- 18 Nisan 2013
- 636
- 23
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
hep birlikte basaricaz cnm uyguladigin bi diyet varmi yesil cay yada baska bitki cayi iciyormusun:) BENİMDE 1.54
normalde 60 kilo fazla bir kilo değil ama boy ısa olunca tombik görünüyorum :)
aminn insallah:)2 fincan bitki yeşilcay 2 l su içiyorum mesajımın bitrinde günlük menümü yazmıştım onu benzer menüler yapıyorum kendimehe
hep birlikte basaricaz cnm uyguladigin bi diyet varmi yesil cay yada baska bitki cayi iciyormusun
olsun canım verebildiğin kadar yine de hedefin 60 değil mi78 kiloyum canim hedef kilom 60 ama zor duruyo 8 hafta da vermem o yuzden 70 e dusmem lazim
Allah bağışlasın canım :)Bende kadriye ankara çalışıyorum bende evli bir oğlum var canım
olur tabi yaz canım :):)bn evde olunca sürekli pc de sayfa açık:)bolbol yazarım neler yaptığımı
ara öğünlerini artır canım etkisi olur heraldeben sporu oturttum ama çok acıkıyorum yaaa
keyifli haftasonları canımiyi hafta sonları kızlar pazartesi görüşmek üzere
aynen canim verene kadar devam edelim ben cok zor laniyorum kilo vermede ya tatliyi cok seviyorumolsun canım verebildiğin kadar yine de hedefin 60 değil mi
benim de yolum uzun canım bu yarış biter ama sonra bir daha düzenleriz olmadı
ben de 75 kiloyum yakınız kilo olarak tekrar hoşgeldin :)
aynı benaynen canim verene kadar devam edelim ben cok zor laniyorum kilo vermede ya tatliyi cok seviyorum
her gun kilomuzu buraya yazcakmiyiz yoksa belli bi gunmu belirlediniz tatlimaynı benbu yüzden çok kilo aldım ya zaten
her pazartesi kilolarımızı bildireceğiz canımher gun kilomuzu buraya yazcakmiyiz yoksa belli bi gunmu belirlediniz tatlim
tamam bitanem saol valla bigun basladim diyete oyle bi menuye uymadim ama oncedi diyetisyene gittigim icin ona gore uyguluycam diyetisyenim bana 1 tatli kasigi yagda yemek yapin dedi 6 yemek kasigi yemek ye dedi sabahlar 2tane haslanmis yumurta gibi gibiher pazartesi kilolarımızı bildireceğiz canım
menümüzü de akşamları paylaşabilriz
c
tamam bitanem saol valla bigun basladim diyete oyle bi menuye uymadim ama oncedi diyetisyene gittigim icin ona gore uyguluycam diyetisyenim bana 1 tatli kasigi yagda yemek yapin dedi 6 yemek kasigi yemek ye dedi sabahlar 2tane haslanmis yumurta gibi gibi
spor olarak yaptigin bisey varmi tatlimcanım ya aslında onlar da kilo verdiriyor aynı şekilde uyarsan
ben de daha önce gitmiştim listemi bulursam bir yazayım belki tekrardan ona devam ederim
yürüyüş genelde canımspor olarak yaptigin bisey varmi tatlim
güzel görünüyor canım en aşağı sağdaki yeşil şey neEki Görüntüle 1405452 Saatlerde uymasam da bügün toplam menüm bu 11;30 5:30 arası
süper mis tatlim keske bende yuruye bilsem ya vaktim olmuyoyürüyüş genelde canım
evde yürüyebilirsin bizim kızlar leslie grubu yapıyorlar istersen oraya katıl 10 şubatta başlayacak ben de başlayacam onasüper mis tatlim keske bende yuruye bilsem ya vaktim olmuyo