70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım benim inşallah şimdi daha iyisindir. Kendini çok kasmadan dikkat etmeye çalışırsın artık.
Canım benim çok teşekkür ederim. Karasuya geldim kızımla (4 aylık) okullar açıldığı için kimse kalmamış ıpıssız sakin tam aradığım sessizlik. Salı günü geldim hâlâ burdayım.
Dönüşüm muhteşem olacak
Çok teşekkür ederim beni unutamadığın için

Kuzum okulun ilk haftasını atlattım geldim, çok yoğunduk. Öğrencilerin ders kayıtları, toplantılar falan derken sıkıntılı geçti biraz. Derslere başladık rahatladık.
Canım iyi sayılır. Çok kusuyor yaaa üst baş kalmadı ne bende ne onda. Doktora da götürdüm bi şeyi yok diyor. Geçecek inşallah

Ahhh sormaaaaaa
Canım nasıl oldu bebeğin.
Ayy ben bugün böyle bi boşluğa düştüm ne ders var ne bisey temizlik yaptım yaptim bitti kaldım böyle sap gibi

Bos otururken ne yapıldığını unutmuşum şoktayım

büyük rahatlama gelmiştir ama balım dimi.
Vayyy hain civciv jilliana başlamış, bana ihanet bu
Sonuç istedigm gibi hiç değil maalesef.
Geçen hafta: 72.2
Bugün:72.0
Fark: 200 gr
Dert etme canım, birlikte yapacağız artık. Hep eksi görelim inşallah.

Selam tatlı pastacıklarım
Kız sen geçen hafta başka bi cheesecake değil miydin değiştin mi ama her türlü güzel şeyler çağrıştırıyor ismin
Kuzum okulun ilk haftasını atlattım geldim, çok yoğunduk. Öğrencilerin ders kayıtları, toplantılar falan derken sıkıntılı geçti biraz. Derslere başladık rahatladık.
Sevindim balım atlatmana ilk hafta yoğunluğunu
Canım nasıl oldu bebeğin.

büyük rahatlama gelmiştir ama balım dimi.
Öyle sayılır balım bi nesgale bulsam daha iyi olcak ben boş oturmaya alışık değilim düşünüyorum biseyler rahatlık batıyor
Vayyy hain civciv jilliana başlamış, bana ihanet bu

Dert etme canım, birlikte yapacağız artık. Hep eksi görelim inşallah.
Haha evet başlamıştım ama devamı gelmedi balım. Şu fazlalığı atana kadar daha çok kardiyo sporları yapmaya karar verdim. Jillian biraz daha sikilasmaya yönelikya tam terleyemedim lesliede sirilsiklam oluyordum.. yine kaldık leslie ablama bir de eliptige binerim artık. Tatile gidip gelcem sonrasında inşallah. Bikac gün var aslında yapsam olur gidene kadar.

Afiyet olsun canım. Tartı durumunu naptin en son tartilamamistinya.
Şu cemeni çok seviyorum da bir de kokmasa bütün gün
Daha iyi oldu canım teşekkür ederim
Sen nasılsın her şey yolunda mı
Canim nasılsın napiyosun en son depresyon falan demiştin daha iyi hissediyor musn
Zamanla daha iyi olur inşallah bebisle birbirinize alıştıkça.

Aldık şükür canim.
Bugün tartıldım hatta
Eşim yokken sağlıklı güzel beslendim, hemen etkisini gösterdi.
Eşim geldi normal düzene döndük.

Eklentiler

• IMG_20221006_094133.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 49
Hoşbuldum balım
Memlekette ve yolda biraz yoruldum ama daha iyiyim kuzum
Kilo da aldım tabi
Sen nasılsın
Memleket iyi gelmiştir ama. Aldıklarını da hemen verirsin yerleşmeden canım.

Ben de dikkat etmeyince yine alıyorum, bir türlü adamakıllı başlayamadım.
Daha iyi oldu canım teşekkür ederim
Sen nasılsın her şey yolunda mı
Sağol canım ben de iyiyim, okulla uğraşıyorum, tezi bitirmeye çalışıyorum.

O zaman tekrar leslie ablamızla buluşma ayarlayalım balım, ancak o bizi paklar

Tatilinin tadını çıkar canım, çok yoruldun çok bunaldın, hakettin sen bunu.
Aldık şükür canim.
Bugün tartıldım hatta
Eşim yokken sağlıklı güzel beslendim, hemen etkisini gösterdi.
Eşim geldi normal düzene döndük.
Canım bu ne güzel bir rakam, keşke benim de olsa

Balım bugün bi leslie yapıp o 1 kilo artıyi dusursek mi ne dersin. Ben de yürüyüş ya da leslie yaparım. Bi yarim saat 45 dk arası limit koyalım.
Ben tartilmadim daha kahvaltı yapmadım geç uyandım. Ama 1 2 bardak su içtim tartilayim yine de elimde bi veri olsun . Off çok da yedim son zamanlarda
Bence de balım hafif gelmeye başlayana kadar leslieye devam. O da olmasa ne yaparmisiz valla kadın bi harika

İnşallah balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…