• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz, Besinler Yardımıyla ve Dikkat Ederek Zayıflama

Aa ben tatlı olayından hiç bahsetmedim özür dilerim arkadaşlar.. Haftada 1 gün tatlı yiyebilirsiniz ama çok aşırıya kaçmayın lütfen... Önünzde bi tatlı varsa ondan 2,3 çatal alıp bırakın, tadımlık gibi. Abur cubur tarzı yani çikolata vs. gibi şeyler canınız istersede bitter çikolata tavsiyemdir ve lütfen küçük olsun :1:

Canım ben maydanoz suyunu kendim bi ara çok kullanıyordum yeni ara vermiştim. Gerçekten zayıflamada etkisi cok cildide güzelleştiriyor.

Yapımı; 5-6 sap maydanozu yıkayıp bir kaç yerinden kırıp bir bardak kadarıyla su dolu cezveye atıp su kaynayana kadar ateşte bırakıyoruz. su kaynadığı gibi ateşi kapatıp süzüyoruz bardağa ve biraz soğumasını bekliyoruz; ne çok sıcak nede çok soğuk.. Ilık için.

Canım naptın sen yaa.. Neyse geç oldu ama geçmiş olsun diyelim ne diyelim :1: Dikkat et bundan sonra kilosu 7 tl elma cok pahalı...

* Arkadaşlar benimle birlikte başlayan arkadaşlarımız başladıkları kiloları ve vakitleri olduğu müddetçe hergün ne yiyip neler yaptıklarını paylaşırsa daha yararlı bi başlık haline gelir ve birbirimiz hakkında yorum yapıp ona göre birbirmizi yönlendirebiliriz ve topluca kilolardan kurtuluruz :9:

Cok iyi olur canım valla ben 7 gibi yemek yedim malum yurtta baslama saati bu keske daha erken yiyebilsem..
Yayla corbası vardı bir kac kasık yedim pek sevmiyorum..
patatesli tavuk vardı ( sulu yemek ) tavugu yedim patatesler bir kac taneydi zaten.
Bulgur pilavı vardı birde ondan bir kac kasık aldım..
Valla bugünkü menüm buydu..

Cok iyi olur canım valla ben 7 gibi yemek yedim malum yurtta baslama saati bu keske daha erken yiyebilsem..
Yayla corbası vardı bir kac kasık yedim pek sevmiyorum..
patatesli tavuk vardı ( sulu yemek ) tavugu yedim patatesler bir kac taneydi zaten.
Bulgur pilavı vardı birde ondan bir kac kasık aldım..
Valla bugünkü menüm buydu..

Canım yemeklerde herşey yiyebilirsin. Yeter ki azar azar ye... Menünde gayet iyi bi sorun yok bence. 7 gibiyse yemek saatiniz ozaman en geç 7.30'a kadar bitirmiş ol :31:

Yalnız şöylede bi durum var canım yemekler senin önüne hazır olarak geldiği için yani sen yapmadığın için yağ ve tuz oranını bilmiyorsun o yüzden biraz sıkıntı yaşanabilir.. Eğer o oranlar fazla ise yediğin yemeği dahada azaltman gerek..

Son düzenleme:
Ya simdi yediklerime dikkat etmem gerekiyor ya ben deliriyorum cikolata yeme istegim artıyor halbuki normalde hic aramam bazen aklıma estigin de yerim. :24:
Gittim mavi yesilin cikolatasından aldım tutamadım kendimi.. :26:

işte buna duygusal yoksunluk ve duygusal açlık deniyor, kendisiyle çoook yakından tanışıyorum, bana 30 kilo aldıran lanet... artık canım isterse yiyorum ben, kendimi sıkmıyorum, istediğim zaman yiyebileceğimi bilince de canım pek istemiyor, istersede az ile doyuyorum zaten... tabii bu noktaya gelmek öyle yazıldığı kadar kolay olmuyor ama ...

Aa ben tatlı olayından hiç bahsetmedim özür dilerim arkadaşlar.. Haftada 1 gün tatlı yiyebilirsiniz ama çok aşırıya kaçmayın lütfen... Önünzde bi tatlı varsa ondan 2,3 çatal alıp bırakın, tadımlık gibi. Abur cubur tarzı yani çikolata vs. gibi şeyler canınız istersede bitter çikolata tavsiyemdir ve lütfen küçük olsun :1:

Hee iyi barii..
Valla yediklerime dikkat etmesem aklıma bile gelmez seytan dürtüyo iste.. :9:

Canım yemeklerde herşey yiyebilirsin. Yeter ki azar azar ye... Menünde gayet iyi bi sorun yok bence. 7 gibiyse yemek saatiniz ozaman en geç 7.30'a kadar bitirmiş ol :31:

Yalnız şöylede bi durum var canım yemekler senin önüne hazır olarak geldiği için yani sen yapmadığın için yağ ve tuz oranını bilmiyorsun o yüzden biraz sıkıntı yaşanabilir.. Eğer o oranlar fazla ise yediğin yemeği dahada azaltman gerek..

Anladım canım dikkat edicem..

işte buna duygusal yoksunluk ve duygusal açlık deniyor, kendisiyle çoook yakından tanışıyorum, bana 30 kilo aldıran lanet... artık canım isterse yiyorum ben, kendimi sıkmıyorum, istediğim zaman yiyebileceğimi bilince de canım pek istemiyor, istersede az ile doyuyorum zaten... tabii bu noktaya gelmek öyle yazıldığı kadar kolay olmuyor ama ...

Vaay vayy demek adı buymus bu meretin neyse kendimi tutmam gerekecek bir daha ki cikolatayı önümüzdeki hafta yiyecegim artık..:61:

Ben cıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Yarın 4 gibi burda olurum ve söylediğim gibi yarın başlamış olacağım adım adım herşeyi yazarım :24:

:65: :8:

Bugün başladım arkadaşlar. Sabah tartıldım.. Dün, bugün diyete başlıcam diye midem kazınıp akşam 10 gibi yemek yemiştim :26: Ve sabah 59,2 kilo cıktım yani 59,2 'yle başlamış oluyorum...

Kahvaltı; 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 tane yeşil zeytin yedim..

Öğlen; Ekmek arası döner, ayran :1: ( okulda yedim )

Birazdan yoğurt ve elma yicem...

Akşam 6 gibide; Tabağın yarısı kadar mussakka, 2 dilim ekmek ve salata yicem...

Daha sonra elma ve yoğurt :56:

Yatmadan yarım saat öncede maydanoz suyu içicem... :3:

Veee akşam da 5 dakika evde ufak tefek egzersizler yapıcam. Yaptığım egzersizleri internetten bulmuştum ve yararını gerçekten gördüm, birazdan paylaşırım resmli bi şekilde burda :8:

50 KERE YAPIN
bck1.gif

Bu hareket; Bacakları ve kalçayı güçlendirir. Önemli miktarda kalori harcamaya yardımcı olur.

50 KERE YAPIN
kalca_hareket3.gif

Bu hareket; Kalçayı çalıştırır ve sıkılaşmasını sağlar. Kalori harcamaya yardımcı olur.

50 KERE YAPIN
eg329wq.gif

Bu hareket; Karın kaslarını güçlendirir.

Sabah kahvaltıda bal , kaymak vardı gecen senenin sonuna kadar agzıma sürmemistim arkadasların zoruyla bir kere aldım tadı fena gelmemisti..:61:
Sabah ;
2 dilim ekmek , 2-3 tane zeytin , bir kibrit kutusu kadar peynir birde sekersiz cay ictim..

Ara ögün ; okulda oldugumdan bir kac tane kepekli bisküvi..

Öglen ;
Bir kase kfleks (sütle)

Ara ögün;
Bir yesil elma

Ve günde 2 litre su..

Son düzenleme:
50 KERE YAPIN
bck1.gif

Bu hareket; Bacakları ve kalçayı güçlendirir. Önemli miktarda kalori harcamaya yardımcı olur.

50 KERE YAPIN
kalca_hareket3.gif

Bu hareket; Kalçayı çalıştırır ve sıkılaşmasını sağlar. Kalori harcamaya yardımcı olur.

50 KERE YAPIN
eg329wq.gif

Bu hareket; Karın kaslarını güçlendirir.

Her gece karnım icin mekik , kalca icin de aynen o hareketi yapıyorum bir ara baya yapıyordum evde oldugumda aklıma ne zaman gelirse bırakmıstım tekrar basladım..:34:

Sabah kahvaltıda bal , kaymak vardı gecen senenin sonuna kadar agzıma sürmemistim arkadasların zoruyla bir kere aldım tadı fena gelmemisti..:61:
Sabah ;
2 dilim ekmek , 2-3 tane zeytin , bir kibrit kutusu kadar peynir birde sekersiz cay ictim..

Ara ögün ; okulda oldugumdan bir kac tane kepekli bisküvi..

Öglen ;
Bir kase kfleks (sütle)

Ara ögün;
Bir yesil elma

Ve günde 2 litre su..

Çok iyi gidiyorsun canım... Ve hiç fazla kalorili birşey göremedim. Böyle gidersen güzel kilolar vereceksin :9:

Gündüz bazen kazıntı hissediyorum o zaman da bir tane kepekli galeta atıyorum agzıma arkasından da su iciyorum..

Aksam ;
Ezogelin corba , nohut yemegi , pilav , cacık vardı.. :34:

Ara ögün' de yogurt ve elma var.. :56:

Back