- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi puccakanka
-
Eki Görüntüle 314839 Eki Görüntüle 314840
dükkanı ben açtııııımm,,sabahları aynen ççocuklara mama vercekken böyle oluyorumuykumun içine ediyolar rüyanın en tatlı yerinde uyanmak nedir bilemisiniz siiiiz
Günaydın tuğbacm. Ayyy nasıl bilirim bilemezsin. Benim 10 sene olacak. Deliksiz bir uyku çok nadir. Sabah erkenden ayakta. Offf of, onun için zaten annelerin hakkı ödenmez. Dayan cnm dayan, öyle uykular biraz hayalde kaldı. Şimdi küçükler sonra okul falan nerdeeee uyuycan.
tabiki yağları,,zaten suları attırsa ilk hafta attırır oda yeni kilo vermeye başlayanlar için..ama bu öyle bişey değil,,dene gör bakalım sonuçları beden ölçülerini almayı unutma yeni başlıyosanKızlar bu karışım vücuttan yağı atarak mı suyu atarak mı kilo verdiriyor? :26:
evet canım normal karanfilin kokusuda tadıda baskın hepsine göre,,yalnız kabuk tarçın olması gerekiyo,,bidahakine kadar bulmaya çalış canım..çünkü üstüne basa basa uzmanlar toz tarçın olmaz etkisini etkiler demiş kabuk olmak zorunda diye yazmışlar,,büyük marketlerde baharatların arasında var canım sordunmu varmı diye:26:merhaba,
dün uzunn uzunn topiği okuduktan sonra akşam eve giderken malzemeleri aldım ama kabuk tarçın bulamadım tarife göre yaptım toz tarçınıda demlik poşetine koydum ki rengini karartmasın tam ölçüye göre koymama rağmen sanki karanfil tadı daha baskın gibi olmuş yatmadan süzdüm .Sabah kahvaltıdan sonra içtim ilk bardak ok ama ikinci zor oldu ben zaten 2 bardak üst üste su bile içemem
69,6 grla başladım bakalım sonucu göreceğiz yazıcam sürekli yanlız bu hafta regl olucam onuda belirteyimöğlen içmem gereken kısmıda 500cclik şişeye koyup yanımda getirdim ıyyy
bende şuan regl,,ve sabah tartıda geçen cumadan 100gr ekside çıktımki ben artıda çıkarım bu dönemde genelde,nasıl moralim tavan yaptı bilemezsinmerhaba kızlar
66.5 kiloydum aralığın 15 inde diyete başladım diyet derken belli bir liste değil ama az az yiyorum 1 haftada 64.4 e indim bide regl haftamdı
bu tarifi dün gördüm ben de acilen denemek istiyorum 55 e düşmek istiyorum işallah en kısa zamanda düşerim cumaları tartılıyorum bugünden başlıyımbakalım bunu da içmeye işallah bi faydası olur toplu toplu gider kilolar
tabiki yağları,,zaten suları attırsa ilk hafta attırır oda yeni kilo vermeye başlayanlar için..ama bu öyle bişey değil,,dene gör bakalım sonuçları beden ölçülerini almayı unutma yeni başlıyosan
evet canım normal karanfilin kokusuda tadıda baskın hepsine göre,,yalnız kabuk tarçın olması gerekiyo,,bidahakine kadar bulmaya çalış canım..çünkü üstüne basa basa uzmanlar toz tarçın olmaz etkisini etkiler demiş kabuk olmak zorunda diye yazmışlar,,büyük marketlerde baharatların arasında var canım sordunmu varmı diye:26:
bende şuan regl,,ve sabah tartıda geçen cumadan 100gr ekside çıktımki ben artıda çıkarım bu dönemde genelde,nasıl moralim tavan yaptı bilemezsinhadi hayırlı olsun gitsin kilolar çok çok
aldım cnm aldım bugün aldım kabuk tarçın bir daha ki sefere hazır yani
şuan yemekten geldim(salata,yarım kase çorba,4-5 kaşık et yemeği,1 dilim ekmek) ilk bardağı doldurdum bunu hüpleteyim 2.yi doldurucam sabahtan sanki biraz midem ağrıdı bide acıktım sanki belki zamanla etki eder cumaya bir çıkalım hele
iştahı kesen bilhassa tarçın canım ya belki tarçın peketki etmemiştir,,2 karışımda nasıl hissetcen bakalım
aldım cnm aldım bugün aldım kabuk tarçın bir daha ki sefere hazır yani
şuan yemekten geldim(salata,yarım kase çorba,4-5 kaşık et yemeği,1 dilim ekmek) ilk bardağı doldurdum bunu hüpleteyim 2.yi doldurucam sabahtan sanki biraz midem ağrıdı bide acıktım sanki belki zamanla etki eder cumaya bir çıkalım hele
az once kaynattim cok guzel kokuyor umarim icimi de rahattir, gozume de cok gorundu nasil iccem hepsini bugun :/
aynen şekerim ben de kaynatırken ay ne güzel kokuyor annemin yaptığı elmalı pasta gibi diye düşünürken.....( bunun tadı ne yaaaaaaa ağlıcam ya nedir şu çektiğimiz Allah ım insan kendine bunu yaparmı yaawwww D
canım bigünde bitirmiceksin dikkat et,,3 öğün sonrası 2 bardak içiceksin,,kaynarken azalıyo sanırım buaz once kaynattim cok guzel kokuyor umarim icimi de rahattir, gozume de cok gorundu nasil iccem hepsini bugun :/
aynen şekerim ben de kaynatırken ay ne güzel kokuyor annemin yaptığı elmalı pasta gibi diye düşünürken.....( bunun tadı ne yaaaaaaa ağlıcam ya nedir şu çektiğimiz Allah ım insan kendine bunu yaparmı yaawwww D
canım bigünde bitirmiceksin dikkat et,,3 öğün sonrası 2 bardak içiceksin,,kaynarken azalıyo sanırım bu6 tane 0.5lt'lik su koydum,2 2 2 bigünde 3 tane 0.5 eder,2 gün yeter diyodum ama son 2 karıışımda 1 bucuk gün gidiyo:44:demekki 2 bardaklık su kaynarken kayboluyo
tartılmadım canım,,dün tartılmıştım işte 60.8dim hala ,,evvel akşam okadar fazla kaçırmama rağmen süperdi bu,,ve bugün noldu regl oldummeğersem bide şişlik varmış yani ve okadar iyi bişeykii,artıda değilim ,,regl olduğum için tartılmıycam yanlış sonuç vermek istemem,,cuma gününe biter inşallah ogün tartlıcam sonucu bildiricem,,sende durumlar ne
amaan canım üzüldüğün şeye bak,,bencede bekle,regliyken vücudun su tuttuğunu herkez bilir nie moralini bozdun hemen,,demekki baştan olmamış şişlik sonrada gelmiş sanada normaldir,,regl bitsin inşallah fazla fazla gittiğini görürsün tekrar,,eğer moralini bozucaksa böyle reglken bari tartılmayı kes sabret,,ben artıda çıkınca hiçte tınlamıyorum,,bilincindeyim çünkü reglim normal,,ama asıl sonuç regl bittikten 48 saat sonra belli oluyomuş,,ve ayreten reglken diyetine devam edersen metabolizmamız 2 kat çalıştığı için normale göre,,daha çok kilo verimi olurmuş,,heleki bide sporla desteklersen bu dönemde woooowhhooow dene keyfine,,ben birazdan yürüycem lesleyle bakalım 1 mil anca yaparım çocuklarlabebişimm canımm çoookk sııkkınn moralimmm bozukk hatırlıyomusun 63.9 başladımm 4 gün içinde 63 e düşmüştümm 900 gr vermiştimm daha sonra adet oldummm veeee sinirlerimm alt üstttt çok az yememe rağmennn ve bu çayııı içmemeee rağmennnn bi sabah baktımmm 63.8 ertesi sabah baktımmm 63.5 bu sabah baktımm 63.2 ayyyyy vallahiii sinir oldumm başıma gözüme ağrıı girdi sinirdeenn bakalımm şu adetimm bitsinnn ne olcakkk en güzelll cvpp o zaman vercemmm sinirlerim bozulsadaaa yılmadannn usanmadann tartılıyorumm adetten sonraaa bakarsınn 2 kilooo felannn veririmm belkiii ne mağlummm cannımmm böleee yaniii adettii bekliyorum bendee asıll sonucu öğrenmek içinn tatlıımmm
bu arada içen diğer arkadaşlarrr yorumm yapmıoo iiyiii yada kötüü kiloonuzu bildirinn kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?