Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün kıyafetimden midir nedir sürekli "ne güzel zayıflamışsın" "nasıl kilo vermişsin" övgüleri alıyorum. Bu inanılmaz motive ediyor insanı, yemek yiyesi bile gelmiyor yani
Vayyy çok motive edici
Yanlız bunun bide kıskananlar versiyonu var. Yüzün çökmüş, elbise üstünden düşüyor, popon erimiş, a birde kendileri bir gram veremedikleri için doğal yöntemlerle zayıfladığa inanmayıp hangi zayıflama ilacını kullanıyosun diye soranlar yada tatlım hastamısın yazıkk diyenler olabiliyor

Ben 30 agustostan beri agzima patates surmedim

Haftalik yemek nasil yapiyorsun? Yemegini cok pisirip porsiyonlara bolup dondurucuya mi kaldiriyorsun?

Hosgeldin cnm
Yok pazar gününden her güne bir ana öğün yapıyorum, buzdolabına koyuyorum, zaten şuan sadece kızım ve ben varız.
Yaptığım ana öğünü ben öğlen işyerinde yiyorum, kızıma da akşam yediriyorum. Ben de akşamları çorba ve salata yiyorum. Çorbayı da pazar gününden 2 çeşit yapıyorum 5 günde içiyoruz kızımla.
Haftada bir gün et, bir gün balık, bir gün tavuk yapıyorum, diğer günler sebze ve bakliyat. Isıtıyorum hiç, sabahtan kaplara koyunca öğlene kadar ısınmış oluyor öylece yiyorum. Bir daha ısıtmayınca besin kaybı da olmuyor.

O tip insanlarla muhattap olmuyorum ben, öyle herkesle kilo muhabbeti yapmadığım için demotive edici cümleler kurabilecek cesaretleri olmuyor pek
Ben bugün fırında tavuk pişirmeyi planladım.Birazda dünden kalan yeşil domates yemeğim var.Şeytan bikaç kestane közle dio ama henüz tam aklımı çelmiş değil
Ohhh ellerine sağlık afiyet olsun
Yeme kestane yeme, çok canın çekerse öğlen ye, akşam yersen kilo olur o

Günaydınlar herkese

Dün ki menümü hemen paylaşayım;

Sabah : 1 simit, 1 küçük beyaz peynir
Öğle : yarım kase mantar çorba, yeşil salata, 1 yk kadar tavuk döner, 2 yk pirinç pilavı
Ara : 1 adet hurma
Akşam : yarım porsiyon pancar özlü makarna, 4 yk karnabahar salatası

3 litreden fazla su içtim, spor maalesef yok..

Dün işyerinden yemek yemek zorunda kalınca hiç istemediğim biçimde beslendim, ama dün akşam üşenmedim 4 günlük yemek yaptım ve bugün evden sağlıklı yiyecekler getirdim.

Sabah kereviz salatası,3-5 çeri domates,1 dilim de ekmek yedim.

Akşam tarhana çorbası,yoğurt,1 dilim de ekmek yedim
Su yine 1lt yi geçmedi off
Ara öğünlerine meyve ve kuruyemiş serpiştirirsen kan şekerini de dengelemiş olursun, harika bir menü

Hayirli mutlu sabahlar kizlar...5 te 5 diyetinde en güzel patates gününde kilodan gidiyo.az önce tartildim .900 gr birden gitmiş
Bugünde sebze günü yapcam..
Ohh hadi bakalım sebze günün de inşaallah sağlıklı geçer

Hayirli mutlu sabahlar kizlar...5 te 5 diyetinde en güzel patates gününde kilodan gidiyo.az önce tartildim .900 gr birden gitmiş
Bugünde sebze günü yapcam..
Çok zor olur dayanması dimi.insanın canı hep farklı şeyler ister.ben bi kere yapmıştım yarım kaldı tabi:) meyve gününde meyve istemezken sebze günümde deli gibi meyve istemiştim :)

Çok zor olur dayanması dimi.insanın canı hep farklı şeyler ister.ben bi kere yapmıştım yarım kaldı tabi:) meyve gününde meyve istemezken sebze günümde deli gibi meyve istemiştim :)
Aynen öyle..ama ben tam olarak uymuyorum yoksa bende yarida birakirdim...mesela patatesi dün tuzlu ve sarimsak mayoneze batirip yedim... canim başka şeyler çektiği zaman az şekerli sütlü kahve içiyorum.cok iyi geliyo..şimdide yoğurtlu ve az mayonezli kereviz salatasi yiyorum..meyve gününü yapmicam çünkü sonraki gün tarti daha fazla gösteriyo..meyve günü bana iyi gelmiyo.

Akşamki yediklerin güzel . Kahvaltida geç olmuş.saat 22 de sütlaçta olmamiş...ilk günlerde bende böyle başlamiştim..ileriki günlerde eminlm daha güzel olacak menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…