• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

amaan canım üzüldüğün şeye bak,,bencede bekle,regliyken vücudun su tuttuğunu herkez bilir nie moralini bozdun hemen,,demekki baştan olmamış şişlik sonrada gelmiş sanada normaldir,,regl bitsin inşallah fazla fazla gittiğini görürsün tekrar,,eğer moralini bozucaksa böyle reglken bari tartılmayı kes sabret,,ben artıda çıkınca hiçte tınlamıyorum,,bilincindeyim çünkü reglim normal,,ama asıl sonuç regl bittikten 48 saat sonra belli oluyomuş,,ve ayreten reglken diyetine devam edersen metabolizmamız 2 kat çalıştığı için normale göre,,daha çok kilo verimi olurmuş,,heleki bide sporla desteklersen bu dönemde woooowhhooow dene keyfine,,ben birazdan yürüycem lesleyle bakalım 1 mil anca yaparım çocuklarla:31::7:

evet ya yorum yok hiç,,belkide cumayı bekliyolardır yada 1 hafta ne zaman dolarsa artık:31::42::42::1:

canımm bilmezmyimm adetkenn vücudumuzun ödem yaptığını ama dayanamıyorum iştee..spor yapamıyorumm sadece sabahları yürüyorum o kadarrr sen neler yapıosunn ??yemek olayını hallettin mii??

canımm bilmezmyimm adetkenn vücudumuzun ödem yaptığını ama dayanamıyorum iştee..spor yapamıyorumm sadece sabahları yürüyorum o kadarrr sen neler yapıosunn ??yemek olayını hallettin mii??
yemek olayını hallettinmi derken azalttınmı veya dişkkat ediyomusun anlamındaysa,,canım ben zaten düzenli yapıyorum beslenmemi,hayat standartım oldu 11 aydır değişmez artık,,yeri zamanı miktarı hep ayarlıdır,,mutluyum ve rahatım ekstra bişeye gerek kalmadı yani bu karışımı içerken,,bide spor dediğimde sopa hareketiyle bel döndürmece ip atlama mekik sağ sol eğilme azda olsa imkan çerçevesinde yürüyüş,,okadar,,:8:
canımmm çokk tatlııı istioooo napsam acabaaa ??

benimde akşamdan beridir neler geliyo aklıma hayalime bikaçtane cicibebe yedim dayanamadım,,ama reglden kaynaklanıyo bilincindeyim oyüzden kızamıyorum kendime,,ama 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı pekmez ekle karıştır iç,,işe yaramazsa gel beni döv:42:

yemek olayını hallettinmi derken azalttınmı veya dişkkat ediyomusun anlamındaysa,,canım ben zaten düzenli yapıyorum beslenmemi,hayat standartım oldu 11 aydır değişmez artık,,yeri zamanı miktarı hep ayarlıdır,,mutluyum ve rahatım ekstra bişeye gerek kalmadı yani bu karışımı içerken,,bide spor dediğimde sopa hareketiyle bel döndürmece ip atlama mekik sağ sol eğilme azda olsa imkan çerçevesinde yürüyüş,,okadar,,:8:

benimde akşamdan beridir neler geliyo aklıma hayalime bikaçtane cicibebe yedim dayanamadım,,ama reglden kaynaklanıyo bilincindeyim oyüzden kızamıyorum kendime,,ama 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı pekmez ekle karıştır iç,,işe yaramazsa gel beni döv:42:

canımsın bende incir ve kayısı yiyorumm birde nescafe yada türk kahvesi içiyorumm ii geliyor banaaa sonra pişman oluyorumm tatlım yaaa..

ben adetimin 7.günü soğan suyu kürüne başlıcam canımm hamile kalmak istiyorumm:((((ama bu çayla soğan kürü karıştığında bi zararı olur mu çokk korkuyorumm..geçen gün kardeşim bu çaydan içti ve soğuk algınlığı ilaı içti aaa 15 20 dk sonra rengi kireç gibi olduu çokk korktukk..hemen aklıma greyfurtla antibiyotik alınmayacağı geldi..şimdi o misalll bende aynı zamanda soğan suyu ve bu çayı içtiğimde bişi olur mu acaba??ama soğan suyunu yemeklerden yarım saat önce içcemm..bu çayıdaa yemeklerdenn 2 3 saat sonra içsemm bişi olur mu acabaaa??

dukan diyetini uygulayan var mı?

canım şu yazılanlar hoş görünsede eşle yaşayan bi insan yani benim gibi olan bi insan yapamaz bu diyeti,,strese girmek beni zayıflatmıyo pardon yanii:19:ama tek başınaysan yada evli değilsen yapabileceğin bi diyet sen bilirsin,,:34:

Dukan Diyeti nedir?Dukan diyeti nasıl yapılır?

Peki dukan diyeti nasıl yapılır, bu diyeti yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Dukan diyeti, belirleyici adımlarla kalıcı zayıflamayı vaad eder, bu diyet programının mucidi Pierre Dukon adlı fransız bir diyetisyendir.

İlk ve en önemli aşama Atak devresidir. Amacınız ister 3 kilo vermek olsun ister 30 kilo ilk aşama yapılması gereken mecburi bir aşamadır. Kaçamak kabul etmez diyete harfi harfiyen uymak gerekir.:25::19: Zaten aç kalmayacağınız için kaçamak yapmak isteyeceğinizi düşünmüyorum , tecrübelerime dayanarak ilk 3-4 günden sonra ağız tadınız , doyma eşiğiniz, ve iştahınız kalmıyor bu diyette ilk üç dört gün çok önemli.

Dukan diyetinin aşamaları
1. aşama: İlk 10 gün sadece protein yiyorsunuz. (Et, balık ve yağsız süt ürünleri)

2. aşama: Sırasıyla “sebze ve protein günleri” ve sadece “protein günleri”. Sebzeli günlerde sınırsız sebze yiyebiliyorsunuz.

3. aşama: Her gün protein ve sebze günü. Fakat bir miktar meyve, iki dilim ekmek ve peynir yiyebiliyorsunuz her gün. Ayrıca haftanın 1-2 günü karbonhidratlı yiyecek tüketebiliyorsunuz (makarna ve pilav). Haftada iki kez ‘kutlama öğünü’ kapsamında istediğiniz her şeyi yiyebiliyorsunuz.

4. aşama: Bu aşamada ne seviyorsanız herhangi bir sınırlama olmadan ve kendinizi suçlu hissetmeden yiyebiliyorsunuz. Ancak kural şu: Her perşembe sadece protein günü. Daima!
UYARI:

Bütün diyet çeşitleri gibi dukan diyetini de uygularken muhakkak bir doktor kontrolünde zayıflamaya çalışın, zira dukan diyeti de protein ve karbonhidrat yakmaya yarar ve bilinçsiz olarak uygulandığında metabolizmaya ciddi hasarlar verebilir, 4-5 kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın, unutmayın ki vereceğiniz 4-5 kilo asla ve asla sağlığınızdan daha kıymetli değildir.

peehh beee:31:

Son düzenleme:
ben adetimin 7.günü soğan suyu kürüne başlıcam canımm hamile kalmak istiyorumm:((((ama bu çayla soğan kürü karıştığında bi zararı olur mu çokk korkuyorumm..geçen gün kardeşim bu çaydan içti ve soğuk algınlığı ilaı içti aaa 15 20 dk sonra rengi kireç gibi olduu çokk korktukk..hemen aklıma greyfurtla antibiyotik alınmayacağı geldi..şimdi o misalll bende aynı zamanda soğan suyu ve bu çayı içtiğimde bişi olur mu acaba??ama soğan suyunu yemeklerden yarım saat önce içcemm..bu çayıdaa yemeklerdenn 2 3 saat sonra içsemm bişi olur mu acabaaa??

canım benim soğan kürü dediğinin içinde sadece soğanmı var ne var,,eğer soğan varsa ne zararı olabilirki sana bu karışımda zararlı olan hiç bişey yok,,bide sen greyfurtmu koyuyosu elma yerine:44:

canım benim soğan kürü dediğinin içinde sadece soğanmı var ne var,,eğer soğan varsa ne zararı olabilirki sana bu karışımda zararlı olan hiç bişey yok,,bide sen greyfurtmu koyuyosu elma yerine:44:

:))))))))kız beni nasıl güldürdünn hayır tabiki de acaba dedimm hanii birbirini etkiler mii ??:)))))))))die sordumm

banane ya kırmızıyla yazılan yerlere baksana sen kendi ağzınla demişsiin ,,bendemi suç,,:33:ne alaka dedin ozaman :35::60:

Son düzenleme:

banane ya kırmızıyla yazılan yerlere baksana sen kendi ağzınla demişsiin ,,bendemi suç,,:33:ne alaka dedin ozaman :35::60:

demek istedim kii bu çayla soğuk algınlığı ilacı içti

hemen aklma greyfurtla antibiyotiğin alınmayacağı geldi dedim

bağlantı kurdum yanii

sende haklısınn düz yazı olduğundann karışıklık olabiliyooo tatlımm:))9

bende denemeye karar verdım bıraz once kaynattım ama ocakta unuttum 35 dakıka kaynadı bısey olurmukı acaba:18:

bugünkü menüm

sabah
kalkınca kahvaltıyı hazırlamadan önce bi bardak sirkeli ılık su:7:

1 kaşarlı tost(tambuğday ekmeğiyle)
yeşil salata (havuç mor kelem ve marulla)
2 kk peynir
3 zeytin
2 kaşık yoğurt
1 bardak siyah çay

10dk sonra karışımdan içtim(2bardak):7:

ara

mandalina
yeşil çay

öğlen

piliç snitzell(avuç içi kadar)
2 kaşık yoğurt

10 dk sonra karışımdan gene:7:

ara

eti burçak(3tane)
form çayı(kiraz saplı)

akşam

3 tane adana kebap(%100 piliç etinden yapılmış)
yeşil salata
doymadım gibi olunca dünden kırmızı et vardı 1 tabak ondan yedim(kuşbaşı doğranıp suyla kavurdum:23:yağ mağ hiç bişey yok salça bile:56:)

10 dk sonra son 2 bardak karışımdan:7:
bugün direk et günü yapmışım heeee:53::1:hiç kaçamaksız bitirdim gene:16::16::16:

toplamda 2.5 ltre su--ve şimdi sirkeli ılık suyumu içip hazırlık yapıcam uykuya:46::46::46:

bugünkü menüm

sabah
kalkınca kahvaltıyı hazırlamadan önce bi bardak sirkeli ılık su:7:

1 kaşarlı tost(tambuğday ekmeğiyle)
yeşil salata (havuç mor kelem ve marulla)
2 kk peynir
3 zeytin
2 kaşık yoğurt
1 bardak siyah çay

10dk sonra karışımdan içtim(2bardak):7:

ara

mandalina
yeşil çay

öğlen

piliç snitzell(avuç içi kadar)
2 kaşık yoğurt

10 dk sonra karışımdan gene:7:

ara

eti burçak(3tane)
form çayı(kiraz saplı)

akşam

3 tane adana kebap(%100 piliç etinden yapılmış)
yeşil salata
doymadım gibi olunca dünden kırmızı et vardı 1 tabak ondan yedim(kuşbaşı doğranıp suyla kavurdum:23:yağ mağ hiç bişey yok salça bile:56:)

10 dk sonra son 2 bardak karışımdan:7:
bugün direk et günü yapmışım heeee:53::1:hiç kaçamaksız bitirdim gene:16::16::16:

toplamda 2.5 ltre su--ve şimdi sirkeli ılık suyumu içip hazırlık yapıcam uykuya:46::46::46:

canım menüde yazalımm en azından birbirimizi takip etmişşş uyarmış oluruz fazla yediğimizde falan yediğimiz yiyecekleri en azından yemeyiz bi sorumluluğumuz olur birbirimize karşıı..dur bende yazayım bundan sonra hergünde yazalım tatlımm herşeyii suyumuzu yaptığımız sporları falannn bende başlayım hem bakk ii olur sporaaa senin sayendee

sabah:1 simit,2 domates,3 zeytin,1 dilim beyaz peynir

ara:3 bardak yaptığımız bu çaydann

akşam:4 yk kuru fasülye,3 yk pilav

ara:3 bardak bu çaydann

gece:meyveee,siyah çayy ve nescafee

2lt suyumu içtim.spor yapmadım..

bende denemeye karar verdım bıraz once kaynattım ama ocakta unuttum 35 dakıka kaynadı bısey olurmukı acaba:18:
kesinlikle içmemelisin onu,,etkisi kalmamıştır artık..:50::50:
sabah:1 simit,2 domates,3 zeytin,1 dilim beyaz peynir

ara:3 bardak yaptığımız bu çaydann

akşam:4 yk kuru fasülye,3 yk pilav

ara:3 bardak bu çaydann

gece:meyveee,siyah çayy ve nescafee

2lt suyumu içtim.spor yapmadım..

canım hiç ara yapmamışsın(yani meyve yememişsin:20:gece meyve siyah çay ve kahve olmamış,,:30:),,ve karışımları öğünlerden sonra 3 bardak içmekle hata yapıyosun boşuna 3 öğüne bölmemişler,,eğer 2 öğün yapıyorum diyosan ben gibi ilk ve 2. öğünde 2 bardak iç bide yatmaya yakın içtinmi tamamdır:34:
bide akşamki fasulye ve pilav olmamış,,akşam akşam karbon almışsın dikkat etmelisin buna:56:

Back