• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

off ya koca bi menüyü götürürken yanlız değildin sana eşlik eden birileri vardı :25: ya ben 3 haftadır toplasan 4 dilim kepek ekmeği yemişimdir bugün eşimin ısrarıyla salata yerine menü aldım bi güzelde yedim nasıl pişman oldum ya saat 3 te yedim o pişmanlıkla akşam yemeği yemedim biraz meyva yedim sadece :50:

Yalnız olmadığıma sevinsem mi bilemedm valla...:26: ama bugun kararlıyım cnm diyetıme devam edeceğim... kahvaltımı yeni yaptm melemen yanında tarçınlı süt arkasındanda ıkı bardak karışımdan içtim... bakalım cumaya tartılacagım inş faydasını görürüz cnm... bir hafta boyunca kacamak yapmayacagım kendıme söz verdm:20:...

canım ne yediğni boşver sonuçta kaçamak adı üstünde,,yinede içtin diğimi karışımıı:36:çünkü bende dün çok kaçırdım akşam geç saatlerde hemde ama tartıda hiç bi artı görmedim,,çok sevinç vericiydi bu,,çünkü genelde artıda çıkarım misafir sonrası:9:bende fazla kaçırdım dün ondan der,,ogün dikkat ederdim,,ama bugün artıda çıkmayınca ben dikkatde emedim,,gayet rahat bigün geçirdim:21::21::23:

bende karışıma güvenerek yaptım kaçamakları cnm ama artık yok:20: kararlıyım ki kılo verımım devam etsin:nazar:... bugun egzersize de başlıyorum ocak sonu gibi kesin 54 olucam...:nazar: sonrası ise durmak yok yola devam... her ne kadar bu sloganı sevmesemde burda halımı en ıyı bu anlatıyo :1:

slm arkadaşlar.:71:

bu karışım sizi tok tutuyorda, beni niye deli gibi acıktırıyor yaaa.:26:

zayıflıyacam derken kilo alcam galiba.:18:

elma yiyincede aynı oluyor.benim metabolizmadamı sorun varr acaba anlamadım gitti.:50:

merhaba kızlar bende bu karışımı yapmak istiyorum ama gebelik şüphem var.zararı olur mu?bilen var mı?

Yalnız olmadığıma sevinsem mi bilemedm valla...:26: ama bugun kararlıyım cnm diyetıme devam edeceğim... kahvaltımı yeni yaptm melemen yanında tarçınlı süt arkasındanda ıkı bardak karışımdan içtim... bakalım cumaya tartılacagım inş faydasını görürüz cnm... bir hafta boyunca kacamak yapmayacagım kendıme söz verdm:20:...

bende kahvaltıda yumurta beyazı azcık süt ve biraz yulaf ezmesini karıştırıp omlet yaptım yanında çay içtim ama tabi tatlandırıcıyla birlikte. daha önce tarçınlı süt içmedim hiç sen neden içiyosun merak ettim yani tatlı ihtiyacını falan mı karşılıyo sindirim için falan mı? benimde evdeki tartım bozuldu şimdi yeni sipariş verdim netten o yüzden hiç tartılmıyorum şimdi aslında tartılmamak daha iyi oluyo bazen kiloda artılar olunca moralim bozuluyo çünkü

slm arkadaşlar.:71:

bu karışım sizi tok tutuyorda, beni niye deli gibi acıktırıyor yaaa.:26:

zayıflıyacam derken kilo alcam galiba.:18:

elma yiyincede aynı oluyor.benim metabolizmadamı sorun varr acaba anlamadım gitti.:50:
alla alla niyekii,,karışımı birebirmi kaynattın,,bide yemeklerden sonra içtin dimii,eğer öyleyse acıktırmaması lazım,,beni acayip uzun süre tok tutuyoo,,acıkınca su iç bol bol,,bitki çayı iç,,yeşilçay,biberiye,bide 7 otlu çay var çok güzel ben bunları içiyorum,,haftada bi iki günde form plus kiraz saplı çayım var onu içiyorum kabızlık sorunum olmasın diye dene bence,,öyle her acıktığında yemek yeme:34:
merhaba kızlar bende bu karışımı yapmak istiyorum ama gebelik şüphem var.zararı olur mu?bilen var mı?
zannetmiyorum canım,,bebeğe veya süte zarar vercek hiç bi bitki meyve yok içinde rahat ol:34::34:
bende kahvaltıda yumurta beyazı azcık süt ve biraz yulaf ezmesini karıştırıp omlet yaptım yanında çay içtim ama tabi tatlandırıcıyla birlikte. daha önce tarçınlı süt içmedim hiç sen neden içiyosun merak ettim yani tatlı ihtiyacını falan mı karşılıyo sindirim için falan mı? benimde evdeki tartım bozuldu şimdi yeni sipariş verdim netten o yüzden hiç tartılmıyorum şimdi aslında tartılmamak daha iyi oluyo bazen kiloda artılar olunca moralim bozuluyo çünkü
ben meraktan hergün tartılıyorum,,eskiden haftada 1 tartılırdım 1 kilo ve üzeri kilo vermiş olurdum,,4 aydır tık yok 1 kilo bile gitmedi haftada doğru düzgün,,ama duramıyorum artık hergün çıkıyorum sabah,,ama artıda olunca moralim bozulmuyo,,çünkübiliyorum bi günde 1 kilo gitmicek heralde yada dün fazla kaçırmışımdır ondan artıdayımdır diyorum:16::16:
kizlar ben de simdi malzemeleri almaya gidiyorum da bir sorum var, bu karisim tok mu tutuyor yoksa cok mu tuvalete cikartiyor nasil bir etkisi var?

acayip tok tutuyo,tatlı isteği falan kalmıyo insanda,,wcye ben zaten çok çıkarım,,çünkü günde 2.5-3 lt su içmek kolaymı:9::9::9:karışım hariç tabi sek su:21::21:

cnm tarçınlı süt hme tatlandırıcı olarak hemde şeker isteğini kesiyor... bizim karısımda oldugu gıbı yanii...
aynı zamanda daha lezzetlı oluyor cunku ben inek sütü (dogal) kullanıyorum... taze gunluk alıyorum ... aslında sevmıyorum agır gelıyor ama tarcınla daha ıcımı kolay oluyor...

ben meraktan hergün tartılıyorum,,eskiden haftada 1 tartılırdım 1 kilo ve üzeri kilo vermiş olurdum,,4 aydır tık yok 1 kilo bile gitmedi haftada doğru düzgün,,ama duramıyorum artık hergün çıkıyorum sabah,,ama artıda olunca moralim bozulmuyo,,çünkübiliyorum bi günde 1 kilo gitmicek heralde yada dün fazla kaçırmışımdır ondan artıdayımdır diyorum:16::16:

benimde durdu bayağıdır son kilolar gitmiyo bi türlü ya sırf o yüzden tartılmıyorum sürekli moralim bozuluyo

cnm tarçınlı süt hme tatlandırıcı olarak hemde şeker isteğini kesiyor... bizim karısımda oldugu gıbı yanii...
aynı zamanda daha lezzetlı oluyor cunku ben inek sütü (dogal) kullanıyorum... taze gunluk alıyorum ... aslında sevmıyorum agır gelıyor ama tarcınla daha ıcımı kolay oluyor...

hmm anladım bende herşeyin light olanını kullanıyorum sütün de o yüzden bende deniyim tarçını çok severim çünkü

bu karışmı 2 gündür içiyorum. 74.2 kg ile başladım. bir hafta olunca İnşallah bir kaç kg vermiş olarak yazıma başlarım.
içimi güzel.. buna kadar ne iğrenç şeyler içtim. herkese kolay gelsin.

:) bende varim.... vermem gereken en az 10 kilo var... 65 kilodayim su aralar boyum ise 1,63.... benim ama bir sorum olacakti bu karisimi kaynattiktan sonra ne kadar süre demlemeye birakmak gerekiyor?? insallah hepimiz veririz su kilolari :)herkese kolay gelsin :9:

:) bende varim.... vermem gereken en az 10 kilo var... 65 kilodayim su aralar boyum ise 1,63.... benim ama bir sorum olacakti bu karisimi kaynattiktan sonra ne kadar süre demlemeye birakmak gerekiyor?? insallah hepimiz veririz su kilolari :)herkese kolay gelsin :9:

demleme derken,,:31:neyse şöyle diyim ben düdüklüde fıslayınca 5 dk kısık ateşte kaynattıktan sonra kapatıyorum,,fıs sesi gidene kadar kapak açmıyorum,,sonra açıp ılımasını bekliyorum,,sonra süzüp şişeye koyuyorum,,2 gün yetiyo tam:16::16:

canımm sonuçç neee tartılmadın mıı hiçç..

tartılmadım canım,,dün tartılmıştım işte 60.8dim hala ,,evvel akşam okadar fazla kaçırmama rağmen süperdi bu,,ve bugün noldu regl oldum:53:meğersem bide şişlik varmış yani ve okadar iyi bişeykii,artıda değilim ,,regl olduğum için tartılmıycam yanlış sonuç vermek istemem,,cuma gününe biter inşallah ogün tartlıcam sonucu bildiricem,,sende durumlar ne:34:

bugün 3.cü karışımımı yaptım,,akşam son 2 bardağımı içince bitti ,,bende 23 gibi tekrar attım malzemeleri düdüklüye hazırlandı soğumuştur ben gidip süzeyimde sabaha hazır olsun:16::46::46::7:

Son düzenleme:
Back