- 4 Aralık 2014
- 243
- 101
- 42
inş canım eritelim şu yağlarısüper süper darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım eritelim şu yağlarısüper süper darısı başımıza
benide alsananıza aranıza :) adım elif yaş 21 in son günleri :) boy 1.65 kilo 76 (adet öncesi şişkinlik ile) :)
bu etkinliğe nasıl katılabilirm
Arkadaşlar yarın oğlum sünnet olacak. Bu yüzden başka bir şehirde kayinvalidemdeyiz. Yarın tartiya çıkamam. Çarşamba günü evde olacağım o zaman yazarim. Bilgilerinize.. .
günaydınn kızlar haftasonu çok yoğundum girmeye fırsatım olmadı ama maalesef kilom da bir değişiklik yok daha sağlam bir giriş yapmak lazım bu haftaya 62 kiloda takılı kaldım
Kızlar selam,
Öncelikle kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben bu sabah geç kaldım işe. Uyuyakalmışım. Dolayısıyla fırladım resmen evden tartılamadım.
yarın tartılıp bildirsem olur mu?
Çok teşekkür ederim canım. Ne zor şeymiş anne olmak. Yavrum un canı yandık ca içim yandı.hayırlı olsun tatlım umarım biran önce iyileşir yazık kuzuya
Hosgeldinnnn
ilk mesajdaki bilgileri yazman yeterli
hayırlı olsun canım masallah diyelim
ilk yazdığımda 61.5 miş canım +500 diye kayedidyrum doğru dimi
tabiki olur
alkol fenadır ya. iyi ki içmiyorum :) geçen kış diyetteyken sürekli çay içiyordum diğer içecekler de kalorili çünkü :)bu hafta sonu öğrendim ki içecekler de kilo aldırır. Çıktığım zaman daha dikkatli olcam alkol alımında artık
Aynen benim ki bir bucuk yasindayken saglik sorunlari yuzunden oldu kucukken bilmez dediler ama yalan çok zorlandik biz oglusum agladik sira içim gittiÇok teyüzünden derim canım. Ne zor şeymiş anne olmak. Yavrum un canı yandık ca içim yandı.
Tatlim dayanamadigin seyler oldugunda kasik hesabiya yemeyi dene bende makarnaya bayiliyorum yiyeceksen bastan karar ver atiyorum 7 kasik tabagina o kadar al oda degistir tencereden direk uzaklas ise yariyor bendeBügün biraz abarttım gene sabah bir dilim ekmek kasar domates Salatalık ara:yeşil Çay tarcın biberiye mandalina yarım portakal Öğlen : Patlıcan yemeği 7 kasık bir kase yoğurt Ara: yeşil Çay saat 4 te bir tabak kısır ve dayanamadığım ve pişman Olduğum bir tabak makarna salçalı sonra hiç birşey yok Ama nafile ben bu akıldan zor kilo veririm ah ah