- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Su an şu koymuştum onun içinYeşil çay iç yatmadan
Menun gayet güzel canım sıkma caniniSu an şu koymuştum onun içinkamera mi var buralarda
Ama geri dönülmez yollara girdik maalesef gündüz. Neyse stres yok
Canım benim çok teşekkür ederim. Karasuya geldim kızımla (4 aylık) okullar açıldığı için kimse kalmamış ıpıssız sakin tam aradığım sessizlik. Salı günü geldim hâlâ burdayım.Canım benim inşallah şimdi daha iyisindir. Kendini çok kasmadan dikkat etmeye çalışırsın artık.
Kuzum okulun ilk haftasını atlattım geldim, çok yoğunduk. Öğrencilerin ders kayıtları, toplantılar falan derken sıkıntılı geçti biraz. Derslere başladık rahatladık.
Canım nasıl oldu bebeğin.Canım iyi sayılır. Çok kusuyor yaaa üst baş kalmadı ne bende ne onda. Doktora da götürdüm bi şeyi yok diyor. Geçecek inşallah
Ahhh sormaaaaaa
Ayy ben bugün böyle bi boşluğa düştüm ne ders var ne bisey temizlik yaptım yaptim bitti kaldım böyle sap gibi
Bos otururken ne yapıldığını unutmuşum şoktayım
Vayyy hain civciv jilliana başlamış, bana ihanet bu29 Eylül Menüm
Sabah 09.00 1 simit, peynir, domates, çay
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi, 1 kurabiye(misafirle yedim)
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 bardak ayran, 1 dilim tb ekmeği
Spor; 27 dk jillian
10 dk kol egzersizleri
Su; 2 litre
Bugünün perşembe olduğunun farkına yeni vardım erken farketsem hafif seyler yerdim
Dert etme canım, birlikte yapacağız artık. Hep eksi görelim inşallah.Sonuç istedigm gibi hiç değil maalesef.
Geçen hafta: 72.2
Bugün:72.0
Fark: 200 gr
Hoşgeldin canım nasılsınSelam tatlı pastacıklarım
Hoşbuldum balımHoşgeldin canım nasılsın
Daha iyi oldu canım teşekkür ederimCanım nasıl oldu bebeğin
Kız sen geçen hafta başka bi cheesecake değil miydin değiştin miSelam tatlı pastacıklarım
Sevindim balım atlatmana ilk hafta yoğunluğunuKuzum okulun ilk haftasını atlattım geldim, çok yoğunduk. Öğrencilerin ders kayıtları, toplantılar falan derken sıkıntılı geçti biraz. Derslere başladık rahatladık.
Öyle sayılır balım bi nesgale bulsam daha iyi olcak ben boş oturmaya alışık değilimCanım nasıl oldu bebeğin.
büyük rahatlama gelmiştir ama balım dimi.
Haha evet başlamıştım ama devamı gelmedi balım. Şu fazlalığı atana kadar daha çok kardiyo sporları yapmaya karar verdim. Jillian biraz daha sikilasmaya yönelikya tam terleyemedim lesliede sirilsiklam oluyordum.. yine kaldık leslie ablamaVayyy hain civciv jilliana başlamış, bana ihanet bu
Dert etme canım, birlikte yapacağız artık. Hep eksi görelim inşallah.
Afiyet olsun canım. Tartı durumunu naptin en son tartilamamistinya.Bugünün menüsü
Kahvaltı 10.00
Cemenli 1 yumurta
1 dilim ekmek
Yeşil biber
Ara
Kahve 1 kuru incir
Kahve 1 zuber bar
Kahve 1 kare bitter
Akşam 17.30
5 kaşık tavuklu bulgur pilavı
Turşu
1 bardak ayran
2 günkurusu kayısı
Canim nasılsın napiyosun en son depresyon falan demiştin daha iyi hissediyor musnDaha iyi oldu canım teşekkür ederim
Sen nasılsın her şey yolunda mı
bunu en çok seviyorum canımKız sen geçen hafta başka bi cheesecake değil miydin değiştin miama her türlü güzel şeyler çağrıştırıyor ismin
Aldık şükür canim.Kız sen geçen hafta başka bi cheesecake değil miydin değiştin miama her türlü güzel şeyler çağrıştırıyor ismin
Sevindim balım atlatmana ilk hafta yoğunluğunu
Öyle sayılır balım bi nesgale bulsam daha iyi olcak ben boş oturmaya alışık değilimdüşünüyorum biseyler rahatlık batıyor
Haha evet başlamıştım ama devamı gelmedi balım. Şu fazlalığı atana kadar daha çok kardiyo sporları yapmaya karar verdim. Jillian biraz daha sikilasmaya yönelikya tam terleyemedim lesliede sirilsiklam oluyordum.. yine kaldık leslie ablamabir de eliptige binerim artık. Tatile gidip gelcem sonrasında inşallah. Bikac gün var aslında yapsam olur gidene kadar.
Afiyet olsun canım. Tartı durumunu naptin en son tartilamamistinya.
Şu cemeni çok seviyorum da bir de kokmasa bütün gün
Canim nasılsın napiyosun en son depresyon falan demiştin daha iyi hissediyor musn
Zamanla daha iyi olur inşallah bebisle birbirinize alıştıkça.
Memleket iyi gelmiştir ama. Aldıklarını da hemen verirsin yerleşmeden canım.Hoşbuldum balım
Memlekette ve yolda biraz yoruldum ama daha iyiyim kuzum
Kilo da aldım tabi
Sen nasılsın
Sağol canım ben de iyiyim, okulla uğraşıyorum, tezi bitirmeye çalışıyorum.Daha iyi oldu canım teşekkür ederim
Sen nasılsın her şey yolunda mı
O zaman tekrar leslie ablamızla buluşma ayarlayalım balım, ancak o bizi paklarKız sen geçen hafta başka bi cheesecake değil miydin değiştin miama her türlü güzel şeyler çağrıştırıyor ismin
Sevindim balım atlatmana ilk hafta yoğunluğunu
Öyle sayılır balım bi nesgale bulsam daha iyi olcak ben boş oturmaya alışık değilimdüşünüyorum biseyler rahatlık batıyor
Haha evet başlamıştım ama devamı gelmedi balım. Şu fazlalığı atana kadar daha çok kardiyo sporları yapmaya karar verdim. Jillian biraz daha sikilasmaya yönelikya tam terleyemedim lesliede sirilsiklam oluyordum.. yine kaldık leslie ablamabir de eliptige binerim artık. Tatile gidip gelcem sonrasında inşallah. Bikac gün var aslında yapsam olur gidene kadar.
Afiyet olsun canım. Tartı durumunu naptin en son tartilamamistinya.
Şu cemeni çok seviyorum da bir de kokmasa bütün gün
Canim nasılsın napiyosun en son depresyon falan demiştin daha iyi hissediyor musn
Zamanla daha iyi olur inşallah bebisle birbirinize alıştıkça.
Canım bu ne güzel bir rakam, keşke benim de olsaAldık şükür canim.
Bugün tartıldım hatta
Eşim yokken sağlıklı güzel beslendim, hemen etkisini gösterdi.
Eşim geldi normal düzene döndük.
Balım bugün bi leslie yapıp o 1 kilo artıyi dusursek mi ne dersin. Ben de yürüyüş ya da leslie yaparım. Bi yarim saat 45 dk arası limit koyalım.Bugünün ilk bildirimi benden gelsin öyleyse.
Geçen hafta 82.5
Bugün 83.5 (Aslında iki gün önce 82.1 görmüştüm, dün hastaydım biraz üşütmüşüm, sanırım şişlik var bu sabah)
Fark +1 kg
Bence de balım hafif gelmeye başlayana kadar leslieye devam. O da olmasa ne yaparmisiz valla kadın bi harikaO zaman tekrar leslie ablamızla buluşma ayarlayalım balım, ancak o bizi paklar
Tatilinin tadını çıkar canım, çok yoruldun çok bunaldın, hakettin sen bunu.
Canım bu ne güzel bir rakam, keşke benim de olsa