- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Evet haklisin pazartesi dolma istendi ama nohut yemegi yaptim pirinc hic yememek icinYemekleri sen yapıyorsun sanırım sen ne yaparsan onu yesinler canımdiyete zeval gelmesin Sote güzel oluyor
Kararlı olup kararında yersek bol su ve spor yaparsak çok hızlı bile ulaşırızEvet haklisin pazartesi dolma istendi ama nohut yemegi yaptim pirinc hic yememek icininsallah sonuca ulasiriz
Ah ah insallah insallah kacamaksiz atlatmak dilegiyleKararlı olup kararında yersek bol su ve spor yaparsak çok hızlı bile ulaşırız
Ben senin içindeki cevherleri açığa çıkaririm balımBir teselli ver vicdansiz belki vicdanimi rahatlatirsin diye o sözleri söylemiştim
Ben ve siir ayni cümlede gecince bile bi gulme geliyoben az biraz odunumdur be sudem. Sana verecek dizelerim yok ama delikanli bi kalbim var tam bir öküzüm yani
HoşgeldinizAh ah insallah insallah kacamaksiz atlatmak dilegiyle
Aslıcım Canım sporun mükemmel7 Ocak Spor Bildirimi
12.403 adım
10 dk zumba
15 dk yağ yakıcı egzersiz
Telefona yüklediğimiz antremanım 2. günü tamamdır
Ballarıma iyi geceler
Teşekkür ederim bal enerjim , ama biraz enerjim kalmamış olabilirAslıcım Canım sporun mükemmel
İyi geceler
Cok sagolun hosbuldukHoşgeldiniz
Voovv voov voov7 Ocak Spor Bildirimi
12.403 adım
10 dk zumba
15 dk yağ yakıcı egzersiz
Telefona yüklediğimiz antremanım 2. günü tamamdır
Ballarıma iyi geceler
Günaydın civcivimGünaydın ballarrr
Günaydın balımGünaydın güzel ve güçlü kadınlar
Günaydın
Verilen sözden dönülmez SarıcivcivimHava kapali yine bugün icim daraldihicbisey yapasim yok sudem34 e de dün 1 saat leslie sözü verdik dönemeyiz de simdi iyi mi
Evet yoksa sudem ve saz arkadasi enerci picak takarlarVerilen sözden dönülmez Sarıcivcivim