- Konu Sahibi puccakanka
-
off ya koca bi menüyü götürürken yanlız değildin sana eşlik eden birileri vardıya ben 3 haftadır toplasan 4 dilim kepek ekmeği yemişimdir bugün eşimin ısrarıyla salata yerine menü aldım bi güzelde yedim nasıl pişman oldum ya saat 3 te yedim o pişmanlıkla akşam yemeği yemedim biraz meyva yedim sadece
canım ne yediğni boşver sonuçta kaçamak adı üstünde,,yinede içtin diğimi karışımııçünkü bende dün çok kaçırdım akşam geç saatlerde hemde ama tartıda hiç bi artı görmedim,,çok sevinç vericiydi bu,,çünkü genelde artıda çıkarım misafir sonrası bende fazla kaçırdım dün ondan der,,ogün dikkat ederdim,,ama bugün artıda çıkmayınca ben dikkatde emedim,,gayet rahat bigün geçirdim
Yalnız olmadığıma sevinsem mi bilemedm valla...:26: ama bugun kararlıyım cnm diyetıme devam edeceğim... kahvaltımı yeni yaptm melemen yanında tarçınlı süt arkasındanda ıkı bardak karışımdan içtim... bakalım cumaya tartılacagım inş faydasını görürüz cnm... bir hafta boyunca kacamak yapmayacagım kendıme söz verdm...
alla alla niyekii,,karışımı birebirmi kaynattın,,bide yemeklerden sonra içtin dimii,eğer öyleyse acıktırmaması lazım,,beni acayip uzun süre tok tutuyoo,,acıkınca su iç bol bol,,bitki çayı iç,,yeşilçay,biberiye,bide 7 otlu çay var çok güzel ben bunları içiyorum,,haftada bi iki günde form plus kiraz saplı çayım var onu içiyorum kabızlık sorunum olmasın diye dene bence,,öyle her acıktığında yemek yemeslm arkadaşlar.
bu karışım sizi tok tutuyorda, beni niye deli gibi acıktırıyor yaaa.:26:
zayıflıyacam derken kilo alcam galiba.:18:
elma yiyincede aynı oluyor.benim metabolizmadamı sorun varr acaba anlamadım gitti.
zannetmiyorum canım,,bebeğe veya süte zarar vercek hiç bi bitki meyve yok içinde rahat olmerhaba kızlar bende bu karışımı yapmak istiyorum ama gebelik şüphem var.zararı olur mu?bilen var mı?
ben meraktan hergün tartılıyorum,,eskiden haftada 1 tartılırdım 1 kilo ve üzeri kilo vermiş olurdum,,4 aydır tık yok 1 kilo bile gitmedi haftada doğru düzgün,,ama duramıyorum artık hergün çıkıyorum sabah,,ama artıda olunca moralim bozulmuyo,,çünkübiliyorum bi günde 1 kilo gitmicek heralde yada dün fazla kaçırmışımdır ondan artıdayımdır diyorumbende kahvaltıda yumurta beyazı azcık süt ve biraz yulaf ezmesini karıştırıp omlet yaptım yanında çay içtim ama tabi tatlandırıcıyla birlikte. daha önce tarçınlı süt içmedim hiç sen neden içiyosun merak ettim yani tatlı ihtiyacını falan mı karşılıyo sindirim için falan mı? benimde evdeki tartım bozuldu şimdi yeni sipariş verdim netten o yüzden hiç tartılmıyorum şimdi aslında tartılmamak daha iyi oluyo bazen kiloda artılar olunca moralim bozuluyo çünkü
kizlar ben de simdi malzemeleri almaya gidiyorum da bir sorum var, bu karisim tok mu tutuyor yoksa cok mu tuvalete cikartiyor nasil bir etkisi var?
bende kahvaltıda yumurta beyazı azcık süt ve biraz yulaf ezmesini karıştırıp omlet yaptım yanında çay içtim ama tabi tatlandırıcıyla birlikte. daha önce tarçınlı süt içmedim hiç sen neden içiyosun merak ettim yani tatlı ihtiyacını falan mı karşılıyo sindirim için falan mı? benimde evdeki tartım bozuldu şimdi yeni sipariş verdim netten o yüzden hiç tartılmıyorum şimdi aslında tartılmamak daha iyi oluyo bazen kiloda artılar olunca moralim bozuluyo çünkü
ben meraktan hergün tartılıyorum,,eskiden haftada 1 tartılırdım 1 kilo ve üzeri kilo vermiş olurdum,,4 aydır tık yok 1 kilo bile gitmedi haftada doğru düzgün,,ama duramıyorum artık hergün çıkıyorum sabah,,ama artıda olunca moralim bozulmuyo,,çünkübiliyorum bi günde 1 kilo gitmicek heralde yada dün fazla kaçırmışımdır ondan artıdayımdır diyorum
cnm tarçınlı süt hme tatlandırıcı olarak hemde şeker isteğini kesiyor... bizim karısımda oldugu gıbı yanii...
aynı zamanda daha lezzetlı oluyor cunku ben inek sütü (dogal) kullanıyorum... taze gunluk alıyorum ... aslında sevmıyorum agır gelıyor ama tarcınla daha ıcımı kolay oluyor...
:) bende varim.... vermem gereken en az 10 kilo var... 65 kilodayim su aralar boyum ise 1,63.... benim ama bir sorum olacakti bu karisimi kaynattiktan sonra ne kadar süre demlemeye birakmak gerekiyor?? insallah hepimiz veririz su kilolari :)herkese kolay gelsin
canımm sonuçç neee tartılmadın mıı hiçç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?