maşallah cnm çok zayıfmışın tabi beden kitle indeksını bılmıyoruz ama ... hem bence canını sıkma son kılolar daha yavas gıdermiş azck sabır... en kısa zamanda hedefine ulaşman dileğiyle
kızlar ben 1 yıllık evliyim ve fazlalık kilolarımı evlendikten sonra bir anda aldım. eşimle tv karşısında abur cubur yiye yiye yani. sonra 52 kiloya çıktım
boyum 163cm aslında kilo olarak normal bi rakam olsada 52 benim için fazla çünkü direk popo ve basen bölgemden aldım bu kiloyu ve vermeye başladıkça tekrar ordan zayıfladım yani orantılı almış olsaydım kilo hiç farketmezdi benim için şuan öyle bir hale geldim ki 36 beden herşeyde olmuyo ve 38 beden bol geliyo tam ortasındayım ve bişey bulamıyorum o yüzden. ama insanın bir görüntüsü var ya işte bende 36 bedenin üstüne çıkınca güzel bi görüntü olmuyor.
esas konuya gelirsek, ekmeği tamamen kestim diyebilirim. şeker de yok hayatımda splenda kullanıyorum çay kahve vs. içerken. bazen bigün bol protein alıyorum bigün bol sebze kafama göre ayarlıyorum bunu kızartma hamurişi kesinlikle yok. sebze yemeklerini çok az yağ ile yapıyorum. yeşilçay ve mateli çay içiyorum. her akşam yürüyüş yapıyorum templu 30dk. yağmur yağsada dışardayım yani o derece
bi tek su olayını yapamıyorum fazla içemiyorum malesef ben sürekli oturduğum yerden kalkmak tuhaf oluyo çalışırken.