70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım olsun arada saçma beslenilir tabii
Kilo farkın çok iyi tebrikler balım

Selam kızlar bayağıdır giremiyorum çünkü lohusa depresyonuna girdim üstüne diyet ağır geldi ara verdim
Haftaya tekrar başlayacağım inşallah
Öpüyorum hepinizi
Bol eksiler diliyorum
Canım benim inşallah şimdi daha iyisindir. Kendini çok kasmadan dikkat etmeye çalışırsın artık.
canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz. Mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olsun, yeni evinde beklediğin en güzel haberleri almak nasip olsun.

Bu hafta liste belirlemedik ama liste olmadan ben ben değilim, cuma için şimdiden belirleyelim mi ne dersin.
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen geçer ağrıların.

Olur balım belirleyelim listeben de gözümü aciyim takip ettiğimiz diyetisyenlerin listelerine bi bakiyim.

Çok teşekkür ederim canim yeni evde büyük sorunlar olmasın yeter bana diğerinde çok çektim malum

28 Eylül Menüm
Sabah 08.00 kaşarlı omlet, domates, zeytin
Ara 10.00 nescafe
Ara 15.00 1 dilim tb ekmeğine biraz bal sürdüm yedim
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 dilim tb ekmeği, 1 bardak ayran

Spor; 1 saat yürüyüş
Su; 1 litre anca çok az ictim

Dün tartildim 69 gördüm sonra bugün tartildim yine 72 sanırım tartinin yeri değişti diye öyle tartti. Ama sabit olmam da tuhaf. Neyse cuma bakcaz. Canim sıkıldı ama napalim

29 Eylül Menüm
Sabah 09.00 1 simit, peynir, domates, çay
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi, 1 kurabiye(misafirle yedim)
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 bardak ayran, 1 dilim tb ekmeği

Spor; 27 dk jillian
10 dk kol egzersizleri
Su; 2 litre

Bugünün perşembe olduğunun farkına yeni vardım erken farketsem hafif seyler yerdim

Yeşil çay iç yatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…