• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz, Besinler Yardımıyla ve Dikkat Ederek Zayıflama

Bende musakkanın yanında salata yapmayı unuttum sadece musakkayı yedim. Yedikten 1,5 saat sonrada sadece salata yapıp salata yedim.. 1 saat sonra da elma ve yoğurdumu yicem sonrada maydanoz suyumu içicem :8:

Bende musakkanın yanında salata yapmayı unuttum sadece musakkayı yedim. Yedikten 1,5 saat sonrada sadece salata yapıp salata yedim.. 1 saat sonra da elma ve yoğurdumu yicem sonrada maydanoz suyumu içicem :8:

Evdeyken sabah aksam maydonoz suyu iciyordum burda mümkün degil maleseff..
Ben de elma ve yogurt yiyecegim ama nohut midemi asırı rahatsız etti asrı tok hissediyorum kendimi birsey yiyemezmisim gibi.. :44:

Karbonatlı su içmeyede başladım ben.. Çok faydası oluyormuş kilo vermede.

Yapılışı:

1 litre suyun içine 1 çay kaşığı dolusu kabartma tozu konup hergün içilecek...

Yani hergün 1 litre içinde karbonat bulunan su içilmesi gerek.. Onun dışında da normal 1,5 - 2,5 litre arası hergün su tüketilecek.. Yani normal su ve karbonatlı suyla birlikte günde en az 2,5 litre su tüketmemiz gerek
:8:

Son düzenleme:
Sabah ;
Yarım simit , kibrit kutusu büyüklügün de peynir , 2,3 tane zeytin ve sekersiz cay.

Öglen ;
Bir kase k fleks

Ara ögün ;
1 adet yesil elma

Aksam ;
bir kepce ıspanak yemegi ( yogurtla ) , üzüm hosafı , kücük bir parca börek..

Ara ögün de yesil elma..

Ara öğün olarak yoğurtta ye canım hemde akşam yatmadan öncede ye...

Valla sen cok iyi gidiyorsun eğer böyle gidersen emin ol kilo vericeksin çünkü yediğin şeyler tam rejimlik :8: ben bugün götürdüm burger king'te hamburgeri, patatesleri :26: :25:

Ara öğün olarak yoğurtta ye canım hemde akşam yatmadan öncede ye...

Valla sen cok iyi gidiyorsun eğer böyle gidersen emin ol kilo vericeksin çünkü yediğin şeyler tam rejimlik :8: ben bugün götürdüm burger king'te hamburgeri, patatesleri :26: :25:

Canım ıspanakla yedim diye yemeyim diyorum bide benim yogurt lıght o normaldir yani..
Gene de yesem mi?
Hosaf' ta ictim bide! seker oluyor icinde biliyorsun..:44:
Ya ben önceden günde tek ögün yerdim simdi su halime bak.. :27:

İnsallah veririm canım kosu bandımız bozulmustu servis gelecekmis onun icin bu haftaici duyunca bir keyiflendim ki eger , oda olursa daha iyi olur..:64:

Ama sen okuduğum kadarıyla sık ve yiyiyorsun canım. İdealide bu.. Günde 2 kase yoğurt ye, ne zaman yediğin pek sorun değil ama 1 kasesi mutlaka akşam olsun cnım...

5 GÜNDE 2 KİLO VERDİM

Yaklasık 1 hafta önce yazdım bu konuya bende artık diyetsiz zayıflamaya karar verdim diye..5 gündür hiç aksatmadan her gün aynı saatte spor yapıyordum.Yemeklerimi normal yedim fakat tatlı yemedim.Sadece dün ve bugün 1 çikolata yedim.Öglen salata çeşitleri,akşam makarna,bulgur pilavı veya sebze yemegi(fasulye gibi) yedim.Sabahları maydonozlu kepek ekmeginden yaptıgım tostu yedim.Yanında limonlu ballı su ictim.Aralarda meyve yedim.Ve her gün 1 bardak yeşil çay içtim.

5 GÜNDE 2 KİLO VERDİM

Yaklasık 1 hafta önce yazdım bu konuya bende artık diyetsiz zayıflamaya karar verdim diye..5 gündür hiç aksatmadan her gün aynı saatte spor yapıyordum.Yemeklerimi normal yedim fakat tatlı yemedim.Sadece dün ve bugün 1 çikolata yedim.Öglen salata çeşitleri,akşam makarna,bulgur pilavı veya sebze yemegi(fasulye gibi) yedim.Sabahları maydonozlu kepek ekmeginden yaptıgım tostu yedim.Yanında limonlu ballı su ictim.Aralarda meyve yedim.Ve her gün 1 bardak yeşil çay içtim.

Tebrik ederim seni canım..
Bende yapıyorum ama daha bi degisiklik yok gibi..
Suan sadece mekik , yürüyüs falan yapıyorum kosu bandında kosucam bir kac gün sonra..

Bu sabah kahvaltıya kalkamadım sucuklu yumurta varmıs zaten iyi oldu..:63:

Kfleks yedim bir kase..
Ara ögün ; yesil elma ve bir tane tost söyledik arkadasımla dayanamadık ..:37:
Aksam ; mısır corbası , bamya yemegi , makarna vardı..
Bamya sevmem yemedim , corbayı da bitiremedim makarnadan da 2,3 kasık falan aldım..
İyiki sevdigim yemekler cıkmıyor..:27:

Ara ögün ; elma ve yogurt..

Ben mesela kahvaltı da tatlı yedim ( bal , recel ) bir kac kez kücük kutularda..
Demek ki , hic yememem gerekiyor kısa sürede sonuc alabilmek icin..

bende sürekli diyet yapıyorum ama pek paydasınıgördüğüm söylenemez gerçi sadece tatlıyı kestım ve akşam yemeklerınde nesfit yiyorum hergun gunde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum :15:
bu haftada bunu deniyim bakalım nolucak :8:

gerçi listede en fazla 6 dilim ekmek diyor ben o kadar ekmek yersem ıyyıce kılo alırım :9:
ben günde 1 dilim bile yemiyorum :37:

Son düzenleme:
bende sürekli diyet yapıyorum ama pek paydasınıgördüğüm söylenemez gerçi sadece tatlıyı kestım ve akşam yemeklerınde nesfit yiyorum hergun gunde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum :15:
bu haftada bunu deniyim bakalım nolucak :8:

gerçi listede en fazla 6 dilim ekmek diyor ben o kadar ekmek yersem ıyyıce kılo alırım :9:
ben günde 1 dilim bile yemiyorum :37:

Bende sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyorum.. 2 Dilimi asla gecmez. Yalnız , tatlı falan da yedim ben arada yani öyle cok kasmadım yarından itibaren yogun tempolu 3 hafta sürecek egitim beni bekliyor.. Yarından sonra daha dikkat edecegim herseye.

3 gundur ben de aksam 7'den sonra yememeye calisiyorum ve spora devam ediyorum..ogle yemegi yemiyorum zaten dedigin gibi yogurt ve elma yiyorum aralarda... bu tatli kacamaklari da olmasa bakalim sonuc ne olacak..

Kızlar ben de bu şekilde verdiğim kiloları koruyorum 1.5 yıldır. (63 kilodan 51'e indim 3 ayda - 1.65 boyum).

Ben şunu anladım, akşam yemeğini hafif tuttun mu kilo almıyorsun. Kahvaltıda sınırlamıyorum kendimi. Çünkü ne zaman hafif bir kahvaltı yapsam günün geri kalanında açlığımı sindirmek için yemediğim kalmıyor, canım tatlı çekiyor, kızartma çekiyor, çok fazla yiyorum ve hemen kilo alıyorum. Ama kahvaltımı çok iyi yapınca, hatta yağ, bal, salam bile yiyorum, günün geri kalanında öğlenleri sadece çorba, akşamları sadece salata ve aralarda meyve, yoğurt vs. ile çok rahat doyabiliyorum. Bence canınız ne çekerse sabah yiyin ki, bütün gün onu yakma fırsatınız olsun. Böylece tokken akşama da canınız daha az yemek ister. Bir de asla tıka basa doyana kadar yemeyin. Ben her zaman bir porsiyon daha yiyebilecek gibi hissederken kesiyorum yemeği. Gurul gurul aç kalmak değil de, karnınız şişmeden, hafif bir tokluk hissi. İşte bu biraz disiplinle ve zamanla oluyor.

Bende sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyorum.. 2 Dilimi asla gecmez. Yalnız , tatlı falan da yedim ben arada yani öyle cok kasmadım yarından itibaren yogun tempolu 3 hafta sürecek egitim beni bekliyor.. Yarından sonra daha dikkat edecegim herseye.

ben kahvaltıda tost yiyorum yanı gunde 2 tane tost ekmeği yemış oluyorum onun dısında normal ekmek yemıyorum pilav makarnada yemıyorum gunde en az 1 saat yürüyüşümü de yapıyorum bakalım nolcak :8:

5 GÜNDE 2 KİLO VERDİM

Tebrikler canım gerçekten ben işte spor yapmadığım için haftada 1 kilo verebiliyorm metabolizmamda hızlı halbuki spor yapsam haftada 2-3 kilo kesn veririmde işte okul falan derken zaman olmuyuor :2:

--
Diğer arkadaşlarda azimli olursak başarırırz diyorum ben ve sağlıklı kilo verildiğinde kolay kolay geri alamıyosun verdiğin kiloları...

Bu arada regl oldum motivasyonum düştü :5: kilo veremiyorm çünkü regl dönemlerimde ki bu neredeyse herkes için öyle.. Yinede bozmadan dikkat edicem bakalım. :10:

Tebrikler canım gerçekten ben işte spor yapmadığım için haftada 1 kilo verebiliyorm metabolizmamda hızlı halbuki spor yapsam haftada 2-3 kilo kesn veririmde işte okul falan derken zaman olmuyuor :2:

--
Diğer arkadaşlarda azimli olursak başarırırz diyorum ben ve sağlıklı kilo verildiğinde kolay kolay geri alamıyosun verdiğin kiloları...

Bu arada regl oldum motivasyonum düştü :5: kilo veremiyorm çünkü regl dönemlerimde ki bu neredeyse herkes için öyle.. Yinede bozmadan dikkat edicem bakalım. :10:

Bende bir degisiklik yok valla daha.. :(
Halbuki baya az yiyorum yani metabolizmam yavas degil normal aslında yalnız ben zaten hep az yerdim simdi daha da mı azaltmam gerekiyor acaba?:44:
Bugün kahvaltı yaptım tüm gün okulda oldugumdan fast food tek sansımdı yemedim mavi yesil' in bisküvileriyle gecistirdim.. Aksam' da herseyden gene az aldım yemekten bir saat falan sonra bir elma yedim midem o kadar fena oldu ki... :43:
Ne yiyecegimi , nasıl yiyecegimi sasırdım yani artık..

Back