- Konu Sahibi theuglygoddess
Bende musakkanın yanında salata yapmayı unuttum sadece musakkayı yedim. Yedikten 1,5 saat sonrada sadece salata yapıp salata yedim.. 1 saat sonra da elma ve yoğurdumu yicem sonrada maydanoz suyumu içicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende musakkanın yanında salata yapmayı unuttum sadece musakkayı yedim. Yedikten 1,5 saat sonrada sadece salata yapıp salata yedim.. 1 saat sonra da elma ve yoğurdumu yicem sonrada maydanoz suyumu içicem
Sadece yoğurt ye ozaman canım hem mideni rahatlatırsın..
Ara öğün olarak yoğurtta ye canım hemde akşam yatmadan öncede ye...
Valla sen cok iyi gidiyorsun eğer böyle gidersen emin ol kilo vericeksin çünkü yediğin şeyler tam rejimlik ben bugün götürdüm burger king'te hamburgeri, patatesleri :26:
5 GÜNDE 2 KİLO VERDİM
Yaklasık 1 hafta önce yazdım bu konuya bende artık diyetsiz zayıflamaya karar verdim diye..5 gündür hiç aksatmadan her gün aynı saatte spor yapıyordum.Yemeklerimi normal yedim fakat tatlı yemedim.Sadece dün ve bugün 1 çikolata yedim.Öglen salata çeşitleri,akşam makarna,bulgur pilavı veya sebze yemegi(fasulye gibi) yedim.Sabahları maydonozlu kepek ekmeginden yaptıgım tostu yedim.Yanında limonlu ballı su ictim.Aralarda meyve yedim.Ve her gün 1 bardak yeşil çay içtim.
bende sürekli diyet yapıyorum ama pek paydasınıgördüğüm söylenemez gerçi sadece tatlıyı kestım ve akşam yemeklerınde nesfit yiyorum hergun gunde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum
bu haftada bunu deniyim bakalım nolucak
gerçi listede en fazla 6 dilim ekmek diyor ben o kadar ekmek yersem ıyyıce kılo alırım
ben günde 1 dilim bile yemiyorum
Bende sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyorum.. 2 Dilimi asla gecmez. Yalnız , tatlı falan da yedim ben arada yani öyle cok kasmadım yarından itibaren yogun tempolu 3 hafta sürecek egitim beni bekliyor.. Yarından sonra daha dikkat edecegim herseye.
5 GÜNDE 2 KİLO VERDİM
Yaklasık 1 hafta önce yazdım bu konuya bende artık diyetsiz zayıflamaya karar verdim diye..5 gündür hiç aksatmadan her gün aynı saatte spor yapıyordum.Yemeklerimi normal yedim fakat tatlı yemedim.Sadece dün ve bugün 1 çikolata yedim.Öglen salata çeşitleri,akşam makarna,bulgur pilavı veya sebze yemegi(fasulye gibi) yedim.Sabahları maydonozlu kepek ekmeginden yaptıgım tostu yedim.Yanında limonlu ballı su ictim.Aralarda meyve yedim.Ve her gün 1 bardak yeşil çay içtim.
Tebrikler canım gerçekten ben işte spor yapmadığım için haftada 1 kilo verebiliyorm metabolizmamda hızlı halbuki spor yapsam haftada 2-3 kilo kesn veririmde işte okul falan derken zaman olmuyuor :2:
--
Diğer arkadaşlarda azimli olursak başarırırz diyorum ben ve sağlıklı kilo verildiğinde kolay kolay geri alamıyosun verdiğin kiloları...
Bu arada regl oldum motivasyonum düştü kilo veremiyorm çünkü regl dönemlerimde ki bu neredeyse herkes için öyle.. Yinede bozmadan dikkat edicem bakalım.