- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
Nerelerde geziyosun sen bal arım çok şükür ders de bitti, artık dinlenebilirim. İnşallah sporu da bir ara yapicam.Yaa ben daha eve giremedim
Benim de yemek yok
Kolay gelsin bal arısı
Bölgesel çalışmak gerekebilir o zaman. Boy ve kilo oranı iyi normalde.Kilom cok yok ama gercekten basenliyim ve xok kiloly gozukuyo bide sporu biraktim gobegim de cikti 30 yasindayim 164 boy
Merak etme canım çocuk olunca daha da erken uyanacaksin daha fazla anlatmaya gerek yok sürprizi kaçmasınSır yok bebeğim gece gec uyudunya sabah bi kere erken kalk sonra o gün cok kötu olup gece erkenden uyumak zorunda kalcaksin heh orda dur orasi gidisatin degisecegi yer. Gece erkenden yatinca sabah kendiliginden uyanmaya baslicaksin erkenden. Bi haftaya senin is tamam
Dun mu konusuldu bunlar dünse evet okuyamadım bugün kacirmis olamam
Yalniz iyi güldüm ben de ciddi ciddi kargo geldi sandim
Yok kız ben kendimi bildim bileli erken uyanmayı coook severim. Gün bereketli oluyo öğlen olmadan butun islerini bitirip eline kahveni alip kafa dinlemek benim en büyük zevkim
Cocuk olursa da degismez insallah inaniyorum inanmak istiyorum
şu ana kadar hayatimin her alaninda uydu. Işe girdim sabah 7de orda olup aksam 4e kadar calisiyodum. Ev arkadasim da öğlen gidip gece gec saate kadar calisiyodu. Nasil uyaniyosun her sabah diyodu tabi benim erken kalkma seysimi psikopatlik olarak algiliyodu canim benim
Çıkar tak pıçağınıYok kiz okuyorum da hizli gectiysem demekki
Öööretmeniiim enerci bene sıkıstırıyoooo bene diyo gecmis bile okumuyo bu burdan gitsin diyo bu bal arisi degilmis civcivmis araya sıkışmış diyo