Ben de herkesi okuyor sanıyorumEvet yakışıklı hocana çok pis yakalandın şuan civcivim,
sen geçmiş yapmıyorsundur muş tur muydun yani seni koruyacak kelime bulamadım
Kilo vermeye başladıkça en azından bu konuda kendini iyi hissedeceksin canımİnşaallah
Psikolojik olarak kötü bir dönemdeyim,Songül ve civciv biliyor halimi.
Tamamen duygusal açlıktan yiyorum diyebilirim son zamanlarda.
O yüzden başlayıp başlayıp bırakıyorum ama sağlığım için 10 kilo vermem şart
Çok bulaşıcı zaten canım, iyi gelecek sana da.Enerjiniz harika zaten
Bana da bulaşır diye geldim
Tamam balımBir kaç güne adapte olacaktır, kendiliğinden rayına girecektir Boncuğum, Girmezse A,B,C..... planlarını devreye sokarız
Kuzum ya Allah korumuş, aman dikkat et. Korkmuş olmana bile üzülürümİyi ki
Fazla enerji gece sigortayı attırdı Balım
Sandık ki su geldi elektrikler kesildi
Dün yazarken uyumuşum yorgunluktan. Bir ara yeşilçay içiyordum uyur içer olaraktan
Uzatma kablosu prizinin içine yeşil çay damlatmışım nasıl olduysa. İyi ki kaçak akım rölesini icat etmişler. Ama geç dank etti kafa
Balım
Allah korumuş
Seni geç buldum zaten
Dikkat et kuzucum
Erken yatıp erken kalkacaz inşallah
Civciv bize sırlarını anlatsin
Kızlar sırrı yeni evli olmak❤
Sudem Balım sağ gösterip sol vuruyorsun
Sırlarını mı anlatsın, nasıl sırmış bu bakem az biraz anlat hele civcivim heyecanlı oluyor demek ki
Ben hepsini okuyorum canımBen de herkesi okuyor sanıyorum
Kişi kendinden bilir işi
Bundan sonra civciv bacı için etiket yapalım
Merhaba hoşgeldin aramıza. Kilon çok yokmuş, çabucak verirsin bence. Boyun ve yaşın kaç acaba.Merhaba hanimlar 72 den 52 kiloya dusmustum fakat suan 60.4 um. Yaz beni mahvettim.. o kadar cok yedimki dunyalari diyebilirimotelde zaten recep ivedik gbi yemekleri insanlar benim onumden alacakti nerdeyse simdi tekrar 52-53 cuvari olmak istuyorum. Duzenli spor yapardim onu da biraktim yani gobek elden giyiyaah beni de yazarsaniz sevinirim
İşte bu olmadıKızlar sırrı yeni evli olmak
Yaa ben daha eve giremedimKızlar ben yemek yapmaya gidiyorum, 17.30da da dersim var. Yemek hazır edeyim dersten önce. Öpüyorum
Kilom cok yok ama gercekten basenliyim ve xok kiloly gozukuyo bide sporu biraktim gobegim de cikti 30 yasindayim 164 boyMerhaba hoşgeldin aramıza. Kilon çok yokmuş, çabucak verirsin bence. Boyun ve yaşın kaç acaba.
Sır yok bebeğim gece gec uyudunya sabah bi kere erken kalk sonra o gün cok kötu olup gece erkenden uyumak zorunda kalcaksin heh orda dur❤
Sudem Balım sağ gösterip sol vuruyorsun
Sırlarını mı anlatsın, nasıl sırmış bu bakem az biraz anlat hele civcivim heyecanlı oluyor demek ki
Dun mu konusuldu bunlarHa ha
Sen tam geçmiş yapmadin zaar
Mekik 1 Enerji
Mekik 2 sen
Yok kız ben kendimi bildim bileli erken uyanmayı coook severim. Gün bereketli oluyo öğlen olmadan butun islerini bitirip eline kahveni alip kafa dinlemek benim en büyük zevkimKızlar sırrı yeni evli olmak
Euro power fulle diyeydin pompacıyaArabaya benzin aldım valla
Trafikte arada mesajlara baktım
Aklım sende gözüm yolda sevdiceğim
Ben de herkesi okuyor sanıyorum
Kişi kendinden bilir işi
Bundan sonra civciv bacı için etiket yapalım
Millet ac ac
Civcivim sen arada bir geç yat benceSır yok bebeğim gece gec uyudunya sabah bi kere erken kalk sonra o gün cok kötu olup gece erkenden uyumak zorunda kalcaksin heh orda durorasi gidisatin degisecegi yer. Gece erkenden yatinca sabah kendiliginden uyanmaya baslicaksin erkenden. Bi haftaya senin is tamam
Dun mu konusuldu bunlardünse evet okuyamadım bugün kacirmis olamam
Yalniz iyi güldüm ben de ciddi ciddi kargo geldi sandim
Yok kız ben kendimi bildim bileli erken uyanmayı coook severim. Gün bereketli oluyo öğlen olmadan butun islerini bitirip eline kahveni alip kafa dinlemek benim en büyük zevkim
Cocuk olursa da degismez insallah inaniyorum inanmak istiyorum
şu ana kadar hayatimin her alaninda uydu. Işe girdim sabah 7de orda olup aksam 4e kadar calisiyodum. Ev arkadasim da öğlen gidip gece gec saate kadar calisiyodu. Nasil uyaniyosun her sabah diyodu tabi benim erken kalkma seysimi psikopatlik olarak algiliyodu canim benim
Nasil kaciririmCivcivim sen arada bir geç yat bence
Sudemle biz geç yatıp erken kalkıyoruz. Gece-gündüz mesai yapıyoruz, arada secret
Uyumuyordumsa mekik konusu bugün geçti
Bir an beni de şüpheye düşürdün cadı seni... Sana kendimden çok güvendiğim için ben yanılıyorumdur dediydimMillet ac ac
Hele civcivler her daim acgecmis yapamamis olabilirler
Kilo vermeye başladıkça en azından bu konuda kendini iyi hissedeceksin canım
Çok bulaşıcı zaten canım, iyi gelecek sana da.
Tamam balım
Kuzum ya Allah korumuş, aman dikkat et. Korkmuş olmana bile üzülürüm
Yok kiz okuyorum da hizli gectiysem demekkiBir an beni de şüpheye düşürdün cadı seni... Sana kendimden çok güvendiğim için ben yanılıyorumdur dediydim