- 9 Kasım 2019
- 46
- 129
- 8
- 44
Olsun canım şimdi söylemiş oldunSlm kizlar
Ben dun menu yazmadim galiba hemen yazayim.
Dun oruc actim sabah 8.30da 1 limon ve 1 sb su karisimi ile
11.20 1 muz
12.40 salata (marul, maydanoz, dereotu, z.yag, limon var tuz yok)
18.30 z.yagli salcasiz ve tuzsuz taze fasulye yemegi
Oruc sonrasi gun sifir tuz seklinde besleniyoruz bu yuzden ozellikle belirttim
Bugunku menumde soyle
10.00 filtre kahve
12.30 tavada yumurta domates salatalik peynir
15.30 filtre kahve
19.30 firin kofte yogurt ve findik
Kizlarla carsiya cikmistik. Eve donunce kofteleri yogurup firina verdim ve spora gittim. Evdekilere beni beklemeyin siz yiyin dedim. 18.15 te spora gidince anca 19.20 de eve gelip yemek yiyebildim
Karyagmurum sana hosgeldin demismiydim cnm hatirlayamadim demediysem kisuruma bakma
Ahdevefam sen de hisgeldin cnm
İyi pazarlar canımGünaydin arkadaşlarim..iyi pazarlar..
4 tane mi çocuğunOlur tabi...zaten haftasonlari menü paylaşimi pek yapan yok....ben eylülde başladim diyete...dediğim gibi kendimi fazla kasmiyorum böyle daha rahat gidiyo kilolar...zaten kati bir diyet yapacak durumda değilim..4 çocuğun stressiyle mümkün değil...
Aramıza hoşgeldin tatlımMerhaba oncelikle herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.Ben de kg larimdan muzdaribim araniza katilmak istiyorum .Beni de araniza alir misiniz?
Bunlarla doyuyosun sanirimSlm kizlar
11.20 1 muz
Bugunku menumde soyle
10.00 filtre kahve
15.30 filtre kahve
Kizlarla carsiya cikmistik. Eve donunce kofteleri yogurup firina verdim ve spora gittim. Evdekilere beni beklemeyin siz yiyin dedim. 18.15 te spora gidince anca 19.20 de eve gelip yemek yiyebildim
Karyagmurum sana hosgeldin demismiydim cnm hatirlayamadim demediysem kisuruma bakma
Bunlarla doyuyosun sanirimSlm kizlar
11.20 1 muz
Bugunku menumde soyle
10.00 filtre kahve
15.30 filtre kahve
Doyuyorum cnm yani doyuyorumdur herhalde yani doyuyorumdur insallahBunlarla doyuyosun sanirim
Evet biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuşBugünkü menüm biraz karişik ve saçma oldu hatta öyĺen ne varsa mutvakta yiyesim vardi azar azar yedimde baktim iyice oburluğa vuracağim hemen su kaynatip yeşil çay içiverdim ve frenleyebildim kendimi......
Kahvaltiyi yazmama gerek yok herhalde hep ayni
Öylen..
1 porsiyon peynirli makarna
Abuk subuk atiştirmalar
Akşam ..
4 chicken nuggets
2 çatal pirinç pilav
Düzenli olarak içtiğin su kalori yakımını hızlandırır, mesela su içmeyi unutuyorsan, masaya şişeler koy ve bitirmeye çalış, 3 litre su ile kilo veriminin nasıl hızlandığını göreceksinSabah domatesli peynirli omlet yaptım 2 yumurtalı.5-6 ueşil zeytin yedim
Akşam da kıymalı Karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt yedim
Suyu çok içemedim ama
İnşaallah 1. olacağımız günler de yakınSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür uzun zaman sonra Sabah ezaniyla uyanabildimyine ağrım var ama dayanılmaz değil Allahtan ♡
Bu arada 3.cü olmuşuz ♡ Tebrikler
HJoşgeldin Rengarenklim, emzirirken kilo verimi daha hızlı oluyor, bol sıvı tüketerek sağlıklı kilo verebilirsin, emzirmek asla kilo vermene engel değil böyle düşünme, aksine karbonhidratı minimumda tutup protein ağırlıklı beslenirsen hem faydalı hem de sağlıklı beslenmiş olursun. Hedefine ulaşacağına eminimHosbulduk evet biraz goz gezdirdim simdilik detayli inceleyecgim kendimden bahsedeyim 31 yasindayim 2 cocuk annesiyim malesef 93 kg yum ;( 5 aylik bebegim var emziriyorum kg dan hic memnun degilim .Kg lu hamile kalfim iki gebeligim dede ama neyseki dogum kg larimi verdim 12 ser kg dan 24 kg ,ama bi kismini geri aldim verdim ve asil kendi bedenimde deki kg yu veremedim 4 -5 senedir .Acikcasi su anda emzirdigim icin kendimi cok kati bir diyet yapamayacagim ama en azindan boyle 2 ogun seklinde herseyden azar azar yiyip haftanin en az 3-4 gunu evde yuruyus seklinde birseyler yapip ayda 2-3 kg vermeye raziyim.Ilk hedefim 80 kg ya dusmek hedefimi kucuk tutup ondan sonra 70 ve mumkun olursa 60 kgya dusmek istiyorum.Insallah basaririm sizlerle.
Kaçamaksız olmadı ama abartısız oldu en azındanSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu gece ağrılardan doğru düzgün uyuyamadim ve görüldüğü üzere karga kahvaltisini etmeden uyandım
Ufak kızı bugün Babası kondisyon testine götürecekHavuzdan Hocası dün evrak verdi ölçümler yapılacakmış ona göre devlet yetistirilecek sporcuları seçecek sanırım
İlaçlarımı birazdan yine içerim ( gerçi onlarda sersemletiyor ağrıyı keserken )
Sizlere güzel bir haftasonu diliyorum ♡ kacamaksiz olmasına özen gösterin
Allah bağışlasın kaç yaşlarındalar perihan?Olur tabi...zaten haftasonlari menü paylaşimi pek yapan yok....ben eylülde başladim diyete...dediğim gibi kendimi fazla kasmiyorum böyle daha rahat gidiyo kilolar...zaten kati bir diyet yapacak durumda değilim..4 çocuğun stressiyle mümkün değil...
ayy insan alışınca doyuyor valla ya da doymak zorunda kalıyorDoyuyorum cnm yani doyuyorumdur herhalde yani doyuyorumdur insallah
Günaydınn, mutlu haftalarGunaydin hayirli haftalar
HoşgeldinnMerhabalar araniza yeni katıldımm. Herkes gunluk neler yediğini mi paylaşıyor nasıl oluyor?
Aynen ..bende haftasonu fazla kaçirmişim tam 1 kilo artidayim..o yüzden kati diyet yapcam mecbur cuma günü eksi görmeliyim..5 te 5 yapcam ben yineGünaydın Kızlar
Haftasonu adeta maraton gibi geçti benim için, yazamadım sizlere de..
Dün sabah çoluk çocuk dışarıda kahvaltıya gidince biraz abarttım kendimi cezalandıracağım ama nasıl bilemedim
Sağol canim...en büyüğü oğlum 15 yaşinda...sonra kizim 12...küçük kizim 9 .küçük oğlumda 7 yaşindaEvet biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Düzenli olarak içtiğin su kalori yakımını hızlandırır, mesela su içmeyi unutuyorsan, masaya şişeler koy ve bitirmeye çalış, 3 litre su ile kilo veriminin nasıl hızlandığını göreceksin
İnşaallah 1. olacağımız günler de yakın
HJoşgeldin Rengarenklim, emzirirken kilo verimi daha hızlı oluyor, bol sıvı tüketerek sağlıklı kilo verebilirsin, emzirmek asla kilo vermene engel değil böyle düşünme, aksine karbonhidratı minimumda tutup protein ağırlıklı beslenirsen hem faydalı hem de sağlıklı beslenmiş olursun. Hedefine ulaşacağına eminim
Kaçamaksız olmadı ama abartısız oldu en azındanİlaçlarını aman ihmal etme
Allah bağışlasın kaç yaşlarındalar perihan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?