70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben korumadayim.
Koruma döneminde 53.5 - 54 arasında kalmayı planlıyorum.

Haftada 3-4 kez 45 dk yürüyüşe başladım.

Eklentiler

• IMG_20221006_094133.jpg
    IMG_20221006_094133.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 37
Başlangıç olsun.
Kilom: 72.2
Sabitim bu demek oluyor ki artık alacagım max kiloyu almışım böyle zamanlarda yiyorum yiyorum sabit kalıyorum. Bu hafta çok fazla kötü beslendim aslında.

5 6 gün sonra tatile gitcem bakalım ne kadarı gidecek o zamana kadar☺ bu sefer tatilde de Cips kola tarzı şeyler almicam kahve falan içerim onu bırakamam da. Bir de yemek bize ait olduğu için mecbur makarna falan yiyebilirim. Ama hedefim bol hareket yüzme az yemek.
Tatilden önce akraba ziyareti olacak orda da insallah dikkat edebilirim.

Geçen seneki esofmanlarim olmamaya başladı canımı sıktı midem de iyi durumda değil. Bu saatten sonra kendime yatırım.

Ben korumadayim.
Koruma döneminde 53.5 - 54 arasında kalmayı planlıyorum.

Haftada 3-4 kez 45 dk yürüyüşe başladım.
:KK9:

Bende de yok çekmekten de nefret ediyorum tam cekecem net cikmiyo tam çekiyorum tartidaki sayı siliniyor :KK70:
Ahaha evet oluyor canım :KK70:

Başlangıç olsun.
Kilom: 72.2
Sabitim bu demek oluyor ki artık alacagım max kiloyu almışım böyle zamanlarda yiyorum yiyorum sabit kalıyorum. Bu hafta çok fazla kötü beslendim aslında.

5 6 gün sonra tatile gitcem bakalım ne kadarı gidecek o zamana kadar☺ bu sefer tatilde de Cips kola tarzı şeyler almicam kahve falan içerim onu bırakamam da. Bir de yemek bize ait olduğu için mecbur makarna falan yiyebilirim. Ama hedefim bol hareket yüzme az yemek.
Tatilden önce akraba ziyareti olacak orda da insallah dikkat edebilirim.

Geçen seneki esofmanlarim olmamaya başladı canımı sıktı midem de iyi durumda değil. Bu saatten sonra kendime yatırım.
Süper başlangıç canım :super:
Yılbaşına 10 kilo gitsin hadi bizlerden:21:

Kandilimiz mübarek olsun ballar :KK36:
Herkesin Mevlid Kandilini kutlarım ben deee 😍 çok amin

7 Ekim Cuma Menüm
Sabah 11.30 1 dilim yağsız kızarmış ekmek, tavada yumurta, 1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara 15.00 Türk kahvesi
Akşam 18.00 yarım kase tarhana, 2 tane (bayağı küçük yemek kaşığı boyutunda) biber dolması, 3 kaşık yoğurt
Ara 18.45 Türk kahvesi 1 kare çikolata

Spor; 30 dk leslie
Su; 2 lt
Şimdi şekersiz çay içiyorum bi mutfağı yokladım buzdolabini açtım kapattım cekmeceleri açtım kapattım geldim hsjxjx :KK70:

7 Ekim Cuma Menüm
Sabah 11.30 1 dilim yağsız kızarmış ekmek, tavada yumurta, 1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara 15.00 Türk kahvesi
Akşam 18.00 yarım kase tarhana, 2 tane (bayağı küçük yemek kaşığı boyutunda) biber dolması, 3 kaşık yoğurt
Ara 18.45 Türk kahvesi 1 kare çikolata

Spor; 30 dk leslie
Su; 2 lt
Şimdi şekersiz çay içiyorum bi mutfağı yokladım buzdolabini açtım kapattım cekmeceleri açtım kapattım geldim hsjxjx :KK70:
Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
1 dilim ekmek üzeri süzme peynir reçel

Ara
Kahve 1 dilik cikolata, 1 kuru incir, 1 armut

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak patatesli nohutlu yoğurt çorbası

Ballarım çok az yiyorsunuz 🤗 afiyetler olsun :KK66:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
sonngulen sonngulen
enerji_kusagi enerji_kusagi

Ballar menüleri unutmayalım :KK60: Yılbaşına kadar hedefimiz var unutmayin🤩
Tamam canım -700 gr dünden 🤩

7 ekim 2.100 kalori

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek üstüne pekmez , 2 haşlama yumurta, 1 büyük dilim beyaz peynir ,domates salatalık maydanoz,limonlu ve meyve aromalı yeşil çay

Aralar minik paketli kek,çikolata , tam tahıl disk üstü ballı fıstık ezmesi ,latte + büyük protein bar , 3 ceviz,1 avuç leblebi ,reçelli ekmek

Filtre kahve,sade türk kahvesi,böğürtlen çayı+chai yeşil çay

Akşam 1 dlm ekmek kadar bulgur disk ,1 dlm kepekli ekmek,4 az yağlı haşlama köfte , zeytinyağlı salata,küçük ayran

Gece 1 dilim tereyağlı kepekli ekmek, tavuk haşlama ~40 gr

Yürüyüş 300 kcal
1 mil leslie

2 lt su

Son düzenleme:
Kızlar merhaba🌸 özledim sizleri ❤ neler yaptınız görüşmeyeli, herkesin sağlığı keyfi yerinde mi?

Son zamanlarım yoğun geçtiği için pek gelememiştim, artık buralarda olacağım 😊
Hoşgeldinnn :KK74: TUS sonuçları açıklandı berbat 😂
Gel gell

Balım ne yesem çok yiyomusum gibi geliyor ya🤣 bir de şimdilik az yiyim tatile gidene kadar 5 6 gün. Sonra zaten normale dönerim ödemi atayım da
Kalori takip etsen mi canım
Tamam :KK66:

Hoşgeldinnn :KK74: TUS sonuçları açıklandı berbat 😂
Gel gell

Kalori takip etsen mi canım
Tamam :KK66:
Ayy etsem iyi olur balım da bilmiyorum ki yapabilir miyim içimde hiç istek yok🥺
Bi program indireyim olmazsa

Tus a tekrar mı gireceksin canım? Mecburi hizmet oluyor dimi sizde onu yaptın mı?

X