- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de yok çekmekten de nefret ediyorum tam cekecem net cikmiyo tam çekiyorum tartidaki sayı siliniyorBen de kilo bildirimi yapayım başlangıç olsun
74.0 kg
Tartı resmi yok ama
Ben korumadayim.
Koruma döneminde 53.5 - 54 arasında kalmayı planlıyorum.
Haftada 3-4 kez 45 dk yürüyüşe başladım.
Ahaha evet oluyor canımBende de yok çekmekten de nefret ediyorum tam cekecem net cikmiyo tam çekiyorum tartidaki sayı siliniyor
Süper başlangıç canımBaşlangıç olsun.
Kilom: 72.2
Sabitim bu demek oluyor ki artık alacagım max kiloyu almışım böyle zamanlarda yiyorum yiyorum sabit kalıyorum. Bu hafta çok fazla kötü beslendim aslında.
5 6 gün sonra tatile gitcem bakalım ne kadarı gidecek o zamana kadar☺ bu sefer tatilde de Cips kola tarzı şeyler almicam kahve falan içerim onu bırakamam da. Bir de yemek bize ait olduğu için mecbur makarna falan yiyebilirim. Ama hedefim bol hareket yüzme az yemek.
Tatilden önce akraba ziyareti olacak orda da insallah dikkat edebilirim.
Geçen seneki esofmanlarim olmamaya başladı canımı sıktı midem de iyi durumda değil. Bu saatten sonra kendime yatırım.
Herkesin Mevlid Kandilini kutlarım ben deee çok aminKandilimiz mübarek olsun ballar
Ayy yılbaşına kadar ne güzel olur ağzından bal damlıyor
Ahaha evet oluyor canım
Süper başlangıç canım
Yılbaşına 10 kilo gitsin hadi bizlerden
Herkesin Mevlid Kandilini kutlarım ben deee çok amin
Tamam balımBallar siz yazın, ben akşam bakacağım mesajlara. Okuldayım o yüzden bir türlü okuyup yazamadım.
Yapalım kızzz hep birlikteAyy yılbaşına kadar ne güzel olur ağzından bal damlıyor
Olur olur yapariz
7 Ekim Cuma Menüm
Sabah 11.30 1 dilim yağsız kızarmış ekmek, tavada yumurta, 1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara 15.00 Türk kahvesi
Akşam 18.00 yarım kase tarhana, 2 tane (bayağı küçük yemek kaşığı boyutunda) biber dolması, 3 kaşık yoğurt
Ara 18.45 Türk kahvesi 1 kare çikolata
Spor; 30 dk leslie
Su; 2 lt
Şimdi şekersiz çay içiyorum bi mutfağı yokladım buzdolabini açtım kapattım cekmeceleri açtım kapattım geldim hsjxjx
Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
1 dilim ekmek üzeri süzme peynir reçel
Ara
Kahve 1 dilik cikolata, 1 kuru incir, 1 armut
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak patatesli nohutlu yoğurt çorbası
Tamam canım -700 gr dündenHedef60kgolmak
sonngulen
enerji_kusagi
Ballar menüleri unutmayalım Yılbaşına kadar hedefimiz var unutmayin
Tünaydın balım, bugünden itibaren düzenli yazmaya başlarım. Dün menüm iyi olmadığı için yazmamıştım.Hedef60kgolmak
sonngulen
enerji_kusagi
Ballar menüleri unutmayalım Yılbaşına kadar hedefimiz var unutmayin
Balım ne yesem çok yiyomusum gibi geliyor ya bir de şimdilik az yiyim tatile gidene kadar 5 6 gün. Sonra zaten normale dönerim ödemi atayım daBallarım çok az yiyorsunuz afiyetler olsun
Tamam canım -700 gr dünden
Hoşgeldinnn TUS sonuçları açıklandı berbatKızlar merhaba özledim sizleri ❤ neler yaptınız görüşmeyeli, herkesin sağlığı keyfi yerinde mi?
Son zamanlarım yoğun geçtiği için pek gelememiştim, artık buralarda olacağım
Kalori takip etsen mi canımBalım ne yesem çok yiyomusum gibi geliyor ya bir de şimdilik az yiyim tatile gidene kadar 5 6 gün. Sonra zaten normale dönerim ödemi atayım da
Ayy etsem iyi olur balım da bilmiyorum ki yapabilir miyim içimde hiç istek yokHoşgeldinnn TUS sonuçları açıklandı berbat
Gel gell
Kalori takip etsen mi canım
Tamam