Vayyy çok motive ediciBugün kıyafetimden midir nedir sürekli "ne güzel zayıflamışsın" "nasıl kilo vermişsin" övgüleri alıyorum. Bu inanılmaz motive ediyor insanı, yemek yiyesi bile gelmiyor yani
Ben bugün fırında tavuk pişirmeyi planladım.Birazda dünden kalan yeşil domates yemeğim var.Şeytan bikaç kestane közle dio ama henüz tam aklımı çelmiş değilAkşam yemeği menüleriniz nedir kızlar?
Yok pazar gününden her güne bir ana öğün yapıyorum, buzdolabına koyuyorum, zaten şuan sadece kızım ve ben varız.Ben 30 agustostan beri agzima patates surmedim
Haftalik yemek nasil yapiyorsun? Yemegini cok pisirip porsiyonlara bolup dondurucuya mi kaldiriyorsun?
Hosgeldin cnm
O tip insanlarla muhattap olmuyorum ben, öyle herkesle kilo muhabbeti yapmadığım için demotive edici cümleler kurabilecek cesaretleri olmuyor pekVayyy çok motive edici
Yanlız bunun bide kıskananlar versiyonu var. Yüzün çökmüş, elbise üstünden düşüyor, popon erimiş, a birde kendileri bir gram veremedikleri için doğal yöntemlerle zayıfladığa inanmayıp hangi zayıflama ilacını kullanıyosun diye soranlar yada tatlım hastamısın yazıkk diyenler olabiliyor
Ohhh ellerine sağlık afiyet olsunBen bugün fırında tavuk pişirmeyi planladım.Birazda dünden kalan yeşil domates yemeğim var.Şeytan bikaç kestane közle dio ama henüz tam aklımı çelmiş değil
Ohh afiyet olsunBugün aksam yemeğinde nohut ve bulgur pilavı yedim yaninda ayran içtim 1.5lt tarcinli ve zencefilli su bitirdim
Tesekkur ederim ogleden basladim bugun ondan bu kadar azOhh afiyet olsun
Suyu biraz daha çoğaltırsan senin için daha iyi olur
Başlangiç için güzel benceSabah kereviz salatası,3-5 çeri domates,1 dilim de ekmek yedim.
Akşam tarhana çorbası,yoğurt,1 dilim de ekmek yedim
Su yine 1lt yi geçmedi off
Ara öğünlerine meyve ve kuruyemiş serpiştirirsen kan şekerini de dengelemiş olursun, harika bir menüSabah kereviz salatası,3-5 çeri domates,1 dilim de ekmek yedim.
Akşam tarhana çorbası,yoğurt,1 dilim de ekmek yedim
Su yine 1lt yi geçmedi off
Ohh hadi bakalım sebze günün de inşaallah sağlıklı geçerHayirli mutlu sabahlar kizlar...5 te 5 diyetinde en güzel patates gününde kilodan gidiyo.az önce tartildim .900 gr birden gitmiş
Bugünde sebze günü yapcam..
Teşekkür ederimBaşlangiç için güzel bence
Alışveriş yapamadım daha.Ara öğünlerine meyve ve kuruyemiş serpiştirirsen kan şekerini de dengelemiş olursun, harika bir menü
Ohh hadi bakalım sebze günün de inşaallah sağlıklı geçer
Çok zor olur dayanması dimi.insanın canı hep farklı şeyler ister.ben bi kere yapmıştım yarım kaldı tabi:) meyve gününde meyve istemezken sebze günümde deli gibi meyve istemiştim :)Hayirli mutlu sabahlar kizlar...5 te 5 diyetinde en güzel patates gününde kilodan gidiyo.az önce tartildim .900 gr birden gitmiş
Bugünde sebze günü yapcam..
Aynen öyle..ama ben tam olarak uymuyorum yoksa bende yarida birakirdim...mesela patatesi dün tuzlu ve sarimsak mayoneze batirip yedim... canim başka şeyler çektiği zaman az şekerli sütlü kahve içiyorum.cok iyi geliyo..şimdide yoğurtlu ve az mayonezli kereviz salatasi yiyorum..meyve gününü yapmicam çünkü sonraki gün tarti daha fazla gösteriyo..meyve günü bana iyi gelmiyo.Çok zor olur dayanması dimi.insanın canı hep farklı şeyler ister.ben bi kere yapmıştım yarım kaldı tabi:) meyve gününde meyve istemezken sebze günümde deli gibi meyve istemiştim :)
Akşamki yediklerin güzel . Kahvaltida geç olmuş.saat 22 de sütlaçta olmamiş...ilk günlerde bende böyle başlamiştim..ileriki günlerde eminlm daha güzel olacak menünMerhaba arkadaslar dunku menumu simdi paylassam dun biraz yogun bi gun gecirdim girmeye firsat olmadi.
Dunku menum
11.00
ceyrek kasarli tost ,5-6 zeytin ve
Cay
16.00 bi kase sutlac
19.00
1 kase Mercimek ve corba salata
22.00 bi kase sutlac
Su 2 lt ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?