- Konu Sahibi puccakanka
off ya koca bi menüyü götürürken yanlız değildin sana eşlik eden birileri vardı ya ben 3 haftadır toplasan 4 dilim kepek ekmeği yemişimdir bugün eşimin ısrarıyla salata yerine menü aldım bi güzelde yedim nasıl pişman oldum ya saat 3 te yedim o pişmanlıkla akşam yemeği yemedim biraz meyva yedim sadece
Yalnız olmadığıma sevinsem mi bilemedm valla...:26: ama bugun kararlıyım cnm diyetıme devam edeceğim... kahvaltımı yeni yaptm melemen yanında tarçınlı süt arkasındanda ıkı bardak karışımdan içtim... bakalım cumaya tartılacagım inş faydasını görürüz cnm... bir hafta boyunca kacamak yapmayacagım kendıme söz verdm...
canım ne yediğni boşver sonuçta kaçamak adı üstünde,,yinede içtin diğimi karışımııçünkü bende dün çok kaçırdım akşam geç saatlerde hemde ama tartıda hiç bi artı görmedim,,çok sevinç vericiydi bu,,çünkü genelde artıda çıkarım misafir sonrasıbende fazla kaçırdım dün ondan der,,ogün dikkat ederdim,,ama bugün artıda çıkmayınca ben dikkatde emedim,,gayet rahat bigün geçirdim
bende karışıma güvenerek yaptım kaçamakları cnm ama artık yok kararlıyım ki kılo verımım devam etsin... bugun egzersize de başlıyorum ocak sonu gibi kesin 54 olucam... sonrası ise durmak yok yola devam... her ne kadar bu sloganı sevmesemde burda halımı en ıyı bu anlatıyo