- Konu Sahibi caliskangarfield
Ya canım normalde pirinç pilavı yemiyecektim Ama saatlerce ac kalınca doymadım sonradan 2 kasık daha yedim4 kaşık yemişsin o kaşık 2 olsaydı daha iyi olurdu ama bir dahakine öyle yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım normalde pirinç pilavı yemiyecektim Ama saatlerce ac kalınca doymadım sonradan 2 kasık daha yedim4 kaşık yemişsin o kaşık 2 olsaydı daha iyi olurdu ama bir dahakine öyle yaparsın
tatlim 24 yasindayim 78 kiloyum hedef kilom 60 hepimize basarilar diliyorum bol zayiflamali gunler ...Günaydınn bugün bildirim günü kızlar bildirimlerimizi yapmayı unutmayalım
tabiki var hoşgeldin listeye ekliyorum o zaman hedefine ulaşırsın inşallahmerhaba ..katılma şansım varsa ben de varım diyorum..yaş 33 boy 1.65 hedef kilom 65 şu anki kilom 87..herkese kolay gelsinn
anladım canım sporla tamamlarsın zaten 1 kereden bişey olmaz tatlı abur cubur değil sonuçta :)Ya canım normalde pirinç pilavı yemiyecektim Ama saatlerce ac kalınca doymadım sonradan 2 kasık daha yedim
tamam canım listeye ekliyorum :)tatlim 24 yasindayim 78 kiloyum hedef kilom 60 hepimize basarilar diliyorum bol zayiflamali gunler ...
hoşgeldin :) ekliyorum listeyebende katılmak istiyorum kızlar benı de aranıza alın lütfen :))yaş 27 kilo 69.4 hedef kilo 60
inşallah hepimiz hedef kilomuza ulaşır fit oluruz :)hoşbulduk canım:)) inş veririm herkezideal kilosuna ulaşır inş
bende öyleyim canım masa başındayım tüm gün akşamları yürüyüş yapmaya çalışıyorum genelde inşallah ya insan istedikten sonra ulaşıyor gerçektençok hareketsiz bi hayatım var butun iş yerınde masa başında oturuyorum akşam eve gıdıncede 1 yaşındaki oğlumla vakit geçiyo ben ayça kayanın 5333 kitabını aldım ona uyarak yemeye çalışıyorum bı de kaza oruçlarım var arada onlarıda tutuyorum inş hedef kiloma ulaşırım
canım bu arada tekrar tartıldın mı hedef kilonu ve güncel kilonu tekrar yazabilir misin bugün tabloya ekleyeceğimYa canım normalde pirinç pilavı yemiyecektim Ama saatlerce ac kalınca doymadım sonradan 2 kasık daha yedim
canım bu arada tekrar tartıldın mı hedef kilonu ve güncel kilonu tekrar yazabilir misin bugün tabloya ekleyeceğim
tabiki hoşgeldin :) hedef kilonu ve güncel kilonu söylersen tabloya ekleyeyim isminiselamlar çıtırlar 8 hafta güzel bir süre mümkünse katılmak isterim
menün çok güzel canım evet yapıldı tablo ama tam olarak hazır değil daha kilosunu yazmayan arkadaşlar var katılım için bekliyorum tekrar bir düzenleme yapacağım :)slm kızlar
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
ara
yeşil çay
2 hurma
öğle
yarım mantar çorba
yarım et döner
1 yemek kaşığı pilav
salata