Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Olsun canım şimdi söylemiş oldun hoşbuldum canım

4 tane mi çocuğun

Bunlarla doyuyosun sanirim

Bunlarla doyuyosun sanirim

Evet biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Sabah domatesli peynirli omlet yaptım 2 yumurtalı.5-6 ueşil zeytin yedim
Akşam da kıymalı Karnıbahar ve sarımsaklı yoğurt yedim
Suyu çok içemedim ama
Düzenli olarak içtiğin su kalori yakımını hızlandırır, mesela su içmeyi unutuyorsan, masaya şişeler koy ve bitirmeye çalış, 3 litre su ile kilo veriminin nasıl hızlandığını göreceksin
İnşaallah 1. olacağımız günler de yakın
HJoşgeldin Rengarenklim, emzirirken kilo verimi daha hızlı oluyor, bol sıvı tüketerek sağlıklı kilo verebilirsin, emzirmek asla kilo vermene engel değil böyle düşünme, aksine karbonhidratı minimumda tutup protein ağırlıklı beslenirsen hem faydalı hem de sağlıklı beslenmiş olursun. Hedefine ulaşacağına eminim
Kaçamaksız olmadı ama abartısız oldu en azından İlaçlarını aman ihmal etme

Allah bağışlasın kaç yaşlarındalar perihan?

Merhabalar araniza yeni katıldımm. Herkes gunluk neler yediğini mi paylaşıyor nasıl oluyor?
Hoşgeldinn

Kaç yaşındasın, kaç kilodasın ve hedefin nedir? Bize biraz kendinden bahsedebilir misin?

Yarışma kurallarımız ilk sayfamızda yazıyor ancak ben özetleyeyim, günlük yediğimiz içtiğimizi paylaşıyoruz, istersen her öğünde istersen de toplu olarak paylaşım yapabilirsin. Birbirimizin öğünlerini de değerlendiriyoruz, önerilerde bulunabiliyoruz.

2 haftalık bir deneme sürecimiz olacak bu süre zarfında kurallarımıza yine uyuluyor ancak yarışma listesine girebilmek için deneme süresinin geçmesi gerekiyor.
Çok iyi bir motivasyon bulup, hedefine sağlıkla ulaşman dileğimle

Aynen ..bende haftasonu fazla kaçirmişim tam 1 kilo artidayim..o yüzden kati diyet yapcam mecbur cuma günü eksi görmeliyim..5 te 5 yapcam ben yine

Sağol canim...en büyüğü oğlum 15 yaşinda...sonra kizim 12...küçük kizim 9 .küçük oğlumda 7 yaşinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…