70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kilo vermeye başladıkça en azından bu konuda kendini iyi hissedeceksin canım
Enerjiniz harika zaten
Bana da bulaşır diye geldim
Çok bulaşıcı zaten canım, iyi gelecek sana da.
Bir kaç güne adapte olacaktır, kendiliğinden rayına girecektir Boncuğum, Girmezse A,B,C..... planlarını devreye sokarız
Tamam balım
Kuzum ya Allah korumuş, aman dikkat et. Korkmuş olmana bile üzülürüm

Merhaba hoşgeldin aramıza. Kilon çok yokmuş, çabucak verirsin bence. Boyun ve yaşın kaç acaba.

Sudem Balım sağ gösterip sol vuruyorsun
Sırlarını mı anlatsın, nasıl sırmış bu bakem az biraz anlat hele civcivim heyecanlı oluyor demek ki
Sır yok bebeğim gece gec uyudunya sabah bi kere erken kalk sonra o gün cok kötu olup gece erkenden uyumak zorunda kalcaksin heh orda dur orasi gidisatin degisecegi yer. Gece erkenden yatinca sabah kendiliginden uyanmaya baslicaksin erkenden. Bi haftaya senin is tamam
Ha ha
Sen tam geçmiş yapmadin zaar
Mekik 1 Enerji
Mekik 2 sen
Dun mu konusuldu bunlar dünse evet okuyamadım bugün kacirmis olamam
Yalniz iyi güldüm ben de ciddi ciddi kargo geldi sandim
Kızlar sırrı yeni evli olmak
Yok kız ben kendimi bildim bileli erken uyanmayı coook severim. Gün bereketli oluyo öğlen olmadan butun islerini bitirip eline kahveni alip kafa dinlemek benim en büyük zevkim
Cocuk olursa da degismez insallah inaniyorum inanmak istiyorum
şu ana kadar hayatimin her alaninda uydu. Işe girdim sabah 7de orda olup aksam 4e kadar calisiyodum. Ev arkadasim da öğlen gidip gece gec saate kadar calisiyodu. Nasil uyaniyosun her sabah diyodu tabi benim erken kalkma seysimi psikopatlik olarak algiliyodu canim benim

Arabaya benzin aldım valla
Trafikte arada mesajlara baktım
Aklım sende gözüm yolda sevdiceğim
Euro power fulle diyeydin pompacıya

Gözün yolda gönlün darda olmasın Çiçeğim

Koyun can derdinde kasap et derdinde,
Benimki de çay derdinde

Yani;
Sevdiceğinin ise eli işte gözü oynaşta

Civcivim sen arada bir geç yat bence

Sudemle biz geç yatıp erken kalkıyoruz. Gece-gündüz mesai yapıyoruz, arada secret

Uyumuyordumsa mekik konusu bugün geçti

Civcivim sen arada bir geç yat bence

Sudemle biz geç yatıp erken kalkıyoruz. Gece-gündüz mesai yapıyoruz, arada secret

Uyumuyordumsa mekik konusu bugün geçti
Nasil kaciririm
Aslinda erken yatis saatim 11 12 cok da erken değil sanki.
Gerci siz gece 2 lerde hala hesap kitap yapiyonuz burda. Size gore erken

Bir an beni de şüpheye düşürdün cadı seni... Sana kendimden çok güvendiğim için ben yanılıyorumdur dediydim
Yok kiz okuyorum da hizli gectiysem demekki

Öööretmeniiim enerci bene sıkıstırıyoooo bene diyo gecmis bile okumuyo bu burdan gitsin diyo bu bal arisi degilmis civcivmis araya sıkışmış diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…