- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.961
Aman deyim yok yemek yoook kendine cimdik at....Günaydın ballar
Kızlar dün akşam evde edi büdü ve junıor büdülerle kaldık :) evde yalnızlıgın nasıl oldugunu unutmusuzbugunden ıtıbaren düzenime tam anlamıyla dönmem lazım. zira kilo veremiyorum aglıcammmm kaçamak yaparsam bana ceza meza bısey verin yüzüp yüzüp kuyruguna geldim bırakmak istemiyoruuuummm :)
Teşekkür ederimSirkeli su iç çok fayda var
Hosgeldin canim ben de civciv ben de şişmanım maalesefMerhaba ben Yasemin 34 yaşındayım yarışmaya ankaradan katılıyorum ve de şişmanım tam tamına 90 kiloyum gaz ile çalışıyorum kendime ekip arkadaşı ariyorum
Balım tavuk çorbası yapmıştım onu içiyorum 2 gundur. O bitsin soğan çorbası yapayım seni mi kircambalım inşALLAH cabucak toparlarsın.sogan corbası tavsıye ederım. antıbıyotık almıs olursun hem. ben hastayken ıcıyodum sureklı.
Çok sevindim canım sonunda yalnız kalmanizaGünaydın ballar
Kızlar dün akşam evde edi büdü ve junıor büdülerle kaldık :) evde yalnızlıgın nasıl oldugunu unutmusuzbugunden ıtıbaren düzenime tam anlamıyla dönmem lazım. zira kilo veremiyorum aglıcammmm kaçamak yaparsam bana ceza meza bısey verin yüzüp yüzüp kuyruguna geldim bırakmak istemiyoruuuummm :)
Öyle oluyor muymuş kızAman deyim yok yemek yoook kendine cimdik at....
Bu bir fikir sen dene ise yararsa bana haber etÇok sevindim canım sonunda yalnız kalmaniza
Tamam o iş bizde herkes birbirinin menüsünü yorumlasin kızlar ceza sistemine geri dönelim bence de
Öyle oluyor muymuş kız
Hadi bakalım minik kuşum başarılar daha da ufalman dilegiyleHosbuldum civciv Hanım benim lakabıyla minikkuş
ahahaO zaman Mahmut tuncerden şişmanım şarkısı gruba gelsin
Vayy şişmanım şişmanım sisman sevdim pismaniimm
Afiyet şifa olsun balım inşALLAH bir an önce toparlarsınBalım tavuk çorbası yapmıştım onu içiyorum 2 gundur. O bitsin soğan çorbası yapayım seni mi kircam
Tamam sonucu bildiririmBu bir fikir sen dene ise yararsa bana haber et
Azına bal dolsun ne güzel sözler inşallah kuculuruz hepbirlikteHadi bakalım minik kuşum başarılar daha da ufaktan dilegiyle
Evet ama bu şarkı olmadı sanki yaaa yanlış cagirisim yapiyor olumlu dusunmeye aykırıahahagüne motivasyon sarkısı bırakmıssın Cİvcivim
Afiyet şifa olsun balım inşALLAH bir an önce toparlarsın
Balımm bence de dönelim. cozuttum ben iyice. bir haftadır detoksu bilmem neyi ugrasıp hazırlıyorum sonra aksam oturup abur cubur yıyorum bosuna caba verdim ve kilo veremıyorum. almadıgıma sukredıcem artık ama böyle olmaz yani.Çok sevindim canım sonunda yalnız kalmaniza
Tamam o iş bizde herkes birbirinin menüsünü yorumlasin kızlar ceza sistemine geri dönelim bence de
balım hastayken cok normal. dinlenince hızlı toparlarsın inşALLAH bomba gibi dönersin spora ve diyetenşallah balım sağ ol dün bütün gün yattım resmen. 1000 adım atmışım o da yemek yaparken tuvalete giderken falan herhalde
Hey ben de Ankarada'yımbalım sudanım bilmiyodum ankarada oldugunu :) gel yürüyüş yapalım birlikte :)
grubun yarısı AnkaradanHey ben de Ankarada'yım
Tüh bir tez daha cürüdüÇok sevindim canım sonunda yalnız kalmaniza
Öyle oluyor muymuş kız