- Konu Sahibi puccakanka
anam hergün yapmakta zor valla
bence de kim nasıl uğraşacak bunlarla hemde çalışırken :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam hergün yapmakta zor valla
bende şimdi tam bu sorunun cevabını arıyordum kiii benden önce sormussun:)) top karabiber demiş vardır bir hikmeti özelliği diyorum amaaa evde yok gidip alayım derken de geçer 1 ay daha:) bir bilenn cevap yazsıııın:))
Top karabiber yerine toz kullanılabilir mi arkadaşlar ?
elma ve limonu kabuklarıylamı dogruyoruz.?? Ayrıcaa posasını ne yapıyoruz..detaylıı bilgii lütfennn :)
merhaba canım evet bu kürü bende duymuştum yeşil elmayla yapılıyor diye yeşil harici her çeşit elmaylada yapılabilirmi acaba cevaplarsan sevinirim
Bu kür sayesinde 83.4 ten 78.4 düştüm çok teşekkür ederim bu kürü paylaştığınız için
Yemeklerden sonra mi iciyorsun canim bu karisimi uc ogun mu iciyorsun
yemekten 10 dakika sonra içiyordum. Atıştırmalık bişeyler bile yesem 10 dk sonra içiyordum yani her boğazımda birşey olduğunda içiyordum :)
Tesekkurler cevap verdigin icin benim 4 aylik oglum var emziriyorum icmemde bi sakinca olmaz demi
yemekten 10 dakika sonra içiyordum. Atıştırmalık bişeyler bile yesem 10 dk sonra içiyordum yani her boğazımda birşey olduğunda içiyordum :)