- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet balım onu yaptık, akşamlara özellikle biraz ekleme yaptık. İki gün olunca şıp diye geçti gitti bile. Sen taşın da senle planlarımızı devreye sokalım artık. Taşınma için de kolaylıklar diliyorum civcivim.Bi tane iki günlük liste gördüm galiba ( o kadar hizli okudum ki buluyum diye) Su an onu yapiyosunuz kalorileri biraz arttırıp dimi?
O zaman siz onu yapagörün ben de tasinagörüyüm
Çok şükür canım kötü bir ev değilmiş. Bu eve hiç mi kira vermeyeceksiniz yoksa çok az mı alıyorlar. Sizin oralarda gerçekten kiralar almış başını gidiyor, bizim buralarda bile (merkezde deniz yok biliyorsun) aşırı yüksek, ağzım açık bakıyorum fiyatlara. Yeni ev size güzel gelecek ben inanıyorum.Evet canim ya aslında öyle aşırı yıkık dökük bi eve denk gelmedik şükür. Sadece eski oralar öyle oluyor zaten biliyorsun. Boyasını bizden önceki yapmış bi iki dolabı elden gecirdik, banyoda değişiklik yaptık bitti. Banyo da kırık dökük değildi de icime sinmemisti ondan.
Gidip yavaştan yerlescez eşyaları artık.
İçime sindi de sinmese de mecburduk safran ya burda kiralar iyice uçtu bizm ev sahibi de niyeti bozdu.. Tam zamanında çıkıyoruz diyebilirim yani. Maalesef hayat şartları bunu gerektiriyor öyle yani hayırlısı bakalim
Ben de öyleyim canım, iki gün kafama göre yiyip içsem hemen 1 kilodan fazla gösteriyor. Hep diyet havasında yaşamak da zor geliyor ama denge kurmayı öğrencez sanırım, bir gün canımızın istediği gibi yediysek iki gün onu tolere edecek şekilde besleneceğiz.1 hafta menü bildirmememin skalası +1 kg
Ki öyle tıka basa yemedim.
İşte böyle benim bünyem. Hep bir diyet havasında yaşamam gerekiyir.
İşlerin rast gitsin balım, inşallah bir an önce yoğunluğun azalsın.Ballarım bende diyete uyuyorum yazamadım biraz balım telaşeli işlerden, ilk fırsatta gelecem aranıza.
Sınavınız hayırlara vesile olsun ballar, geçmiş olsun
Çizkekim sabit kiloyum
Ev taşımayla birlikte tempoya tekrar alışırsın balım. Ben de ilk iki gün yürüyüşte mahvoldum, dün 9 km yürüdüm tek seferde. Vücudumuz çabuk alışıyor neyse ki.Ayy bugün iyi yoruldum valla uzun zamandır hareketsiz kalınca yaşlı nineler gibi iki hareket etsem yoruluyorum
Sağol canım, inşaallahİşlerin rast gitsin balım, inşallah bir an önce yoğunluğun azalsın.
Balım iki gün için çok güzel eksi görmüşsünBalım ben iki günlük liste sonucu -600 gördüm. Dün akşam abartmamış olsaydım belki daha iyi gelirdi (abartmak tavuğun yanında makarna yemek). Sen de listeye uymuştun galiba, niye eksi gelmedi ki, regl falan mı yakın.
Ohh iyi olmuş valla otur oturrr özlemiştin iyice :))))Ayy bugün iyi yoruldum valla uzun zamandır hareketsiz kalınca yaşlı nineler gibi iki hareket etsem yoruluyorum
Çok teşekkür ederim balımEvet balım onu yaptık, akşamlara özellikle biraz ekleme yaptık. İki gün olunca şıp diye geçti gitti bile. Sen taşın da senle planlarımızı devreye sokalım artık. Taşınma için de kolaylıklar diliyorum civcivim.
Kira var canım ama çok az bi miktarÇok şükür canım kötü bir ev değilmiş. Bu eve hiç mi kira vermeyeceksiniz yoksa çok az mı alıyorlar. Sizin oralarda gerçekten kiralar almış başını gidiyor, bizim buralarda bile (merkezde deniz yok biliyorsun) aşırı yüksek, ağzım açık bakıyorum fiyatlara. Yeni ev size güzel gelecek ben inanıyorum.
Ben de öyleyim canım, iki gün kafama göre yiyip içsem hemen 1 kilodan fazla gösteriyor. Hep diyet havasında yaşamak da zor geliyor ama denge kurmayı öğrencez sanırım, bir gün canımızın istediği gibi yediysek iki gün onu tolere edecek şekilde besleneceğiz.
İşlerin rast gitsin balım, inşallah bir an önce yoğunluğun azalsın.
Balım ben iki günlük liste sonucu -600 gördüm. Dün akşam abartmamış olsaydım belki daha iyi gelirdi (abartmak tavuğun yanında makarna yemek). Sen de listeye uymuştun galiba, niye eksi gelmedi ki, regl falan mı yakın.
Ev taşımayla birlikte tempoya tekrar alışırsın balım. Ben de ilk iki gün yürüyüşte mahvoldum, dün 9 km yürüdüm tek seferde. Vücudumuz çabuk alışıyor neyse ki.
Ayy ben çabuk doydum balım sıra kimdeyse elini çabuk tutsun benim üstümden alsın şu yükü sıradaki kurbana başarılar diliyorumOhh iyi olmuş valla otur oturrr özlemiştin iyice :))))
Kolay gelsin balım, evi topluyorsun galiba
Taşınma sırasını sana saldım, sıradaki kurban kim olacak acaba
Canim burası merkeze uzak bir ilçeÇok teşekkür ederim balım
Kira var canım ama çok az bi miktar
Hiç sorma ya 10 milyara ev tutanı duydum geçen nasıl olabilir inan aklım almıyor ilginç olan su ki gittikçe artmaya devam ediyor asla durmuyo her duyduğumda biraz daha artıyo
Ayy ben çabuk doydum balım sıra kimdeyse elini çabuk tutsun benim üstümden alsın şu yükü sıradaki kurbana başarılar diliyorum
Teşekkür ederim kuzumSağol canım, inşaallah
Balım iki gün için çok güzel eksi görmüşsün
Evet bende anlamamıştım niye fark olmadı bir şişkinlik var gibi diye, regl olacağım aklımdan çıkmış sanki her ay olmuyormuşum gibi, bugün belirti görünce bir an haaaa ondan demekki sabit çıkması dedim bi aydınlanma yaşadım anlatamam
Lütfen ben olayımOhh iyi olmuş valla otur oturrr özlemiştin iyice :))))
Kolay gelsin balım, evi topluyorsun galiba
Taşınma sırasını sana saldım, sıradaki kurban kim olacak acaba
Kiranin az olması çok güzel balım. İnsan kazandığının büyük kısmını kiraya verince çok üzülüyorÇok teşekkür ederim balım
Kira var canım ama çok az bi miktar
Hiç sorma ya 10 milyara ev tutanı duydum geçen nasıl olabilir inan aklım almıyor ilginç olan su ki gittikçe artmaya devam ediyor asla durmuyo her duyduğumda biraz daha artıyo
Ben olabilirim, evren duy sesimiAyy ben çabuk doydum balım sıra kimdeyse elini çabuk tutsun benim üstümden alsın şu yükü sıradaki kurbana başarılar diliyorum
Ooo cok iyiymis canim gerçekten kıranin düşük olmasi da çok önemli bence.Canim burası merkeze uzak bir ilçe
Buna rağmen 4500 e duydum bende.
Ortalama da 2000 civarı.
Burası böyleyse merkezdeki kiraları dusunemiyorum.
Senin yaşadığın bölge de zaten kira ev fiyatları en yüksek düzeyde, şimdi iyice fırladım
Haha tamam sen ol evren çabuk ol sesimizi duuyTeşekkür ederim kuzum
İnsan regli nasıl unutur balım, tüm vücudumuzu ele geçiriyor resmen Aaaa bak şimdi ben de bir aydınlanma yaşadım, ben artık olmadığım için tatlı krizlerim de ollmuyor
Lütfen ben olayım
Kiranin az olması çok güzel balım. İnsan kazandığının büyük kısmını kiraya verince çok üzülüyor
Ben olabilirim, evren duy sesimi
Çok mantıklı bir karar olur canım, yaşam çok pahalı. Daha ucuz şehirleri seçmek her anlamda kolaylık.Ooo cok iyiymis canim gerçekten kıranin düşük olmasi da çok önemli bence.
Biz bundan sonra tayin olcagimiz yeri secerken biraz daha ucuz bi şehir seçmeyi düşünüyoruz. Buralarda yaşamak asla şart değil bana göre. Buralarda yazligin olacak ya da senede 1 2 hafta otele gelip kafa dağıtıp gideceksin hiç sürekli yasanacak bi yer degil. Bilmeyen bir şey sanıyor buraları ama ölü bi şehir gerçekten daha iyi şehirlerde yaşamıştım
Tatlım bizim ev şimdilik duruyor. Hayırlısı diyorum acelemiz yok.Haha tamam sen ol evren çabuk ol sesimizi duuy
Siz naptiniz bu arada canım ev durumunu?
Süper canım, akşama güzel bir menü bizi bekliyor benceGünaydınlar
Bugün guzenli beslenmeye başlıyorum inşallah.
Akşam liste paylaşırım.
merhaba hangi ildesiniz şuan acaba?Ooo cok iyiymis canim gerçekten kıranin düşük olmasi da çok önemli bence.
Biz bundan sonra tayin olcagimiz yeri secerken biraz daha ucuz bi şehir seçmeyi düşünüyoruz. Buralarda yaşamak asla şart değil bana göre. Buralarda yazligin olacak ya da senede 1 2 hafta otele gelip kafa dağıtıp gideceksin hiç sürekli yasanacak bi yer degil. Bilmeyen bir şey sanıyor buraları ama ölü bi şehir gerçekten daha iyi şehirlerde yaşamıştım
Haha tamam sen ol evren çabuk ol sesimizi duuy
Siz naptiniz bu arada canım ev durumunu?