- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Afiyet olsun canim cok hafif olmus menün. Tüh ya mercimekli salatadan biraz daha mi yeseydin7 Ocak menüsü
12.30 kahvaltı
1 yağda yumurta, 1.5 küçük dilim hellim, 5 zeytin, yeşillik, 1 dilim ekmek,iki küçük parça ballı ekmek.
13.15 ara
1 dilim ananas kurusu
17.00 akşam
4 kaşık yeşil mercimekli Yeşil salata, 1 dilim ekmek, 3 zeytin.
Kızlar coookkk açım, yoğurt demeyin midem almıyor artık.
Su 1.5 lt,içmeye devam
6000 adım, ekstra Spor yapılacak.
Afiyet olsun canim bayagi hafif olmus menüBallarımmm
7 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11.00 1yumurta, 4/5 yaprak kıvırcık, 5 zeytin, 1 domates, 3 ceviz, 2 dilim ayva
18.45 6 yk kaşığı mercimek yemeği, yeşil salata ve 1 bardak ayran
3 litre su
Vaayy fedakarlik yapmalar falan enerci icinKıyma enerjime ona değil bana kıy
Korktum ya bu ne biçim civciv
At terbiyecisi nasil kiz dur bakcam google danAzcik sporumu da yazayım
50 squat
50 jamping Jack
50 kalçadan tekme
50 iç bacak
50 at terbiyecisi
3300 adım
O bana şiir yazıyorVaayy fedakarlik yapmalar falan enerci icin
Sen bilirsinsudem34 kuzum yapamadim sporu ya regl oldum olcam. Midem bulaniyo siskinlik var halsizlik bas agrisi fenalardayim yani bol su iciyorum su an.
Ama yarin inşallah 1 saat leslie ustüne 15 dk pilates sözüm olsunbana hatirlatirsan cok sevinirim hatta
Bir teselli ver vicdansiz belki vicdanimi rahatlatirsin diye o sözleri söylemiştimO bana şiir yazıyor
O beni çok seviyor
Benim için sabahliyor
Sen de göster marifeti
Sen bilirsin
Ben manken gibi salınırken sen picani savurur durursun
HoşgeldinizMerhaba hanimlar 72 den 52 kiloya dusmustum fakat suan 60.4 um. Yaz beni mahvettim.. o kadar cok yedimki dunyalari diyebilirimotelde zaten recep ivedik gbi yemekleri insanlar benim onumden alacakti nerdeyse simdi tekrar 52-53 cuvari olmak istuyorum. Duzenli spor yapardim onu da biraktim yani gobek elden giyiyaah beni de yazarsaniz sevinirim
Menü ve spor olarak yazıyoruzAksam ne yedigimizi mi yaziyoruz kizlar
Elma ye Songül’üm kahve de olur sen seç7 Ocak menüsü
12.30 kahvaltı
1 yağda yumurta, 1.5 küçük dilim hellim, 5 zeytin, yeşillik, 1 dilim ekmek,iki küçük parça ballı ekmek.
13.15 ara
1 dilim ananas kurusu
17.00 akşam
4 kaşık yeşil mercimekli Yeşil salata, 1 dilim ekmek, 3 zeytin.
Kızlar coookkk açım, yoğurt demeyin midem almıyor artık.
Su 1.5 lt,içmeye devam
6000 adım, ekstra Spor yapılacak.
Güzel menü kanat yerine ızgara tavuk ğöğüs eti haşlanmış falan daha uygun olur diyete canım7 ocak
Sabah:
1 kase nesfit granola sutle birlikte
3 ceviz
Ogle:
Muz
4 yk yulaf
Ceviz 3 adt
2 subardagi sutten smoothie
Ara:
15-16 tane beyaz leblebi
3 hurma
1 sekerisz turk kahvesi
Aksam:
8 adt tavuk kanat
3 cherry domates
Spor:
30 dk hiphop tabata
1 saat yavas yuruyuz yaptim bebek aravasiyla
Canım hasta değilsen yapmaya çalış SarıcivcivimKizlar kalkip spor yapmam lazım ama hiiic halim yok bu hafta dogru düzgun yapamadim da yapsam iyi olcak.
Ne yapsakkisiz yaptiniz mi sporunuzu
O sen misinBir teselli ver vicdansiz belki vicdanimi rahatlatirsin diye o sözleri söylemiştim
Ben ve siir ayni cümlede gecince bile bi gulme geliyoben az biraz odunumdur be sudem. Sana verecek dizelerim yok ama delikanli bi kalbim var tam bir öküzüm yani
Yaaaa amaHoşgeldiniz
Menü ve spor olarak yazıyoruz
Elma ye Songül’üm kahve de olur sen seç
Güzel menü kanat yerine ızgara tavuk ğöğüs eti haşlanmış falan daha uygun olur diyete canım
Canım hasta değilsen yapmaya çalış Sarıcivcivim
O sen misinBence kanatsız bir meleksin Hem Zeki hem iyi kalpli bir güzelliksin
Senin kadar olmasa da ben de fena değilim sanırımYaaaa ama
Asil sensin o kendini anlattin su an❤
Canim sabah granola öğlen yulaf üst uste fazla olabilir. Saglikli ikisi de ama kalorisi de yüksek besinler.7 ocak
Sabah:
1 kase nesfit granola sutle birlikte
3 ceviz
Ogle:
Muz
4 yk yulaf
Ceviz 3 adt
2 subardagi sutten smoothie
Ara:
15-16 tane beyaz leblebi
3 hurma
1 sekerisz turk kahvesi
Aksam:
8 adt tavuk kanat
3 cherry domates
Spor:
30 dk hiphop tabata
1 saat yavas yuruyuz yaptim bebek aravasiyla
Eagolasin canjm tesskkurler emzirdigim icin xok dusyk kalorili diyete kacarsam sutum de azalma oluyo o yuDen biraz dha eklemeli gdiyorumCanim sabah granola öğlen yulaf üst uste fazla olabilir. Saglikli ikisi de ama kalorisi de yüksek besinler.
Ona dikkat edersen güzel menü afiyet olsun spor da iyi olmus
O zaman tamam canm haklisin ❤Eagolasin canjm tesskkurler emzirdigim icin xok dusyk kalorili diyete kacarsam sutum de azalma oluyo o yuDen biraz dha eklemeli gdiyorum
Evet canim kendime ayri yemek pisieme konusunda skinti yaaiyorum kanat seviliyo diye hemen kanat yapip gecmek durumunda kaliyorum o da beni geriletiyoHoşgeldiniz
Menü ve spor olarak yazıyoruz
Elma ye Songül’üm kahve de olur sen seç
Güzel menü kanat yerine ızgara tavuk ğöğüs eti haşlanmış falan daha uygun olur diyete canım
Canım hasta değilsen yapmaya çalış Sarıcivcivim
O sen misinBence kanatsız bir meleksin Hem Zeki hem iyi kalpli bir güzelliksin
Evt simdilik cardioyla gidiyorum 55 olunca bolgesel yaparim myhtemelen canimNerelerde geziyosun sen bal arımçok şükür ders de bitti, artık dinlenebilirim. İnşallah sporu da bir ara yapicam.
Bölgesel çalışmak gerekebilir o zaman. Boy ve kilo oranı iyi normalde.
Merak etme canım çocuk olunca daha da erken uyanacaksindaha fazla anlatmaya gerek yok sürprizi kaçmasın
Çıkar tak pıçağını
Bugünün listesi bebişimmmAfiyet olsun canim cok hafif olmus menün. Tüh ya mercimekli salatadan biraz daha mi yeseydin
Afiyet olsun canim bayagi hafif olmus menü
Hoş geldiniz. Cumartesi günü tartı günümüz, beni etiketleyip boy ve kilo ölçünüzü yazarsanız sevinirim.Kizlar pazartesi mi tartiliyrz
Yemekleri sen yapıyorsun sanırım sen ne yaparsan onu yesinler canımEvet canim kendime ayri yemek pisieme konusunda skinti yaaiyorum kanat seviliyo diye hemen kanat yapip gecmek durumunda kaliyorum o da beni geriletiyo
Bugünün listesi bebişimmm
Hoş geldiniz. Cumartesi günü tartı günümüz, beni etiketleyip boy ve kilo ölçünüzü yazarsanız sevinirim.