8 haftalik yarisa var misiniz ?

benide alsananıza aranıza :) adım elif yaş 21 in son günleri :) boy 1.65 kilo 76 (adet öncesi şişkinlik ile) :)

Hosgeldinnnn:KK54::KK54::KK54:

bu etkinliğe nasıl katılabilirm

ilk mesajdaki bilgileri yazman yeterli:KK22:

Arkadaşlar yarın oğlum sünnet olacak. Bu yüzden başka bir şehirde kayinvalidemdeyiz. Yarın tartiya çıkamam. Çarşamba günü evde olacağım o zaman yazarim. Bilgilerinize.. .

hayırlı olsun canım masallah diyelim :nazar::nazar:

günaydınn kızlar haftasonu çok yoğundum girmeye fırsatım olmadı ama maalesef kilom da bir değişiklik yok daha sağlam bir giriş yapmak lazım bu haftaya 62 kiloda takılı kaldım:KK43:

ilk yazdığımda 61.5 miş canım +500 diye kayedidyrum doğru dimi :KK52:

Kızlar selam,
Öncelikle kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben bu sabah geç kaldım işe. Uyuyakalmışım. Dolayısıyla fırladım resmen evden tartılamadım.
yarın tartılıp bildirsem olur mu?

tabiki olur:KK16::KK16:

selam arkadaşlar geçen gün yazmıştım konuya tekrar sorayım beni buraya kabul ettiniz mi?

buda benm akşam yemeğim :)

Eklentiler

• IMG_20141215_185939.jpg
    IMG_20141215_185939.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 56
sabah
2 tane kremalı bisküvü
1 tane avcı böreği

öğlen
1 kase domates çorbası
2 kaşık biberli patlıcan

akşam
yoğurt
2 tane tavuk parçası
3-4 salatalık turşusu

spor

20 dk yürme bandı
15 dk bisiklet
bir kaç hareket

bu hafta sonu öğrendim ki içecekler de kilo aldırır. Çıktığım zaman daha dikkatli olcam alkol alımında artık :110:
alkol fenadır ya. iyi ki içmiyorum :) geçen kış diyetteyken sürekli çay içiyordum diğer içecekler de kalorili çünkü :)

Off bugün çok kaçırdım :110:
Sabah 2 lokma biber kızartma yedim geç kalıyodum
Öğle:
2 yemek kasıklık un helvası
Akşam
Tost

Şimdide komsumuz hamur kızartmıs 2 tane de ondan yedim
Spor yapamıcam yarın sınavım var o yüzden şimdi demlige su koydum yesil cay icicem yarın okulu turlarım artık napalım :)

Günün Menüsü:

09:45 yesil cay, kücük pogaca , krem peynir

14:00 tost , kirmizi biber + bitki cayi

16:30 corba, 2 dilim kepekli ekmek , sebze yemegi

Bugunluk bu kadar.

Bügün biraz abarttım gene sabah bir dilim ekmek kasar domates Salatalık ara:yeşil Çay tarcın biberiye mandalina yarım portakal Öğlen : Patlıcan yemeği 7 kasık bir kase yoğurt Ara: yeşil Çay saat 4 te bir tabak kısır ve dayanamadığım ve pişman Olduğum bir tabak makarna salçalı sonra hiç birşey yok Ama nafile ben bu akıldan zor kilo veririm ah ah

Bügün biraz abarttım gene sabah bir dilim ekmek kasar domates Salatalık ara:yeşil Çay tarcın biberiye mandalina yarım portakal Öğlen : Patlıcan yemeği 7 kasık bir kase yoğurt Ara: yeşil Çay saat 4 te bir tabak kısır ve dayanamadığım ve pişman Olduğum bir tabak makarna salçalı sonra hiç birşey yok Ama nafile ben bu akıldan zor kilo veririm ah ah
Tatlim dayanamadigin seyler oldugunda kasik hesabiya yemeyi dene bende makarnaya bayiliyorum yiyeceksen bastan karar ver atiyorum 7 kasik tabagina o kadar al oda degistir tencereden direk uzaklas ise yariyor bende

[QUOTEeşeinerva1988, post: 38331046, member: 630624"]alkol fenadır ya. iyi ki içmiyorum :) geçen kış diyetteyken sürekli çay içiyordum diğer içecekler de kalorili çünkü :)[/QUOTE]
Bazen esime uymak icin aliyorum ama fena kalorili dünkü her kadehim yaklaşık 280 kal di ×3 fena yani yakin zamanda yapmam

Size diyorum ama bu gun ben de sapittim
sabah peynir dolates salatalik 1dili tam tahilli ekmek
2-3 arasi ekmek arasi döner esim isten kacamak yapip getirmisti yola cikiyorum diye kiramadim aslinda gayet mutlu oldum bişi hazirlayacak vaktim yoktu
20:30 da bu aksam yemegim otobuse binmeden once kafkastan borek aldim meyve suyuyla onu yedim otogardan başka birşey yiyemezdim
iyi tarafi bu gun adim sayim 10000 i gecti esim iste oldugundan otobuse kadar valizi de tasidim agirlik çalışmış kadar oldu yarin dabu gunun acisini cikartirim annem diyetteyim dedigim zaman bir lokma fazlasini vermez gestapo bildiginiz
yaklasik 8 saat daha yollardayim ve cok acıktım yazik bana

sabah

1 adet yumurta
1 kibrt kutus peynr
1.5 adet cerhry domates
yarım salatalık

ara:

mandalina koydum çantama yanına brde btki çayı alırım

öğlen de fakultede olacağım için kendime salata tabağı yaptım yanına da yağsız tavuk gögsü kızarttım 0 yağla. br dilim tam buğday ekmeği ve ayran ile tüketeceğim

X