- 31 Ağustos 2012
- 21.797
- 35.097
Yaaa neden öyle olduBurdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤
Minik nasıl sağlığı yerinde mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa neden öyle olduBurdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤
Biz geçen yağlama izledik, yağlama yapmak zorunda kaldımAyy masterchefi de izlememek lazım tiramisu çekti canım şimdi ne iyi giderdi soğuk soğuk
Canım olsun arada saçma beslenilir tabii23 Eylül cuma menüsü
09.30 kahvaltı
1 mini dereotlu maydanozlu poğaça, şekersiz çay.
11.00 ara
15-20 tane çiğ badem
14.30 öğlen ve akşam
2 lahmacun
15.00 Nescafe
Su 1 lt
Spor 5500 adım
Menüden anlaşıldığı gibi bugün berbat bir gündü her anlamda
Canım iyi sayılır. Çok kusuyor yaaa üst baş kalmadı ne bende ne onda. Doktora da götürdüm bi şeyi yok diyor. Geçecek inşallahYaaa neden öyle oldu
Minik nasıl sağlığı yerinde mi ?
Ahhh sormaaaaaaAyy masterchefi de izlememek lazım tiramisu çekti canım şimdi ne iyi giderdi soğuk soğuk
Evet çok tehlikeli gece gece sabahı zor ediyoruzBiz geçen yağlama izledik, yağlama yapmak zorunda kaldım
Bizde masterseff bağımlısıyız, yapıyoruz çoğunlukla da canımızın çektiğini.Evet çok tehlikeli gece gece sabahı zor ediyoruz
Canım benim inşallah şimdi daha iyisindir. Kendini çok kasmadan dikkat etmeye çalışırsın artık.Selam kızlar bayağıdır giremiyorum çünkü lohusa depresyonuna girdim üstüne diyet ağır geldi ara verdim
Haftaya tekrar başlayacağım inşallah
Öpüyorum hepinizi
Bol eksiler diliyorum
canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz. Mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olsun, yeni evinde beklediğin en güzel haberleri almak nasip olsun.Ballar ben taşındım şükür. Daha anca yeni yeni teli elime alabiliyorum tam olarak da bitmedi artık zamanla düzene oturur kalanlar da.
Şimdi yaptığımız bir liste var mı? Ben bugün başladım kahvaltıyla. Sporumu da yaptım ama kesmedi bir şeyler daha yaparim
Tartildim ( ama kahvaltı ve yürüyüşten sonra.. Ne kadar doğru bilemiyorum) 72.2 çıktım maalesef. 6 larda olaydim iyiydi neyse atarız insallah ödemi hemen. Ödemse tabi
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen geçer ağrıların.Bende sınavdan sonra kızı okula bırakıp yürüyüşe çıkacaktım güya
Ama bu hafta geçmeyen bir bacak ağrım var nedense, belime de vuruyor arada.
Ondan başlamadım bir haftadır.
Hala devam ediyor ama yarından itibaren baslayacam.
Eşim bir haftalığına eğitime gitti Ankara'ya, bende inşallah kendime göre yapacagim yemekleri.
Olur balım belirleyelim listeben de gözümü aciyim takip ettiğimiz diyetisyenlerin listelerine bi bakiyim.Canım benim inşallah şimdi daha iyisindir. Kendini çok kasmadan dikkat etmeye çalışırsın artık.
canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz. Mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olsun, yeni evinde beklediğin en güzel haberleri almak nasip olsun.
Bu hafta liste belirlemedik ama liste olmadan ben ben değilim, cuma için şimdiden belirleyelim mi ne dersin.
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen geçer ağrıların.
Yeşil çay iç yatmadan29 Eylül Menüm
Sabah 09.00 1 simit, peynir, domates, çay
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi, 1 kurabiye(misafirle yedim)
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 bardak ayran, 1 dilim tb ekmeği
Spor; 27 dk jillian
10 dk kol egzersizleri
Su; 2 litre
Bugünün perşembe olduğunun farkına yeni vardım erken farketsem hafif seyler yerdim