• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldinn :KK200:

Kaç yaşındasın, kaç kilodasın ve hedefin nedir? Bize biraz kendinden bahsedebilir misin?

Yarışma kurallarımız ilk sayfamızda yazıyor ancak ben özetleyeyim, günlük yediğimiz içtiğimizi paylaşıyoruz, istersen her öğünde istersen de toplu olarak paylaşım yapabilirsin. Birbirimizin öğünlerini de değerlendiriyoruz, önerilerde bulunabiliyoruz.

2 haftalık bir deneme sürecimiz olacak bu süre zarfında kurallarımıza yine uyuluyor ancak yarışma listesine girebilmek için deneme süresinin geçmesi gerekiyor.
Çok iyi bir motivasyon bulup, hedefine sağlıkla ulaşman dileğimle :KK36:
Hoş buldum ben irem 21 yasindayim boyum 157 kilom 63 hedefim 50kg yazın nişanın var o yüzden zayiflamak istiyorum öğrendiğim yurtta kaliyorum o yüzden yurtta ne olursa onu yiyorum abur cubur hic yemem ama ekmek yedigim icin kilo aliyorum sanırım artik ekmeği kismanin vakti geldi😂

Hoş buldum ben irem 21 yasindayim boyum 157 kilom 63 hedefim 50kg yazın nişanın var o yüzden zayiflamak istiyorum öğrendiğim yurtta kaliyorum o yüzden yurtta ne olursa onu yiyorum abur cubur hic yemem ama ekmek yedigim icin kilo aliyorum sanırım artik ekmeği kismanin vakti geldi😂
Ben normalinde hafta arasi ekmek yemiyorum...ekmek yerine 1 çay bardaği findik badem veya ceviz yiyorum...veya 1 haşlanmiş yumurta...bazende peynir yaninda bol sebze ve biraz meyve

Herkese iyi gunler sabah msj yazmaya calisitim ama olmadi. I irem1057 sen de hosgeldin ben de 3 gunluk sayilirim burda bugun basliyorum.

@DilaBg evet emzirdigim iicn normalde gitmesi lazim ama benim metabolizmamdan kaynakli sanrim yedigin seyler sute donsuyor benden gitmiyor yani.Zaten benim sorunum su yemegi asiri yemem arada yediklerim kg aldiran insanin kendini tanimasi iyi bise degil mi ama kendini taniyip herseyi bilip yapamamasi cok aci.Neyse ben bugun basliyorjm demistim aslinda baslayacagim bise yok cunku diyet kafasina girdigim zaman daha cok yiyorum bunu da biliyorum.Dedigim gibi aburcuburu kisip 2 ogun yapmaya calisacagim tabi aralarda kahve ve sut falan haric ama ikindi vakti ve gece 10 gibi icim cok eziliyor bu aralarda beni tok tutacak seyleri tuketmem lazim.Beyaz leblebi ve sutgibi.Ama acikinca gozum bisey gormuyor sanki emzirdigim icin yoksa normalde dayanirim cunku mide kuculuyor zamanla.

Sağol canim...en büyüğü oğlum 15 yaşinda...sonra kizim 12...küçük kizim 9 .küçük oğlumda 7 yaşinda
Hayirli sabahlar kizlar.....dediğim gibi 5 te 5 diyeti yapcam yine..bugün patates günümü inşallah hasarsiz atlatirim...normalinde patates gününde 600 gr birden gidiyor bakalim yarin tarti ne gösterecek
Ayy ne güzel 2 kız 2 erkek, yaşları da öyle çok yok ama hepsi okullu maşaallah :dua:

5 te 5 diyeti nedir?

Ekmeği çavdarlı ve tam buğdaylı yersen uzun süre tok tutar ve sağlıklı karbonhidrat tüketmiş olursun, karbonhidratı azaltmanı tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Nişanın :KK200: eminim o süreye kadar hedefine ulaşacaksın :dua:

Herkese iyi gunler sabah msj yazmaya calisitim ama olmadi. I irem1057 sen de hosgeldin ben de 3 gunluk sayilirim burda bugun basliyorum.

@DilaBg evet emzirdigim iicn normalde gitmesi lazim ama benim metabolizmamdan kaynakli sanrim yedigin seyler sute donsuyor benden gitmiyor yani.Zaten benim sorunum su yemegi asiri yemem arada yediklerim kg aldiran insanin kendini tanimasi iyi bise degil mi ama kendini taniyip herseyi bilip yapamamasi cok aci.Neyse ben bugun basliyorjm demistim aslinda baslayacagim bise yok cunku diyet kafasina girdigim zaman daha cok yiyorum bunu da biliyorum.Dedigim gibi aburcuburu kisip 2 ogun yapmaya calisacagim tabi aralarda kahve ve sut falan haric ama ikindi vakti ve gece 10 gibi icim cok eziliyor bu aralarda beni tok tutacak seyleri tuketmem lazim.Beyaz leblebi ve sutgibi.Ama acikinca gozum bisey gormuyor sanki emzirdigim icin yoksa normalde dayanirim cunku mide kuculuyor zamanla.
Seni çook iyi anlıyorum sadece 2 ay emzirebildim ama o iç ezilmesini çok yaşadım, insan kendini daha çok yemeğe vuruyor. İşte o iç ezilmesinde yediklerin karbonhidrat ve şeker olmazsa kilo vermene de yardımcı olur :)

Şahsen ben yiyerek zayıflıyorum, öyle diyet yapmaktansa sağlıklı beslenme odaklıyım, hal böyle olunca kendiliğinden fazlalıklar gidiyor zaten :)

Ayy ne güzel 2 kız 2 erkek, yaşları da öyle çok yok ama hepsi okullu maşaallah :dua:

5 te 5 diyeti nedir?

Bu konuyu paylaş
Facebook
Twitter
WhatsApp
E-posta

Bu konuyu paylaş
Facebook
Twitter
WhatsApp
E-posta
Hıı tamam biliyorum bunu, başarılar inşaallah aldığın ile beraber fazlaca da verirsin

Ekmeği çavdarlı ve tam buğdaylı yersen uzun süre tok tutar ve sağlıklı karbonhidrat tüketmiş olursun, karbonhidratı azaltmanı tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Nişanın :KK200: eminim o süreye kadar hedefine ulaşacaksın :dua:
Teşekkürler inşallah ulasirim 😘😘

Hoş buldumhosbuldum

Hoş buldum🤗

Ben bütün gün patates yicem :confused:
Ben 30 agustostan beri agzima patates surmedim :eek:

Dün gece yarısına kadar evde çalıştım, ne temizlik yapabildim ne de haftalık yemek yapabildim :KK14:
Bugün artık şirkette çıkan yemeklerden yiyeceğim, akşama inşaallah enerjim kalırsa, kızımı uyuttuktan sonra haftalık yemek yapacağım.
bu cumaya hedefim 61 olmak .
Haftalik yemek nasil yapiyorsun? Yemegini cok pisirip porsiyonlara bolup dondurucuya mi kaldiriyorsun?

Merhabalar araniza yeni katıldımm. Herkes gunluk neler yediğini mi paylaşıyor nasıl oluyor? 🤗😇
Hosgeldin cnm

Back