70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım afiyet olsun, biraz karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin ama yinede menünde miktar olarak bir aşırılık yok, umarım spor yapınca açlık vurmaz.

Menü tarzın epey değişik geldi bana, 5 saat yeme içme, 19 saat açlık, vücudun hücre yenilenmesine hız verecek sanki :))
İlerleyen günlerde vücudunda neler değişecek merak ettim doğrusu, sen şimdi önce kilo değişsin de dersin, haksız mısın, tabiki hayır

Suyu az içtim derken mesela ?

Balım ne kadar içtim bilmiyorum iki gündür o kadar koşturmayla geçiyor ki anca oturabildim mesela şu an 1.5 lt anca olmuştur su.

Açlık süresini de bilinçli olarak yapmıyorum aslında eşim gece çalışıyor bu ara. Ben de ona uyup geç uyuyorum. Sonra doğal olarak geç uyanıyorum kahvaltı hazırla derken öğlen oluyor saçma sapan bi salmislik oldu yani bu ara uyku açısından.

Ayy etsem iyi olur balım da bilmiyorum ki yapabilir miyim içimde hiç istek yok
Bi program indireyim olmazsa

Tus a tekrar mı gireceksin canım? Mecburi hizmet oluyor dimi sizde onu yaptın mı?

Yap yap canım çok düşük alma
Kaç gündür 2.000 alıyorum yaklaşık ve hücrelerim nefes alıyo sanki ve beyaz ekmek şeker de yememe rağmen çok enerjiğim
Kilolar da gidiyor

Giricem canım

Sağlıklı beslenme koçluğu sertifikam da geldi

Hayırlı olsn balim

Ayy 2000 alsam benim durum vahim olur yanlış hatirlamiyorsam benim ideal kalori 1500 1700 civarında ama o da çok geliyor ya ye ye bitmiyor

Hoşgeldinnn TUS sonuçları açıklandı berbat
Gel gell

Kalori takip etsen mi canım
Tamam
Kız ne emoci koyacağımı da şaşırttın bana

Hoş buldum balımm

Kaç alman lazımdı da sen kaç aldın, bunlar çalışılmamış sonuçlardı zaten di mi?

Canım bir daha tusa gireceğinde söyle de Fetih suresi okuyalım, o zaman YÖK ün eli ayağına dolanıyor

Hayırlı olsn balim

Ayy 2000 alsam benim durum vahim olur yanlış hatirlamiyorsam benim ideal kalori 1500 1700 civarında ama o da çok geliyor ya ye ye bitmiyor
Sağol balımmm

Aslında 2 bin olsun diye uğraşmadım biraz içgüdüsel biraz zorlama sağlıklı öğün gidiyorum
İnsan korkuyor haklısın çok yersem alır mıyım diye ama kıtlık olsa kamp vs yenmez de şu an her türlü nimet var balım

Hayırlı olsn balim

Balım 1500 kalorilik yeşillik yersen davul gibi şişir valla
Kalori açığı mı var, at bi dilim baklava 250-300 kalori zatenn

Fetih suresi
Puhahahaa

Ben herkese sınavdayken fetih suresi okutmustum sınav iptal oldu da xhsjjsjssjj Hedef60kgolmak etkisinden hala kurtulamadık tövbe yarabbim tövbe

Aynen cnm hiç çalışmadım diyebilirim
120 soru vardı temel ve klinik ayrı ayrı
Ort 30 doğru canım ayrı ayrı

Tamam

Fetih suresi
Puhahahaa

Ben herkese sınavdayken fetih suresi okutmustum sınav iptal oldu da xhsjjsjssjj Hedef60kgolmak etkisinden hala kurtulamadık tövbe yarabbim tövbe
Ahahahaha

Çalışsam okunur da şimdi boşa kısmet gibi olur o da günah tübe tübe

Ayy benim de canım spor çekti. Saçımı yıkayıp biraz leslie yapiyim. Boyadan önce yapaydim iyiydi neyse
Böğürtlen yesilcay mi çıkmış canım onu görmedm güzel mi?
Yap canım halin ve vaktin varsa
Cnm yeşil çay 1 poşet,1 poşet de böğürtlenli ya da elmalı poşet çay karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…