam beni ya da çocuğumu bu şekilde dövse 6 aya bi aksiyon almış olurdum ben, sizin olay da yeni oldu sandım. Boşandınız mı peki ?Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.
Bu olay yaşandıktan sonra naptınız? Yani ayrılıp ne yaşadım ben diye anca sindirip mi yazdınız? Öyleyse çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Değilse yazmanızdaki amaç ne?Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.
3.cocuk için motivasyonu arıyor.Niye anlatıyosun? Ne yapabiliriz geçmişte kalan olaya? Geçmişte bırakmış hiçbir aksiyon almamışsın? Şaka mısın gerçekten ? Çocuğunu döven seni döven aldatan herife hediye gibi 2. Çocuğu vermişsin
Osmanlı tokadı istiyor 3. Bebe motivasyonu için az sabretsin herif zaten eli maşalı3.cocuk için motivasyonu arıyor.
Pardon anlamadım, neyin eleştirisi. Okumadınız galiba, içimi döktüm diyorum ki güncel olay duymak istiyorsanız lütfen devam mesajlarını okumayınAblacım neyin sindirmesi bu 6 ayda? Çocuk bile unutmuştur bu dayağı 6 ay içinde. Gece gece troll müsün sen ya?
Bir insan evladı için geberttim lafını sinirle bile nasıl söylerOsmanlı tokadı istiyor 3. Bebe motivasyonu için az sabretsin herif zaten eli maşalı
Neyin eleştirisi mi? Söyleyeyim aldatan seni ve çocuğunu döven kocanla barışıp 2. Çocuğu peydahlamanın eleştirisi. 6 ay önce oğlunu geberttimmm diyerek döven adamı eleştiriyoruz ama çok geç kalmışız. Sen de ne duymak istiyorsun anlamadıkPardon anlamadım, neyin eleştirisi. Okumadınız galiba, içimi döktüm diyorum ki güncel olay duymak istiyorsanız lütfen devam mesajlarını okumayın
14 yıllık evliyiz yazmışsınız, demek ki hala boşanmamışsınız. Neyse yapacak bişey yok. Hayat sizin, olan çocuklara oluyo maalesef.Pardon anlamadım, neyin eleştirisi. Okumadınız galiba, içimi döktüm diyorum ki güncel olay duymak istiyorsanız lütfen devam mesajlarını okumayın
Söyleyene değil de söyletene bakalım hanımefendi algısını açarsa cevap verir inşBir insan evladı için geberttim lafını sinirle bile nasıl söyler
Kayinvalideyi dinleyip bosandiniz mi bari? Yoksa adama yeni bi stres topu bebe düşünüyor musunuz?Anlamadım, olay olur olmaz mı yazmak gerekiyor buraya? Ancak sindirdim, sindirmek de denmez de kimseye anlatamadım, buraya yazıyorum.
Sindirimde sıkıntı yaşıyo işte anca yazabilmişNeyin eleştirisi mi? Söyleyeyim aldatan seni ve çocuğunu döven kocanla barışıp 2. Çocuğu peydahlamanın eleştirisi. 6 ay önce oğlunu geberttimmm diyerek döven adamı eleştiriyoruz ama çok geç kalmışız. Sen de ne duymak istiyorsun anlamadık