• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz, Besinler Yardımıyla ve Dikkat Ederek Zayıflama

Bende bir degisiklik yok valla daha.. :(
Halbuki baya az yiyorum yani metabolizmam yavas degil normal aslında yalnız ben zaten hep az yerdim simdi daha da mı azaltmam gerekiyor acaba?:44:
Bugün kahvaltı yaptım tüm gün okulda oldugumdan fast food tek sansımdı yemedim mavi yesil' in bisküvileriyle gecistirdim.. Aksam' da herseyden gene az aldım yemekten bir saat falan sonra bir elma yedim midem o kadar fena oldu ki... :43:
Ne yiyecegimi , nasıl yiyecegimi sasırdım yani artık..

Alla alla.. Hiç gram bile vermednmi canım ?

Canım 1-2 kiloyu çok fark edemezsin. Dışarıdan fark edilebilir ama insan kendinde 1-2 kiloyu kolay kolay fark edemez.. Sen bi kaç gün sonra tartıl bakalım sonucu bende merak ediyorm.. Bu arada kaç kiloyla başlamıştın ilk gün ?

Canım 1-2 kiloyu çok fark edemezsin. Dışarıdan fark edilebilir ama insan kendinde 1-2 kiloyu kolay kolay fark edemez.. Sen bi kaç gün sonra tartıl bakalım sonucu bende merak ediyorm.. Bu arada kaç kiloyla başlamıştın ilk gün ?

Valla canım ben baslamadan önce 2 kilo verdim yediklerime cok dikkat etmedim sadece , yürüyüs yaptım ( kosu bandın da ) aksam dikkat ettim sadece.. Benim kilo malesef tipik türk kadını gibi bel , göbek , kalca kısmındaydı.. Yapı olarak ta fit bir vücudum yokk..
49-50 civarıydım 47 kiloya düstüm biraz uzun sürdü vermem sanırım saglıklı verdigim icin , uzun sürdü aman kalıcı olsun da ben beklerim..:21:
Simdi 47 miiiiii niye vermek istiyorsun zayıfsın diyeceksin ama boy kısa olunca bide kas bakımından az yag bakımından fazla olunca insan vermek istiyor..:36:

Valla canım ben baslamadan önce 2 kilo verdim yediklerime cok dikkat etmedim sadece , yürüyüs yaptım ( kosu bandın da ) aksam dikkat ettim sadece.. Benim kilo malesef tipik türk kadını gibi bel , göbek , kalca kısmındaydı.. Yapı olarak ta fit bir vücudum yokk..
49-50 civarıydım 47 kiloya düstüm biraz uzun sürdü vermem sanırım saglıklı verdigim icin , uzun sürdü aman kalıcı olsun da ben beklerim..:21:
Simdi 47 miiiiii niye vermek istiyorsun zayıfsın diyeceksin ama boy kısa olunca bide kas bakımından az yag bakımından fazla olunca insan vermek istiyor..:36:

Git çabuk ye bişeyler kilo al :1: 47 miiii dicem gerçekten :D Boyun kaç tatlım ?

1.55 en fazla 1.57' dir canım. Bu konuda fakir kalmısız biraz..:27:

Hiçte kilo durduğunu düşünmüyorum ben.. Ama tabi yinde bu senin fikrin ve isteğin canım... Ne zaman 1 haftan doluyorsa ozaman tartıl ve burda paylaş canım... Ben maalesef veremicem yarım gram verdim dahada veremem aksine alırım regl olduğum için o dönemimde hiç veremiyorum hatta dahada şişiyorum :31:

Hiçte kilo durduğunu düşünmüyorum ben.. Ama tabi yinde bu senin fikrin ve isteğin canım... Ne zaman 1 haftan doluyorsa ozaman tartıl ve burda paylaş canım... Ben maalesef veremicem yarım gram verdim dahada veremem aksine alırım regl olduğum için o dönemimde hiç veremiyorum hatta dahada şişiyorum :31:

Vücut yapısı iste tamam 50 kiloyken de normaldim ama ben daha cıtı pıtı durmak istiyorum lisedeki gibi..:61:
Regl dönemi normaldir vücut baya bi siskin oluyor sıkma canını..
Valla bu aksam GÖTÜRDÜM! sütlacı mide' ye en sevdigim sekilde yapılmıs cünkü dayanamadım :D

Son düzenleme:
yaklaşık şubat ayındna beri dengeli beslenerek azda olsa kilo verdim. ara öğünlerim fakirdi biraz. şimdi ara öğünlerime yoğurt ve elma ekleyeceğim. birde sevmesemde maydanoz suyunu hayatıma sokacağım. bakalım benim gibi haşimatolu biri ne kadar kilo verecek. hep metebolizması hızlı arkadaşlar var bende yavaş olarak örnek teşkil edeyim bari:27:

Back