- Konu Sahibi turkmengelini
off bn de zayıflmk istyrm ama o kdr kolay degl işdahıma laf dinletmyrm cnm cekdmi yiyorm zayıflaycgma kilo alyrm :/ napcgmı gercktn blmyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
uğrayan, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
ben tartıda 62 geliyordum ya, dün annemler geldi. tartıldı. "bu tartı 3 kilo fazla tartıyor"dedi.
suya devam tabii ki.
yalnız bir şey dikkatimi çekti. bu başlığı "su+leblebi diyeti" şklinde algılayanlar olmuş.
ben kesinlikle diyet yapmadım. yazdıklarımın hepsini okursanız sadece gözümü doyurduğumu ve sağlık için günde 3 lt su içtiğimi görürsünüz.
aç olan midemiz değil, içimizdeki çocuklar.
hani şişmanız diye kimsenin dönüp bakmadığı, ilgi göstermediği, korselerin ya da siyah bol tişörtlerin içine saklanan kadınlığımız, içindeki yokluğu yemekle bastırıyor.
diyet diyet dedikçe daha çok kilo alacaksınız. leblebi de şart değil yahu. bende kansızlık vardı. kuru üzüm tek başına midemi yakıyor diye yanına katık ediyordum. tabii tok da tutuyor.
canım arkadaşım bu konuya değindiğin iyi oldu.
zaten mesajını okuyan senin amacının kilo vermekten öte olduğunu eminim anlar.
Ama sen bize daha doğrusu bana ışık oldun. Özellikle regl dönemi öncesinde yaşadığım krizi atlatmamı sağladın. Bende sadece leblebi ve su içmiyorum. Ne varsa yemekte ağzıma atıyorum ama bu bir kaşıktan öteye gitmiyor çünkü boğazıma kadar doluyum. Benim gibi su içme özürlüleri leblebi sayesinde bu sıkıntıyı atlatıyor. Körü körüne başlamadım araştırdım. Leblebi vücuda kuvvet veriyor. Protein bile mevcut içerisinde
Gerçi diyette beyaz leblebi öneriliyormuş emme ben katur kutur yiyemiyorum. birde diş problemi yaşamayayım.
teşekkür ederim canım, senin başarı hikayeni de okumak dileğiyle...bak ya yine hirslandim
tebrik ederim sizi
sağol canım. sen de sivas'tansın sanırım.dediğin gibi hep hamur işi... yağlı çörekler, mantılar, erişteler...en basiti bol tereyağlı salçalı bulgur pilavı..ama az az yeyince bir zararı olmuyor sanırım.canım önce geçmiş olsun diyeyim sonra teşekkür edeyim suyun önemini tekrar tekrar hatırlattığın için bir teşekkürde memleketimin çocuklarına öğretmenlik yaptığın için
sivasta hep hamur işi vardır hatta sivaslı bayanlarn %50 sinden fazlası kiloludur havadan mı suyundan mı hamurundan mı bilinmez bende hafifi topluyumdur mesela
umarım istediğin kiloya ulaşırsın sağlıklı günler canım
"yanında biri yokken" kısmı çok güzel..tebrik ederim turkmengelini ve de gecmis olsun. Gercekten yazdıgın her seye katılıyorum. Ben de su icince gercekten farkı anlıyorum şu ara su icmeyi azaltmıstım ama senin yazdıklarını okuyunca tekrar 2-3 litre icmeye calisicam. Hatta simdi elime yarım litre su aldım :) ben de dikkat ederek 6 kiloya yakın verdim, bu arada donem donem krizlerim tuttu. Ama ben de farkettim yedikce yiyesi gelior insanın, kacıracaklarmıs gibi tuketme istegi doguyor ve yanımda birileri yokken oluyor cogunlukla. Az az da yesek aynı tadı veriyor dogru ve kimse onu bizden almayacak onun zevkini zamana yaymak daha mantıklı aslında. İnsallah bildigimiz seyleri her zaman uygulayabiliriz..
Ayrıca İnsallah rabbim sana ve esine saglıklı bir bebek nasip eder, kal saglıcakla.
akşam altıdan sonra bişey yememk........... Ölürüm ben!
isteriz isteriz hani kür neredesin asuuu
isteriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzslmm kızlar eğer isterseniz yarın size sadece göbek eritmek için 3 haftalık bi kür yazarımm.
tebrik ederim turkmengelini ve de gecmis olsun. Gercekten yazdıgın her seye katılıyorum. Ben de su icince gercekten farkı anlıyorum şu ara su icmeyi azaltmıstım ama senin yazdıklarını okuyunca tekrar 2-3 litre icmeye calisicam. Hatta simdi elime yarım litre su aldım :) ben de dikkat ederek 6 kiloya yakın verdim, bu arada donem donem krizlerim tuttu. Ama ben de farkettim yedikce yiyesi gelior insanın, kacıracaklarmıs gibi tuketme istegi doguyor ve yanımda birileri yokken oluyor cogunlukla. Az az da yesek aynı tadı veriyor dogru ve kimse onu bizden almayacak onun zevkini zamana yaymak daha mantıklı aslında. İnsallah bildigimiz seyleri her zaman uygulayabiliriz..
Ayrıca İnsallah rabbim sana ve esine saglıklı bir bebek nasip eder, kal saglıcakla.
selam kızlar
kilo işlerini sanırım bir süre rafa kaldırmam lazım.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
herkese kolay gelsin. ama 62 değil de 52 kiloyken hamile kalsam daha iyi olurdu tabii..
selam kızlar
herkese kolay gelsin. ama 62 değil de 52 kiloyken hamile kalsam daha iyi olurdu tabii..
selam kızlar