- 18 Nisan 2013
- 636
- 23
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
nerde yapcaklar anlamadim canimevde yürüyebilirsin bizim kızlar leslie grubu yapıyorlar istersen oraya katıl 10 şubatta başlayacak ben de başlayacam ona
video paylaşıyorlar canım evde yürüyüş programı uzunluğunu kendin seçiyorsun dur linkini paylaşayımnerde yapcaklar anlamadim canim
bizde Kömeç derler Canım Ege de ebe gümeci diyorlar acayip sağlıklı ve Bağırsak çalıştırıyorgüzel görünüyor canım en aşağı sağdaki yeşil şey ne
anladım canım afiyet olsun o zaman :)Bi
bizde Kömeç derler Canım Ege de ebe gümeci diyorlar acayip sağlıklı ve Bağırsak çalıştırıyor
tamam canim saol ben onu biliyorum daha once bi kac kere yaptim gene baslarim insvideo paylaşıyorlar canım evde yürüyüş programı uzunluğunu kendin seçiyorsun dur linkini paylaşayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sansone-ile-walk-at-home-hep-birlikte.792924/
buradan bak canım düzenli spor yapmanı sağlar belki
tamam canım başla mutlaka spor candır :)tamam canim saol ben onu biliyorum daha once bi kac kere yaptim gene baslarim ins
iyi hafta sonlari canim kolay gelsin sanada bende bugun yurudum sahildeGünaydınn arkadaşlarbugün tatil günüm bol bol spor yapmayı planlıyorum planlarım gerçekleşir inşallah
hepimize az kalorili bol bol sporlu bir gün diliyorum
sağol canım sanada kolay gelsin :) çok iyi yapmışsın ben de yürüyüşümü yaptımiyi hafta sonlari canim kolay gelsin sanada bende bugun yurudum sahilde
merhaba hoşgeldin pazartesi bildirim günü hedef kilonla beraber yarın akşama kadar bildirirsen listeye yazarım :)Merhaba ben 17 yasindayim bende katilmak istiyorum kilom 58
önemli değil çok da fazla kilon yokmuş motivasyonla verirsin üzülmeMerhaba ben bazi bilgilieri yazmayi unutmusum k.bakmayin yasim 17 kilom 58 hedef 50 boyum 1. 43 cok kisayim bilmiyorum
4 kaşık yemişsin o kaşık 2 olsaydı daha iyi olurdu ama bir dahakine öyle yaparsın
Günaydınn çok güzel tebrik ederim canımgünaydın kızlar
69,3 olmuşum hafta sonu kaçamakları tabii neyse başlayalım haftaya güzel bir şekilde
hedef 60