- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Evet evett ben de aynılarını gönderiyorum evrene arkadasa katiliyorumHepimize güzel bir gün diliyorumbugün güzel kilo eksileri bizim olsun sevginin saygının enerjinin fazlası da bizim olsun
Ben haşlayıp direk salataya attım canım, yalan yok ben de doyamadım.Canım, bende mercimek yemeğini 6 yk kaşığı yaptım. Doymayacakmışım gibi geldi de
Afiyet olsun canım, sen de benim gibi öğleyi atladığın için akşam söylüyorsun galiba.Ballarımmm
7 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
11.00 1yumurta, 4/5 yaprak kıvırcık, 5 zeytin, 1 domates, 3 ceviz, 2 dilim ayva
18.45 6 yk kaşığı mercimek yemeği, yeşil salata ve 1 bardak ayran
3 litre su
Kıyma enerjime ona değil bana kıy
Korktum ya bu ne biçim civciv
Sorun salatada değil canım, insan başka şeyler yemek istiyor,böyle zararlı şeylerAfiyet olsun canim cok hafif olmus menün. Tüh ya mercimekli salatadan biraz daha mi yeseydin
Afiyet olsun canim bayagi hafif olmus menü
Tebrik ederim canım güzel sporAzcik sporumu da yazayım
50 squat
50 jamping Jack
50 kalçadan tekme
50 iç bacak
50 at terbiyecisi
3300 adım
Bugün regl yüzünden çok kötü olmazsan mutlaka spor yaparsın balımAt terbiyecisi nasil kiz dur bakcam google dan
Masallah cook iyi sporun
Psikolocim daha cok bozuldu siz yaptiniz ben yapmadim diye kendimi kötu hissettim
Kendini yormasaydin canım keşke.İyi akşamlar canlarım
Bugün ki menüm ve sporum
4800 Adım
Uyuyana kadar en az 1 set Leslie yapmaya çalışacağım
Yumurtalı peynirli kahvaltılar yapıyorsun dimi normalde.Eagolasin canjm tesskkurler emzirdigim icin xok dusyk kalorili diyete kacarsam sutum de azalma oluyo o yuDen biraz dha eklemeli gdiyorum
Cumartesi tartiliyoruz canım, biz arkadaşlarla 7 günlük bir liste yapıyoruz. Onun sonucunu görmek için pazartesi de tartilacagiz.Kizlar pazartesi mi tartiliyrz
Kaç ay önce doğum yaptın, cardio ağır gelmiyor dimi.Evt simdilik cardioyla gidiyorum 55 olunca bolgesel yaparim myhtemelen canim
Güzel civcivim sen sözünü tutan birisin kiEvet yoksa sudem ve saz arkadasi enerci picak takarlar
Benim de leylosum var ne varmis
Güzel civcivim sen sözünü tutan birisin kihem onlar sana hiç kıyamaz Leyloşun kurban sana
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş07 Ocak Menüm
09:00
2 yumurta + bir avuç yeşillik + 1 yk yulaf
1/3 portakal
1/2 trabzon hurması (küçük olanlardan)
14:00
1 sütlü Türk Kahvesi
5 badem+15 antep fıstığı+2 kuru üzüm
18:00
4 yk haşlanmış maş fasulyesi üzerine
3 yk yoğurt + 1 yk keten tohumu
+ pulbiber + nane
1 yk et kavurma
Bir kaç dal yeşillik
Su 2 lt,
5 kupa açık şekersiz çay
Spor: 3000 adım
20 dk bölgesel egzersiz
Muhteşemsin canım7 Ocak Spor Bildirimi
12.403 adım
10 dk zumba
15 dk yağ yakıcı egzersiz
Telefona yüklediğimiz antremanım 2. günü tamamdır
Ballarıma iyi geceler
Günaydın balımGünaydın ballarrr
Günaydın negom, ne güzel çiçekler bunlar içim açıldı.
Dur kız korkutma ürkek ceylanı
Ben de korurum seni civcivimEvet yoksa sudem ve saz arkadasi enerci picak takarlar
Seni zaten biliyorum kralice arımAfiyet olsun canım çok güzel olmuş
Muhteşemsin canım
Günaydın balım
Günaydın negom, ne güzel çiçekler bunlar içim açıldı.
Dur kız korkutma ürkek ceylanı
Ben de korurum seni civcivim
Günaydın balım, hepsine amin diyorumHepimize güzel bir gün diliyorumbugün güzel kilo eksileri bizim olsun sevginin saygının enerjinin fazlası da bizim olsun
Ah miniğim, ellerine sağlık.Günaydın ballarrr
günaydınnnn
günaydın bal LeylammmHepimize güzel bir gün diliyorumbugün güzel kilo eksileri bizim olsun sevginin saygının enerjinin fazlası da bizim olsun
ay benim canım hemşom ne becerikli ne becerikli, temizlik bitmiş, yemekler yapılıyor.Siz takilagörün ben bi yemek yapip geleyim
Bu saatte ne yemeği kız,benim dünden dolma var, akşam yanına da biseyler buldum mu rahatım bugünSiz takilagörün ben bi yemek yapip geleyim
Evet bugün ne yesem kâr
Kalk kalk,kış boyu hava kapalı diye hiçbir şey yapmadan mı duracaksınHava kapali yine bugün icim daraldihicbisey yapasim yok @sudem34 e de dün 1 saat leslie sözü verdik dönemeyiz de simdi iyi mi
Ne güzel bir günaydın bu AslımGünaydın ballarımmmmm
Bugün ki yürüyüşümden . Ağacın en tepesinde kalan bir iki yaprak düşsün diye bekledim. Ama ben bekledim diye onlar düşmedi. Her şey vaktini bekler.Mevlana’nın dediği gibi ASLInda
Her şey vaktini bekler,
Ne gül vaktinden önce açar,
Ne güneş vaktinden erken doğar.
Bekle, senin olan sana gelecektir.”
Eki Görüntüle 2756661
Güzellere güzel gerek biricik EnerjimNe güzel bir günaydın bu Aslım
Olay var dediler geldimmmmmEvet yoksa sudem ve saz arkadasi enerci picak takarlar
Güzellere güzel gerek biricik Enerjim
Sen yine de çok şey etmeEvet bugün ne yesem kâr
O hurmalar epeydir tırmalıyorSen yine de çok şey etme
Bugün yediğin hurmalar.....
Damdan düşen bildiriyor Negoo cum
Takviyelerini aldın mı