- 30 Eylül 2010
- 1.028
- 3.914
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #5.161
Sudanım üzülürüm böyle dersen. kendime geleyim ben de geri gelicem inşALLAH. diyetten de tamamen kopmadım sadece birebir uyamıyorum suan . Civcivim de sorunalrını halletsin o da gelecek zaten .
Ya sen nasıl bir balsın teşekkür ederimben bu hafta kendime
1.baklagilli salata (yeşil salata içine 5 kaşık barbunca +10 kaşık yeşil mercimek)
2.tavuklu salata(yeşil salata üzerine 2 el büyüklüğünde tavuk cızbız)
3.baklagilli salata(yeşil salata içine 5 kaşık nahut+8 kaşık yeşil mercimek)
4.az kıymalı alinazik
5.fırında kabak+patlıcan
6.yeşil fasulye yemeği
7.kabak spaghetti
bunları yapmayı düşünüyorum sudanım belki fikir olur. ilk ikisini yaptım detoks yapmaya çlışıyorum şuan. akşamları da yemek olarak bunları yapacagım inşALLAH. liste de 3 gün detoks 4 gün sebze var benım. sebze sana cok gelirse bi gün köfte salata ya da kavurma salata gibi çeşit ekleyebilirsin
76 mı wuhuuuKızlar dün tartılayım dedim işten gidince o halde 75.9 geldim. 76 yı kırdım inşALLAh .bi heves geldi dedim ben devam edicem başarıcam. gece abur cubur perileri geldi yine .o yüzden de buraya menu yazamıyorum . ama sizlerleyim .okuyorum yazdıklarınızı ve azminiz için herbirinizi kutluyorum
evet canım ben de alışmışım gelip gelip bakıyorum bi :)O kadar alıştım kiz size aile gibi olduk üzülme benim bozasım varmış
Ya sen nasıl bir balsın teşekkür ederim
76 mı wuhuuubenim zayıflamaya karar verdiğim kilolar iştee gerisi çorap söküğü gibi gelcek bak bin kere Maşallah
Ben hiç duymadim böyle bisey , bilemiyorum.Bizim kızların trambolininde ben de atlayabilirim ama aklımda söyle bisey kalmış atletler koşarken yüz kasları aşağı doğru sarktigi için erken yaslaniyorlarmis. Aynı şey ziplarken de oluyor. Bu yüzden koşma yüzme zıplama şeylerine mesafeli duruyorum siz hiç duydunuz mu böyle bisey?
Canım annemler geldi bayramda bizdeydiler işlerim aşırı yoğun mesaili çalışıyorum seçim öncesi yetiştirmek için
AmannSelamm dün ben tek öğün yaptım:
18: 1 tabak etli sebze yemegi, 1 tabak eriste, 1 tane baklava
Egzersiz: 15dk leslie, 15dk egzersiz
Umarım dönüşmemistirAmann
Hem tek öğün hem karbonhidrat
Direk yağa dönüşür
Ah kayın valideler :)) yemesen olmaz yesen olmaz , diyet zamanı bir yere gitmek de istemiyorumUmarım dönüşmemistirKalori açığı vermeye çalışıyorum karbonhidratin prosiyonunu küçük tutuyorum 3k gibi, kendi evimde protein agirlikli ogunler hazirlamaya gayret gosteriyorum dün kayunvalidemlerdeydim böyle denk geldi
Şu miktarını artırabilirsen menü güzel benceGünaydınlar dünkü menüm
Sabah
1 h yumurta
Öğle
1 kase ekşili çorba
150-200 ger haşlama et
2 kaşık pilav
Salata
Ara
Fellas protein bar
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye