- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.515
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana da kasıkla yazıyor dıyetısyen . bazı özel menuelr dısında evde ne pişiriyosam ona göre porsiyonluyoduk .Kızlar ben kasik hesabı yaparak yiyorum
Mesela 2 kaşık pilav
Mesela 2 kaşık yesifasulye vb
Anlayacağız bir liste yok listelere uyanıyorum en büyük sorun bu bence ama diyetisyenler sorduğumda listedeki yapamıyorsan porsiyon azalt dediler
Ne kadar dingin bir hayat benim evimde canavar varBugün sabah kahvemi güzel grubumun güzel kadınlarıyla sohbet ederek içiyorum :)
benım evde de canavarlar var canım :) suan iş yerindeyim ben :)Ne kadar dingin bir hayat benim evimde canavar var
ne işle meşgulsün canimbenım evde de canavarlar var canım :) suan iş yerindeyim ben :)
Söylemek istersen tabine işle meşgulsün canim
Kamu kurumunda bilgisayar muhendisiyim canım.ne işle meşgulsün canim
Mesleğin ne canım ?Ayyy bende hazırlanıp hazırlanmama konusunda kararsızım 2024 kpss napsam bilmiyorum
Siz alandan da giriyosunuz sınava sanırım. kamu kurumları rahat ben memnunum .Ama atamalar yüksek puanla baya taban puan 87
evet canım puanlar yuksek.ben 10. yıldayım. 10 yıl önce genel yetenek genel kültürden 89.7 ile atandım. alım da cok fazla olmuyor bazı meslek gruplarında . Allah herkesin yardımcısı olsun. dileyen isteyen herkese nasip etsin.Ama atamalar yüksek puanla baya taban puan 87
Amin eşimde mühendis o da baktı dün 95 taban puan olmusevet canım puanlar yuksek.ben 10. yıldayım. 10 yıl önce genel yetenek genel kültürden 89.7 ile atandım. alım da cok fazla olmuyor bazı meslek gruplarında . Allah herkesin yardımcısı olsun. dileyen isteyen herkese nasip etsin.
Allah yardımcısı olsun herkesin .Amin eşimde mühendis o da baktı dün 95 taban puan olmus
Amin canım sınava 1.5 yıl var şimdiden başlasam yapabilirsiniz diye düşünüp duruyorumAllah yardımcısı olsun herkesin .
Eşimde kiziyo bana amerikaya gidek diyo bende ona kızıyorum ailelerimiz burda olmaz diyorum... vallahi bilmiyorum öyle arada kaldım kiAmin canım sınava 1.5 yıl var şimdiden başlasam yapabilirsiniz diye düşünüp duruyorum
hakkınızda hayırlısı olsun canım .Eşimde kiziyo bana amerikaya gidek diyo bende ona kızıyorum ailelerimiz burda olmaz diyorum... vallahi bilmiyorum öyle arada kaldım ki