• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

maşallah cnm çok zayıfmışın tabi beden kitle indeksını bılmıyoruz ama ... hem bence canını sıkma son kılolar daha yavas gıdermiş azck sabır... en kısa zamanda hedefine ulaşman dileğiyle :nazar::10:

kızlar ben 1 yıllık evliyim ve fazlalık kilolarımı evlendikten sonra bir anda aldım. eşimle tv karşısında abur cubur yiye yiye yani. sonra 52 kiloya çıktım :43: boyum 163cm aslında kilo olarak normal bi rakam olsada 52 benim için fazla çünkü direk popo ve basen bölgemden aldım bu kiloyu ve vermeye başladıkça tekrar ordan zayıfladım yani orantılı almış olsaydım kilo hiç farketmezdi benim için şuan öyle bir hale geldim ki 36 beden herşeyde olmuyo ve 38 beden bol geliyo tam ortasındayım ve bişey bulamıyorum o yüzden. ama insanın bir görüntüsü var ya işte bende 36 bedenin üstüne çıkınca güzel bi görüntü olmuyor.

esas konuya gelirsek, ekmeği tamamen kestim diyebilirim. şeker de yok hayatımda splenda kullanıyorum çay kahve vs. içerken. bazen bigün bol protein alıyorum bigün bol sebze kafama göre ayarlıyorum bunu kızartma hamurişi kesinlikle yok. sebze yemeklerini çok az yağ ile yapıyorum. yeşilçay ve mateli çay içiyorum. her akşam yürüyüş yapıyorum templu 30dk. yağmur yağsada dışardayım yani o derece :1: bi tek su olayını yapamıyorum fazla içemiyorum malesef ben sürekli oturduğum yerden kalkmak tuhaf oluyo çalışırken.

bak bunu bir dene limonata niyetine içç hergünde paylaşalımm kilomuzu yediklerimizi falannn daha ii olur sıkılmadan birbirimize destekle başarırızz istediğimiz kilolara gelmeyii canımm

oooo ayda 8 kilo ben o zaman cibik olmam gerekirdi ya tamam faydasi olabilir ama öle tek basina zayiflatmiyor ben bunu bir yildir yapiyorum diyet yapmadan isterseniz 6 litre icin

hatta şimdi yeniden yaptımm süzmem gerekiyooo 2 günde bitiriyorumm bana kalsa birgünde biter ama sıkılıyorumm hergünn yapmayaaa..

çubuk tarçınla tane karanfilim yok evde artık yarın alıyımda öyle başlıycam bende umarım bu üzerime yapışan 2 kiloyu da veririm yürümeyide aksatmadna yapmaya devam edersem sıkılaşırımda aynı zamanda

oooo ayda 8 kilo ben o zaman cibik olmam gerekirdi ya tamam faydasi olabilir ama öle tek basina zayiflatmiyor ben bunu bir yildir yapiyorum diyet yapmadan isterseniz 6 litre icin

canım tabikii yediklerinede dikkat edeceksinn tabii sporunuda bırakmıcaksınn ama inan tatlım ben 900 gr hiç spor yapmadan verdimm

çubuk tarçınla tane karanfilim yok evde artık yarın alıyımda öyle başlıycam bende umarım bu üzerime yapışan 2 kiloyu da veririm yürümeyide aksatmadna yapmaya devam edersem sıkılaşırımda aynı zamanda

tamam canım bakalımm sende ne kadar etkili olcakk

ya bi 2 kilom kaldı ama veremiyorum resmen yapıştı üstüme sinir oluyorum bi bunu deniyim inşallah işe yarar. zaten yediklerime çok dikkat ediyorum ekmek hiç yemiyorum beyaz et ve sebzeyle besleniyorum yeşil çay içiyorum ama tek yapamadığım şey fazla su içmek çünkü çalışırken zor oluyo. ikide bir masadan kalkıp gitmem gerekiyo.
benimde son bikaç kilom yapıştı gitmediği için buldum bu karışımı bide eşimle iddaya girdik ben zatan 58 hedefti ama 57dide karar kıldık buna başladığımdan haberi bile yok,,başka şey için içtiğimiz sanıyo:1:neyse inşallah en kısa zamanda veririz:16::16:
canım tartıldın mııı sabahhh en önemlisi sonuçç ne canımmcımm
canım ben bunu içmeden bikaç gün önce hergün tartılmayı bırakmıştım,,tartılmıycam haftada kaç gitti direk bakıcam demiştim,,ama galiba bu karışımdan sonra tekrar hergün tartıcam merak ediyorum doğrusuu,,verdikçe dahada seviniyo insan,,yarın tartılıcam ama bugünden ümidim yok,,çünkü misafir ağırladım ve 7.
evet cnm benim ama gebelik öncesi 54 kg lık halim... ve ben o halimi geri istiyorum... bunun içinde azcık motıvasyon lazm...

umarım bu topıkte eskı kıloma gırmiş fotolarımı yayınlamak nasip olur tabi öncesiyle :)
anladım canım inşallah inersin,,ben doğumlardan önceki kilomunda altındayım,ama ipince olmak istiyorum oyüzden 56ya kadar yolum var,,bende 168 boyundayım ideal kilomsa 60 ama ben hiçte,,burda durucak değilim,,dahada inmem lazım bana göre en idealim 56 :16::16:

da sulu kırmızı et yemeği,pilav hemde bitabak dolusu,,ekmek 2 tane baklava,,anlıycan bugünkü kaçamaklarım bu oldu ,,yarın olmaz ama yarından sonra tartıda umutluyum bakalım,,:41:

Son düzenleme:
Ben de sigarayı bıraktıktan sonra 5 kilo aldım, 61 oldum..veremiyorum bi türlü:14:
Yarın hazırlıcam..Teşekkürler paylaşan arkadaşa..

Son düzenleyen: Moderatör:
aklıma estikçe içiyorum canım.. günde hemen hemen 6 8 bardak arası içiyorum 2 günde bitirmeye çalışıyorumm ben elma olarak yeşil ekşi elma kullanıyorumm..yemeklerden değilde ekmekten kıstımm öğünlerde 1 dilim yiyorum canımm..birde adet dönemim düşün yani adet olmasaydımm daha farklı olurduu birde ben hiçç sporr falan yapmıyorumm inşş yürüyüşş ve platese başlıcamm ama ne zaman bilmiyorumm tatlımm başladığımda 20.12 63 9 başladımm şuan 24.12 63 kiloydum sabah tatlımm...bilmiyorumm ben bayağğğ faydasını gördümm tatlımm yaaa

Bende spor yapamıyorum cnm. Bir ara leslie yapıyordum ama 1 haftadır bırakmış durumdayım fırsat bulamıyorum. Bakalım inşallah yarar işe. Ekmeği bende kıstım. Sadece sabah yiyorum. Ama şekeri silemedim hayatımdan malesef. Büyük çay bardağında mesela 1 tane küp şeker kullanıyorum. Önceden 2 içerdim. Şimdi bu tada alıştım bakalım belki bırakabilirim şekeri de.

vaybe dün misafirlerden daha çok yememe ve 1 tabak dolu pilav yememe hemde ekmekle,,akşam 11lerde çerez çekirdek fıstık leblebi şeker dolu dolu hemde yememe rağmen bugün tartıda 60.8i gene gördüm cuma günkü kilomda olmam büyük sevinç,,genelde bu gibi akşamlardan en az 500gr artıda çıkmam lazımdı,,karışımı akşam yemekten sonra içtim ,,ama 1saat sonra çerez koydum yemiycem dedim ama eşim gel otur bizle beraber dedi bende oturunca bakıcakmıyım :27:yedimde yedim:64:bugün güzel geçti bakalım sabah karışımı yine içtim ,,ama bittiii:101:birzadan tekrar hazırlıycam kaynasında akşama soğusun süzüyim içeyim,,bide yatarken içtimmi 6 bardak eder gene..ben genelde iki öğün yediğimden böyle yapıcam:109:

merhabalar
kızlar dün bi hevesle aldım bütün malzemeyi yaptım dün akşamdab beridirde içiyorum:93:
annemler memlekete gittiği için çarşambaya kadarda annemlerde kalacagım evime gecince leslie ablaya başlıcam bende

kızlar çok pis zayıflayasın geldi:52::52::52:

merhabalar
kızlar dün bi hevesle aldım bütün malzemeyi yaptım dün akşamdab beridirde içiyorum:93:
annemler memlekete gittiği için çarşambaya kadarda annemlerde kalacagım evime gecince leslie ablaya başlıcam bende

kızlar ben ne yaparsam yapıyım kg veremiyenlerdenim:43::43::43::43::43::43::43::43:iştahımda var malumunuz. kg veremeyince. bende üzmiyim garibi deyip yiyorum:56::56::56::56::56::56::56: ne yapsam ki:19::19: kg veremeyenler diye bi topik mi açsam:52:

merhabalar

bravo canım karar vermen ne kadar güzel,,başarıcaksın inşallah:16::16:
kızlar ben ne yaparsam yapıyım kg veremiyenlerdenim:43::43::43::43::43::43::43::43:iştahımda var malumunuz. kg veremeyince. bende üzmiyim garibi deyip yiyorum:56::56::56::56::56::56::56: ne yapsam ki:19::19: kg veremeyenler diye bi topik mi açsam:52:

canım karamsar olursan olmazki bu iş,,bende o günlerden geçtim,,keşke baştan bu karışımı içseymişim,,inanılmaz iştah kapatıyo bukadar olur,,akşam yemekten sonra neler canım çekerdide yerdim,,yemek olsun abur cubur olsun,,2 gündür sanki yemişimde doymuşum gibi hissediyorum ama midemde yalnızca içeçek var,,sende denedinmi,,faydası olmadımı hiç...:26:

bu arada kızlar tarifte değişiklik yaptım bilginize bana 5er tane çok az geldiği için gözüme,,yarım tatlı kaşığı attım bugün deminden sıcak sıcak içtim bide yatarken içtimmi tamam,,inanın canım hiç bişey istemiyoo:46::46::46:

Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.
:16::16::16::16::16:

Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.
:16::16::16::16::16:

ay ne güzel anlatmışsın cnm ya ah bide uygulamkata o kadar kolay olsa ya valla şimdiden açlık hissediyorum ee ama normal homini gırtlak yersem mideyi kocaman edersem şimdi kıvranırım böyle:D

canım bende aynı sen gibiyim cok yiyordum ve
benim boyumda kısa cok fazlam var gercekten eşim annem bile zayıflayabilecegime inanmıyorlar bende taktım kafaya zayıflıcam bunun içinde kendimi hedefe kitledim
hep beraber olunca zayıflarız cnm sende katıl bize ve yemeye başlayacagın zaman gözünün önüne seninde benim gibi en zayıf halin gelsin

Birlikten kuvvet doğar hep beraber zayıflıcazzzzz

off yaa bugün tam bir kaçamak günüydü diyete kaçamakla başlamak hiç iyi olmasa gerek...

tam 3 aydr bebişle ilgilendigim için vede kendıme hıc zaman ayıramamıstmm ...
sabah yataktan kcamın zoruyla 1 bucuk gıbı cıktım...
herhalde depresyna gırdm ben hem sureklı evde olmaktan hemde yaklasık 10 gundr dıyetı aksattım ve bu kılolu halım depresyonu mu tetıklıyor...
eşimin sırarıyla dısarı cıktık ve koca bır burger menuyu GÖTURDM :(((
eve geldk çay yanında 3 tahınlı un kurabıye ve yanında tuslu fıstık yedm... anlıycagınız bugun benım ıcın hıcde başarılı gecmedi...

off yaa bugün tam bir kaçamak günüydü diyete kaçamakla başlamak hiç iyi olmasa gerek...

herhalde depresyna gırdm ben hem sureklı evde olmaktan hemde yaklasık 10 gundr dıyetı aksattım ve bu kılolu halım depresyonu mu tetıklıyor...
eve geldk çay yanında 3 tahınlı un kurabıye ve yanında tuslu fıstık yedm... anlıycagınız bugun benım ıcın hıcde başarılı gecmedi...
canım ne yediğni boşver sonuçta kaçamak adı üstünde,,yinede içtin diğimi karışımıı:36:çünkü bende dün çok kaçırdım akşam geç saatlerde hemde ama tartıda hiç bi artı görmedim,,çok sevinç vericiydi bu,,çünkü genelde artıda çıkarım misafir sonrası:9:bende fazla kaçırdım dün ondan der,,ogün dikkat ederdim,,ama bugün artıda çıkmayınca ben dikkatde emedim,,gayet rahat bigün geçirdim:21::21::23:

off ya koca bi menüyü götürürken yanlız değildin sana eşlik eden birileri vardı :25: ya ben 3 haftadır toplasan 4 dilim kepek ekmeği yemişimdir bugün eşimin ısrarıyla salata yerine menü aldım bi güzelde yedim nasıl pişman oldum ya saat 3 te yedim o pişmanlıkla akşam yemeği yemedim biraz meyva yedim sadece :50:

benimde son bikaç kilom yapıştı gitmediği için buldum bu karışımı bide eşimle iddaya girdik ben zatan 58 hedefti ama 57dide karar kıldık buna başladığımdan haberi bile yok,,başka şey için içtiğimiz sanıyo:1:neyse inşallah en kısa zamanda veririz:16::16:

şifa niyetine de içerken :1: öyle bişey ki 2 kilo ama basenlerden inanılmaz farkediyo hatta benim hedefim 45 ama çizelge 46 aşağısını kabul etmiyo diye öyle yazıyo umarım işe yarar bu karışım

Back