- 12 Nisan 2011
- 120
- 26
- 133
arkdaşım bu diyet çok sağlıksız kilo kayberdersin ama sonrasınde eski yeme düzeninze dönünce bir süre sonra fazlasıyla geir alırısn....en kuvettli olması gereken öğün sabah ken tek kahve ile kahvaltı olurmu hiç.....
ağırlığının %10 kadar kilo kaybı sağlıklı olanı 6 kilo çok fazla bunun ne kadarı su ne kadarı kas ne kadarı yağ biliyor musun ????Allah korusun kas kaybı yaşarsan daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılarısın.....
bende hamile kalmadan önce sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardan dım....çok şükür bunu hayatımın bir parçası haline getirdim....ana öğünlerim ara öğünlerim neyi ne kadar yiyeceğimi öğreniştim şimddide çok faydasını görüyorum.....
hergün tv de bangır bangır bağırıyorlar diyet kişiye özel olmalı hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak durun sağlıklı değil diye lütfen bunlara kulaklarını tıkama
sana tavsiyem budur....sağlıklı beslenerek kilo vermeyi hayatının bir parçası haline getitrsen ömür boyu rahat edersin......
cok fena kafama koydum canim yaza kadar vermeliyim bunlari.. artik depresyonlara giriyorum.. kendimi güzel bulmuyorum ona buna catiyorum.. ztn ben arada ondan bundan tadiyim derken uyamiyorum tam olarak.. kendimi biliyorum ama acil vermem lazim bunlari gercekten.. aksamlarida yürüyüse cikiyorum.. bi sekilde baslamam gerekiyordu bende böyle basladim.. akupunktur fln düsündüm.. ama oda aynisi.. istahimi kesiyor ve yemek yiyemiyorum.. o daha sagliksiz.. böylece az da olsa vitaminlerimi aliyorum hafta sonlarida ztn genellikle fazla uyamiyorum.. kendimi sIkI yönetime aldim.. mecbur vermeliyim bunlari.. :)