- 9 Kasım 2019
- 46
- 129
- 8
- 44
Çok hafif bir gün geçirmiş olmalısın.aslında hep böyle azar azar beslenmeyi öğrenebilsek kilo derdimiz kalmayacak.ve herşeyden yiyebilirizBende yazayim menümü...
Kahvalti..
3 patates
Öylen..
Yoğurtlu mayonesli kereviz salatasi
Akşam..
1 büyük domates
1 sari paprika
Inşallah canim..yarin et günüm....ton balik ve mercimek çorbasi düşünüyorumTabi ki canım.zor durumlarda kullanılması gereken bi diyet bu.senin yaşadığın durum gibi.inşllah cumay 63 leri görürsün
Dediğim gibi arada bir birşeyler yiyesim oluyo ama yeşil çay ve az şekerli kahve o iştahimi kapatiyo....Çok hafif bir gün geçirmiş olmalısın.aslında hep böyle azar azar beslenmeyi öğrenebilsek kilo derdimiz kalmayacak.ve herşeyden yiyebiliriz
Hosgeldin cnmmerhaba diyet grubunuza katılabilirmyim bende sıkı diyete başladım hatta dşyetisyene gitmeyi de dşünüyprum ancak daha once gittim diyetisyen eşliğinde zayıflamıştım,tekrar 5 kılo gerı aldım 4-5 ay gibi bir süredir,buradan paylaşım yaparak yanlış bildiklerimi züeltmek belkıde motıvasyon amaclı yardımcı olurmusunuz
Ben aslinda if yapmiyorum ama bu seviyerin bir kismi sanirim if in kutallarina da uyuyor. 12-13 arasi kahvalti 18-19 arasi aksam yemegi yeniliyor ara ogun yok. Aralarda sade cay turk kahvesi filtre kahve ve bitki caylari serbest. Ben simdi persembe gunu 5. Seviyeye geciyorum 36 saatlik oruclarim haftada bir den (persembe) haftada 2 ye cikacak (pazartrsi - persembe). Facebookta "ahmet apa ile yitik sifanin izinde" grubunda toplu olarak yapiyoruz seviyeleri ama toplu baslanguci yakalayamayip bireysel baslayanlarda var.Hasibecim if e uygun beslenmekte hiç zorlandınmı merak ettim.Bende denemek istedim defalarca ama sanki bi süre aç kalıcam acıkırsam diye korkup daha çok yemeye çalışıp durdum öğünlerde
Ohh koca ev senin, uzat ayaklarını al kitabını misss gibi tadını çıkarBenim kızlar tatile çıktı.evde bir tembellik havası hakim.simdiden yazı ve hergun gezip dolaşmayı özledim.hava hazır yağışsızken doğa yürüyüşü yapalım diyorum ailecek.
Slm kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
18.30 kiymali karnibahar tane fasulye yogurt (yemekler az az kalmisti birer kucuk kase yedim) yarim avuc ici kadar findik
22.00 sade soda
Menülerin yine harika HasibecimBugunku menum
09.00 filtre kahve
12.30 9 hurma ceviz
14.00 cay
18.30 2 yk tane fasulye bamya yogurt cok az findik
Kizlari yatirdim simdi kahve iciyorum. Biraz dinleneyim mutfagi toplayip yatarim insallah.
Öncelikle ilk sayfada ki kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim, hergün buraya gelerek paylaşım yaparsanız kendinizi de dizginlemiş olursunuz, diğer arkadaşlarımızın da başarıları size de motive olur.merhaba diyet grubunuza katılabilirmyim bende sıkı diyete başladım hatta dşyetisyene gitmeyi de dşünüyprum ancak daha once gittim diyetisyen eşliğinde zayıflamıştım,tekrar 5 kılo gerı aldım 4-5 ay gibi bir süredir,buradan paylaşım yaparak yanlış bildiklerimi züeltmek belkıde motıvasyon amaclı yardımcı olurmusunuz
Menü harikaSabah kahvaltı 11
Haşlanmış yumurta , haşlanmış orta boy patates, çeyrek domates, 1dilim peynir
Arada aciktigimda ceviz yedim bi kaç tane
Aksam yemegi 16.30
Kabak yemeği, yoğurt, mevsim salata
Başlangiçta normal canim..toparlanirsin bikaç güne..Kizlar gunaydin ben dun ne yedim bursya yazmak bile istemiyorum neden boyle oluyor ya anlamadim ;(
Güzel menü
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 8-10 zeytin,1 parça tel peynir,domates,2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle:2,3 kuru kayısı ,2-3 parça ceviz
Akşam: 1 kase etli kuru fasulye,2 kaşık basmati pilavı,turşu.
Su:2 lt.
Çok az yemişsin, inşaallah bir an önce tadilatınız biter ve düzene girersinSabah 1 simit ,ayran
Akşam domates, peynir,zeytin
Aralarda nescafe
Çok saçma biliyorum ama evde tadilat var.ne yemek yapabiliyorum ne de alışveriş
Dışarıdan söyleyerek bozmak da istemiyorum.bu hafta geçsin de sağlıklı düzene dönücem inşallah
Sebze günümüde bitirdim..patates gününden sonra 900 gram gitti bakalim sebze gününden sonra nekadar gidecek.
Aslinda normal beslenerek kilo veriyorum ..ama cuma gününden sonra haftasonu biraz fazla kaçirmişim...cuma tartilma günü 64.04 kiloydum..pazartesi 65.04..hemen bu diyeti yapayim cuma gününe kadar yetişeyim dedim...100 gram fazlaliğim kaldi umarim oda yarin fazlasiylan gider
Bu gidişle o fazla aldığın ile beraber daha çoğu da gidecekBende yazayim menümü...
Kahvalti..
3 patates
Öylen..
Yoğurtlu mayonesli kereviz salatasi
Akşam..
1 büyük domates
1 sari paprika
Bence yazmalısın ki seni fazla kaçamaklar hususunda dizginleyebilsin :)Kizlar gunaydin ben dun ne yedim bursya yazmak bile istemiyorum neden boyle oluyor ya anlamadim ;(
Ooooo süpersin Perihan harikaaa bu gidişle birinciliği göğüslersinHayirli sabahlar arkadaşlarim...bu sabah yine güzel bir sonuç gördüm tartida..100 gram artidaydim ondanda kurtuldum..sebze günündede 600 gram gitmiş...hatta 63 kiloyu ucundanda olsa gördüm...2 ci hedefime ulaştiğimda okdar rahatliyacağimki anlatamam...cuma gününden bugüne 500 gram şu an eksideyim...inşallah bu cuma gününe kadar dahada güzel bir eksi elde ederim..
Katılıyorum ben de çok seviyorum kereviz salatasını, bugün ki menümde var hattaKereviz salatasini kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar...okadar tikiyo ve tok tutuyorki bugün arti göreceğimi bile bi an düşündüm..ve çok lezzetli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?