Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy meyve fruktoz yüklü olduğundan bi de şişkinlik yaptığından artı gösterir haklısın valla :)

Selamlar arkadaşlar.
perihan 900 Gr çok iyi.meyve günü çok saçma gerçekten.ben meyve delisi olmama rağmen yapmam öyle .fruktoz deposu yapar bünyeyi.
Ahdevefam hoş geldin takıma.tatli işini haftada bire düşür en azından.gunde iki kez fazla olmuş.kuru meyve yiyebilirsin tatlı isteğini kesmek için.ya da küçük parça bitter.

Slm kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
18.30 kiymali karnibahar tane fasulye yogurt (yemekler az az kalmisti birer kucuk kase yedim) yarim avuc ici kadar findik
22.00 sade soda

merhaba diyet grubunuza katılabilirmyim bende sıkı diyete başladım hatta dşyetisyene gitmeyi de dşünüyprum ancak daha once gittim diyetisyen eşliğinde zayıflamıştım,tekrar 5 kılo gerı aldım 4-5 ay gibi bir süredir,buradan paylaşım yaparak yanlış bildiklerimi züeltmek belkıde motıvasyon amaclı yardımcı olurmusunuz

Merhaba elbette katılabilirsiniz. Hoşgeldiniz

Hoşgeldin aramıza

Slm kizlar
Dunku menumu vereyim
09.00 filtre kahve
12.30 domates salatalik peynir zeytin ceviz
18.30 kiymali karnibahar tane fasulye yogurt (yemekler az az kalmisti birer kucuk kase yedim) yarim avuc ici kadar findik
22.00 sade soda
Hasibecim if e uygun beslenmekte hiç zorlandınmı merak ettim.Bende denemek istedim defalarca ama sanki bi süre aç kalıcam acıkırsam diye korkup daha çok yemeye çalışıp durdum öğünlerde

Sabah kahvaltı 11
Haşlanmış yumurta , haşlanmış orta boy patates, çeyrek domates, 1dilim peynir

Arada aciktigimda ceviz yedim bi kaç tane
Aksam yemegi 16.30
Kabak yemeği, yoğurt, mevsim salata
Çok beyendim menüyü

Hoşgeldin aramiza talena ..ilk sayfada kurallar yaziyor. Kaç kilosun..hedef kilon kaç

Hoşgeldin

Sütlacımı yedim mi ben
Karbonhidrat bombası olmuş menü biraz.sana söylüyorum ama benüm de menüler sağlıksız bu günlerde

Ben de başlayayım dedim ama evde ne patates kalmış ne yumurta ne meyve sebze,tam takır kuru bakır
Aslinda normal beslenerek kilo veriyorum ..ama cuma gününden sonra haftasonu biraz fazla kaçirmişim...cuma tartilma günü 64.04 kiloydum..pazartesi 65.04..hemen bu diyeti yapayim cuma gününe kadar yetişeyim dedim...100 gram fazlaliğim kaldi umarim oda yarin fazlasiylan gider

Tabi ki canım.zor durumlarda kullanılması gereken bi diyet bu.senin yaşadığın durum gibi.inşllah cumay 63 leri görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…