• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo verme serüvenim, katilmak isteyenler takip etsin :)

arkdaşım bu diyet çok sağlıksız kilo kayberdersin ama sonrasınde eski yeme düzeninze dönünce bir süre sonra fazlasıyla geir alırısn....en kuvettli olması gereken öğün sabah ken tek kahve ile kahvaltı olurmu hiç.....

ağırlığının %10 kadar kilo kaybı sağlıklı olanı 6 kilo çok fazla bunun ne kadarı su ne kadarı kas ne kadarı yağ biliyor musun ????Allah korusun kas kaybı yaşarsan daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılarısın.....

bende hamile kalmadan önce sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardan dım....çok şükür bunu hayatımın bir parçası haline getirdim....ana öğünlerim ara öğünlerim neyi ne kadar yiyeceğimi öğreniştim şimddide çok faydasını görüyorum.....

hergün tv de bangır bangır bağırıyorlar diyet kişiye özel olmalı hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak durun sağlıklı değil diye lütfen bunlara kulaklarını tıkama

sana tavsiyem budur....sağlıklı beslenerek kilo vermeyi hayatının bir parçası haline getitrsen ömür boyu rahat edersin......

cok fena kafama koydum canim yaza kadar vermeliyim bunlari.. :( artik depresyonlara giriyorum.. kendimi güzel bulmuyorum ona buna catiyorum.. ztn ben arada ondan bundan tadiyim derken uyamiyorum tam olarak.. kendimi biliyorum :( ama acil vermem lazim bunlari gercekten.. aksamlarida yürüyüse cikiyorum.. bi sekilde baslamam gerekiyordu bende böyle basladim.. akupunktur fln düsündüm.. ama oda aynisi.. istahimi kesiyor ve yemek yiyemiyorum.. o daha sagliksiz.. böylece az da olsa vitaminlerimi aliyorum hafta sonlarida ztn genellikle fazla uyamiyorum.. kendimi sIkI yönetime aldim.. mecbur vermeliyim bunlari.. :)

evet haklisinda dogumdan sonra boyle konusman biraz zor:1:

şimdiden dikkat ediyorum kilo vermek gerçekten zor. hamileyim yiyim 2 canlıyım sonra nasılsa verirm diye düşünmüyorum....benim ark 25 kilo ya yakın aldı bebği 2700 gr doğdu....yediğin herşey bebeğe yaracak diye bir şey yok....benimde sonradan zorlanmıyım diye amacım 10-15 kilo arasında hamileliği tamamlamak inş....

dikkat etmek gerekiyor iste.. hadi diyet bitti artik istedigim gibi yiyebilirim diyemiyecegiz.. :(
mankenler bile yediklerine herzaman dikkat ediyorlar.. spor yapiyorlar.. onlarinkide allah vergisi bizimkide. ama biz kiymetini bilemiyoruz iste ..
bi hafta dene istersen cnm sende.. ac kalmadigimiz icin hemen geri alacagimizi sanmiyorum.. evde yaptiklarindan kücük kücük porsiyonlarda yemeye gayret gösterirsin.. ozaman kilomuzu koruyabiliriz bence :)

evet bakalim Insallah busefer basaririz istek olsa ne ala ben diyet ve sporla tam 10 kilo veren birisiyim iki ayda 50 kiloya ulastim sonrasinda 6-7 ay icinde 3kilomu geri aldim zaten mide kuculuyor ve onceki gibi fazla yemek istemiyor insan sonrasindada hamile kaldim ve dogumda 69kiloydum simdi yine iyi sayilirim ama daha iyisini istiyorum

ok yarından itibaren başlıyorum bende umarım haklısındır verebilirim bu kiloları çok sordum ama kahve türk kahvesimi nescafemi:))

yok cnm ..olurmu öle sey NESCAFE :) türk kahvesi sabah sabah baya agir gelir galiba.. :)
insallah veririz cnm.. ben kafama fena halde koydum.. yaza kadar deniz kenarinda biraz olsun kendimle barisik olmam lazim :)

cok fena kafama koydum canim yaza kadar vermeliyim bunlari.. :( artik depresyonlara giriyorum.. kendimi güzel bulmuyorum ona buna catiyorum.. ztn ben arada ondan bundan tadiyim derken uyamiyorum tam olarak.. kendimi biliyorum :( ama acil vermem lazim bunlari gercekten.. aksamlarida yürüyüse cikiyorum.. bi sekilde baslamam gerekiyordu bende böyle basladim.. akupunktur fln düsündüm.. ama oda aynisi.. istahimi kesiyor ve yemek yiyemiyorum.. o daha sagliksiz.. böylece az da olsa vitaminlerimi aliyorum hafta sonlarida ztn genellikle fazla uyamiyorum.. kendimi sIkI yönetime aldim.. mecbur vermeliyim bunlari.. :)

eğer ana öğünlerde tam beslenmezsen kaçamaklar çok olur bir çok normal kan şekerin düşer çabuk açıkırısn kilo vermek çorba salata yada az yiyip aç gezmek değildir.....

yaza kadar verdiğin yağ yerine ya kas kaybı olursa ???? bunun geri döünüşüde çok zor biliyorsun değil mi?

şimdiden dikkat ediyorum kilo vermek gerçekten zor. hamileyim yiyim 2 canlıyım sonra nasılsa verirm diye düşünmüyorum....benim ark 25 kilo ya yakın aldı bebği 2700 gr doğdu....yediğin herşey bebeğe yaracak diye bir şey yok....benimde sonradan zorlanmıyım diye amacım 10-15 kilo arasında hamileliği tamamlamak inş....

evet olabilir ama daha haftan kucuk bebek buyudukce ister istemez yeme ihtiyaci duyacaksin ilk 4ay mide bulantisi yuzunden bisey yiyemedim sonrasindada cok yemedim ya anlamadigim az yedigim halde cok kilo almam ikiz oldugu icinmiydiki acaba:44: ama aldigim gibi hizli bisekildede gitti kilolar simdi 5kilo versem bana yeter

evet olabilir ama daha haftan kucuk bebek buyudukce ister istemez yeme ihtiyaci duyacaksin ilk 4ay mide bulantisi yuzunden bisey yiyemedim sonrasindada cok yemedim ya anlamadigim az yedigim halde cok kilo almam ikiz oldugu icinmiydiki acaba:44: ama aldigim gibi hizli bisekildede gitti kilolar simdi 5kilo versem bana yeter

senin ikizse çok normal hormonlar da devreye giriyor şişriyor insanı....ben 1.5 kilo aldım ama yeme şeklim hiç değişmedi hatta eskiden olsa kilo bile verirdim bu şekilde....kilo değilmişir seninki şişliktir o yüzdende çok çabuk gitmiştir...

şu anda kaç kilosun boyun kaç?

gerçekten 2 haftada 6 kilo verdinmi yani ben 6 kilo versem sanırım takla atarım benim tam 16 kilo fazlam var vee bende hemen vermek istiyorum çünkü gerçeken psikolojimm çok bozuldu çalışıyorum işe gitmek azap oluyo benim için...

ıssırgan çayını nasıl bulacağız markette satılıyomudur ki??

senin ikizse çok normal hormonlar da devreye giriyor şişriyor insanı....ben 1.5 kilo aldım ama yeme şeklim hiç değişmedi hatta eskiden olsa kilo bile verirdim bu şekilde....kilo değilmişir seninki şişliktir o yüzdende çok çabuk gitmiştir...

şu anda kaç kilosun boyun kaç?

60 kiloyum ve 162 boyundayim 55e insem yeter

ıssırgan çayını nasıl bulacağız markette satılıyomudur ki??
aktarlardaolur belki
çok fazlan yokmuş.....ikiz annesi birisi için gayet iyi durumdasın az kalmış biraz dikkat etsen yazla bereber koşturmaktan verirsin merak etme

hııııı

evet zaten bebekler benim icin spor tek basima bakiyorum kocaman evin isi bitaraftan yakinda deliricem:52::52::9:

aktarlardaolur belki

evet zaten bebekler benim icin spor tek basima bakiyorum kocaman evin isi bitaraftan yakinda deliricem:52::52::9:

oooo kesin verirsin bebek bakmak hemde tek başına başlı başına spor Allah kolaylık veerdin yardımcın olsun....

valla orasini bilemiyorum.. ama kiloyu verenler gayet saglikli mutlu ve halinden memnun..
5 günde 5 kilo verdiren diyetler sagliklida bu mu sagliga zarar aceba?..
herneyse ben yaptim hic bi yan etkisini görmedim.. hicde ac kalmadim..
cok aciktigim zaman yada cnm tatli bisey cektigi zmn 2 3 taze altin cilek attim agzima..
benim ve bir cok kisinin uyguladigi ve benim sahsim adina mutlu bi sonuca vardigim diyet bu.. :)
denemeden burda bosbogazlik etmezdim ztn :)
saygilar.

hakikaten komksin saana 5 günde 5 kilo verdiren diyet saglıklı diyenmi oldu cok saglıksız bir diyet elbette halinden memnun olacak yapanlar cok kısa zamanda cok kilo kaybı ama diyeti bıraktıktan 3 4 ay sonra konusalım okumamıs birine de benzemiyorsun ama hala insanları yanlısa yönlendiriyorsun neyse sen sen ol saglıksız diyetleri bu kadaar tavsiye etme birinin saglıgı bozulsa hosuna mı gidecek ayrıca bu kadar az sey yiyip ac kalmadıysan sen bence acilen doktora görün bir tuhaflık var cünkü

Back