- 31 Ağustos 2012
- 21.797
- 35.097
Canım bende girdimEvet canım kpss amiin çok sağ ol☺
Hayırdır balım iyisin inşallah menü dışında canini sıkacak başka bir şey yoktur23 Eylül cuma menüsü
09.30 kahvaltı
1 mini dereotlu maydanozlu poğaça, şekersiz çay.
11.00 ara
15-20 tane çiğ badem
14.30 öğlen ve akşam
2 lahmacun
15.00 Nescafe
Su 1 lt
Spor 5500 adım
Menüden anlaşıldığı gibi bugün berbat bir gündüher anlamda
Allah gönlüne ferahlık versin canım inşallahSelam kızlar bayağıdır giremiyorum çünkü lohusa depresyonuna girdim üstüne diyet ağır geldi ara verdim
Haftaya tekrar başlayacağım inşallah
Öpüyorum hepinizi
Bol eksiler diliyorum
İyi geçmedi canim ya. Daha doğrusu şöyle verdiğim emeğin karşılığını tam olarak alamadım daha iyi performans gösterebilirdim ama artık takmıyorum. Nasip bazı şeyler çünkü elimden geleni yaptım.Canım bende girdim
Nasıl geçti sınavın
Amin canım benim Allah razı olsunAllah gönlüne ferahlık versin canım inşallah
Benimde fena değildi idare eder işte. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallahİyi geçmedi canim ya. Daha doğrusu şöyle verdiğim emeğin karşılığını tam olarak alamadım daha iyi performans gösterebilirdim ama artık takmıyorum. Nasip bazı şeyler çünkü elimden geleni yaptım.
Senin nasıl geçti canim?
Canim yeni evinde sağlıcakla otur inşallah.Ballar ben taşındım şükür. Daha anca yeni yeni teli elime alabiliyorum tam olarak da bitmedi artık zamanla düzene oturur kalanlar da.
Şimdi yaptığımız bir liste var mı? Ben bugün başladım kahvaltıyla. Sporumu da yaptım ama kesmedi bir şeyler daha yaparim
Tartildim ( ama kahvaltı ve yürüyüşten sonra.. Ne kadar doğru bilemiyorum) 72.2 çıktım maalesef. 6 larda olaydim iyiydi neyse atarız insallah ödemi hemen. Ödemse tabi
Teşekkür ederim canımCanim yeni evinde sağlıcakla otur inşallah.
Artık evdesin yavaş yavaş düzene girersin inşallah.
Yok canım ya o bende işlemiyor daha önce çok kilo verdiğim dönem hep sporla beraber götürdüm daha çok inceldim inceldikce daha çok motive oldumSana tavsiyem, bir anda her şeye başlama.
Diyetin ilk haftası beden alışma evresinde yorgun düşüyor, ilk haftalar kacamaksiz diyete odaklan, sonra yavaş yavaş sporu katarsin hayatina
Bende sınavdan sonra kızı okula bırakıp yürüyüşe çıkacaktım güyaTeşekkür ederim canım
Yok canım ya o bende işlemiyor daha önce çok kilo verdiğim dönem hep sporla beraber götürdüm daha çok inceldim inceldikce daha çok motive oldumöbür türlü ben bi süre sonra salıyorum birden dalmam lazım olaya
Canim bel fıtığı falan var mı onun ağrısı vuruyoya bacağa. Geçmiş olsunBende sınavdan sonra kızı okula bırakıp yürüyüşe çıkacaktım güya
Ama bu hafta geçmeyen bir bacak ağrım var nedense, belime de vuruyor arada.
Ondan başlamadım bir haftadır.
Hala devam ediyor ama yarından itibaren baslayacam.
Eşim bir haftalığına eğitime gitti Ankara'ya, bende inşallah kendime göre yapacagim yemekleri.
Yok canım bel fıtığıCanim bel fıtığı falan var mı onun ağrısı vuruyoya bacağa. Geçmiş olsun
Ayy ben de tam tersi evde yalnızken daha çok abur cubura falan sarıyorum yemek yapmıyorum makarnayla geçiştiriyorum falankeşke yapmasam
Aa o zaman soğuk aldın havalar da bu ara birden soğudu şoktayım. Sınavdan sonra denize daha girilir diyordum ama şu an uzun kollularla çorapla oturuyorumYok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.
Burdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤