8 haftalik yarisa var misiniz ?

günaydın kıslar
hafta sonu hasta oldugumu soylemısdım dunde dayanamadım işten erken cıktım full yattım kıslar liste yapılmadımı ben mi kaçırdım

Kızlar günaydın, sabahtan hemen kilo bildirimi mi yapıyım; 73,50 :)

dünki menüm de şu şekilde ;

10:00 - tam buğday unlu poğaça
14:00 - kapuska, ayran
17:00 - 3 adet form bisküvi
19:00 - mercimek çorbası, salata, 1 çavdar ekmeği.

günaydın kızlar dünkü listem
sabah 1 kase yoğurt içine 1 tane salatalık doğradım
öğlen mercimek çorbası
yeşil çay 2 si 1 arada kahve
akşam misafirlikteydim biraz kaçırdım
mercimek çorbası çerkes pilavı biraz da yaş pasta yedim :KK43:

ama bugün yine dukan a başladım bu diyetle baya kilo veriyorum ve aç kalmıyorum hadi bismillah :KK9::KK37:

Günaydınn dünkü listem
sabah: 1 yumurta domates salatalık biber 1 dilim etimek
öğle: sabah ile aynı
ara: 1 tane halka tatlısı:KK43:
akşam tarhana çorbası bol salata turp

gunaydin arkadaslar... kizimla gec kalktik. yeni bitti kahvaltimiz.
kahvaltim: 1mantarli omlet,1/2dlm kasar,1/2dlm beyaz peynir,1tk krem peynir,3 ceri domates,maydonoz,3 yesil,3siyah zeytin,1/2dlm kepekli ekmek

günaydın kızlar dünkü listem
sabah 1 kase yoğurt içine 1 tane salatalık doğradım
öğlen mercimek çorbası
yeşil çay 2 si 1 arada kahve
akşam misafirlikteydim biraz kaçırdım
mercimek çorbası çerkes pilavı biraz da yaş pasta yedim :KK43:

ama bugün yine dukan a başladım bu diyetle baya kilo veriyorum ve aç kalmıyorum hadi bismillah :KK9::KK37:
ben de tas devri diyeti yapicam. karbonhidrati kesicem. gunde 2 ogune inicem ama insulin direncim var 3 ana 3 ara ogunleve sporla onu kirmam lazim once

ben de tas devri diyeti yapicam. karbonhidrati kesicem. gunde 2 ogune inicem ama insulin direncim var 3 ana 3 ara ogunleve sporla onu kirmam lazim once

inşallah işe yarar canım taş devri diyetini bilmiyorum ama dukan ı 2 kez yaptım çok memnun kaldım doyuyorum acıkmıyorum ve sağlıklı beslendiğimi hissediyorum ama sıkılıyor işte insan sürekli ona da bi çare lazım :KK70:

slm kıslar
16.12.2014
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1/4 miktarda 2 adet milföy börek
3 zeytin
1 burgu peynir

ara
tahlolhot
1 adet N**** (Siyahi)
yarım portakal

öğle
yarım tarhana çorba
5 pane balık az patates kavurma
salata
25 gr ekmek

ara
yarım greyfurt

akşam
kayınvalıdeme davetliyım ne var bilmiyorum ama ne varsa hepsiinden azıcık kıslar

9.gunumuz bugünkü menum.

Sabah

Peynir bal zeytin yumurta

Ara

İki tane kuru kayısı

Öğlen

Çorba salata 2 dilim kepek ekmeği

Akşam

Tavuk salata

SABAH: 1 yumurta 1 dilim ezine peyniri 1 dilim etimek çay
ÖĞLE: Tonbalıklı salata
15 dk eliptik bisiklet, 25 dk kardiyo bisikleti, 20 dk kardiyo egzersizleri

kızlar ya ben üni okuyorum bugün yanmda götürdüm yemeğimi salata ve ızgara tavuk yarın ne götürebilirim sizce yanımda aperatif kalorisiz birşeyler

Selam. Kızlar artık ben aranızdan ayrılacam sanırımçünkü uyamıyorum . Sabah peynir zeytin domates Salatalık Büyük kupa yeşil Çay ara: yeşil Çay Yarım portakal yarım mandalina yarım Havuç Öğlen bit katliam yaşadım yaklaşık yarım ekmek yedim bizim burda biberli ekmek diye Börek çeşidi vardır sıcak sıcak bir hocamız öğle arası yaptırmıştı dayanamadım yarım ekmek kadar yedim of of aksam 2 3 kasık Çorba o kadar hala pişmanım

Selam. Kızlar artık ben aranızdan ayrılacam sanırımçünkü uyamıyorum . Sabah peynir zeytin domates Salatalık Büyük kupa yeşil Çay ara: yeşil Çay Yarım portakal yarım mandalina yarım Havuç Öğlen bit katliam yaşadım yaklaşık yarım ekmek yedim bizim burda biberli ekmek diye Börek çeşidi vardır sıcak sıcak bir hocamız öğle arası yaptırmıştı dayanamadım yarım ekmek kadar yedim of of aksam 2 3 kasık Çorba o kadar hala pişmanım

hayırrrr yapmaaaa :) canım bende normal diyetler de doymuyorum ve çok acıkıyorum geçen hafta perişandım ama 2 kez yaptığım dukan diyetine geri döndüm hem yiyorum aç kalmıyorum öbür türlü açlıktan elim ayağım titredi resmen :KK31::KK31:

X